Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki parmak egzersizi yapmadan emla ile p... denemesi yapsam nasıl olur.çünkü parmak veya mum benzeri şeyler bana itici geliyo yapamıycağımı düşünüyorum.

sende aynı benim gibi düşünüyosun bende aynı senin gibi istiyodum,egzersiz yapmadan emlayla deneme....ama ona sıra gelmeden bol vazelinle bu işi hallettim

peki parmak egzersizi yapmadan emla ile p... denemesi yapsam nasıl olur.çünkü parmak veya mum benzeri şeyler bana itici geliyo yapamıycağımı düşünüyorum.

egzersiz yapmak çok faydalı vajinana yabancı bir cismin girebildiğini görüyorsun beynine olumlu mesajlar gidiyor. direk p..s geçersen zorlanacağını düşünüyorum. egzersiz yap çalışki vajinanın o durumdaki duyarlılığını gör içeriye bir cisim girdiğinde neler hissedeceksin bunları önceden görmen çok iyi olur. dk.bile direk p..s geçiremiyor değilmi. zaten direk p..s le yapabilsek niye bu dertle uğraşıyoruz ki.

arkadaşım tebrikler önce allah bi daha ağzının tadını bozmasın..
nasıl yaptın bi hafta önce üye oldum diyosun yazar mısın kısaca??

öncelikle buradaki arkadaşlarımdan cesaret aldım,aynayla baktım ve parmak egzersizleriyle başladım,,,ama 1 parmak 1 boğum yapabildimm ancak,,,gerisini yapamam diye düşünürken,,dün gece eşimle denemek istedik,ben yatağın en uç kısmına geldim ve belime yastık koydum,şimdiye kadar denemediğim bi pozisyondu,emla krem filan sürmedim hiçç,,,sadecce eşim kendine bolca vazelin,,bende tabii sürdüümm,,yavaş yavaş kayıverdi zaten hiç anlamadım,,ben tir tir titrerken eşim beni sakinleştirdi,bak oldu dedi,bitti,hepsi buymuşşş,,,,

egzersiz yapmak çok faydalı vajinana yabancı bir cismin girebildiğini görüyorsun beynine olumlu mesajlar gidiyor. direk p..s geçersen zorlanacağını düşünüyorum. egzersiz yap çalışki vajinanın o durumdaki duyarlılığını gör içeriye bir cisim girdiğinde neler hissedeceksin bunları önceden görmen çok iyi olur. dk.bile direk p..s geçiremiyor değilmi. zaten direk p..s le yapabilsek niye bu dertle uğraşıyoruz ki.

evet tabiiii katılıyorum sana,,önce 1 parmağının küçükte olsa 1 boğumuyla en azından farklı bi cismin girebileceğini düşünerek denemelisinn..

öncelikle buradaki arkadaşlarımdan cesaret aldım,aynayla baktım ve parmak egzersizleriyle başladım,,,ama 1 parmak 1 boğum yapabildimm ancak,,,gerisini yapamam diye düşünürken,,dün gece eşimle denemek istedik,ben yatağın en uç kısmına geldim ve belime yastık koydum,şimdiye kadar denemediğim bi pozisyondu,emla krem filan sürmedim hiçç,,,sadecce eşim kendine bolca vazelin,,bende tabii sürdüümm,,yavaş yavaş kayıverdi zaten hiç anlamadım,,ben tir tir titrerken eşim beni sakinleştirdi,bak oldu dedi,bitti,hepsi buymuşşş,,,,

gerçekten tebrik ederim arkadaşım cesaretini..sen de hiç parmk egz kendin yapmadın öyle mi??o zaman benim gibi o kası itemedin veya çok dar hissettin orayı??peki nasıl cesaretin oldu p..s için çok şaşırdm ve sevindm..ben de bi o kas mıdır nedir onu itebilip tek parmak yapablsem cesaretimin geleceğini hissediyorum ama..darısı başımıza bakalım..gerçekten kolay mı oldu nasıl yerleştirdiniz p..si hiç egz yapamadan??ya da o bi boğumu kaç gün yaptın??vazelini nerelere ne kadar sürüyosun??vajiye fazla ulaşamayınca??

haklısında işte gelde beynime anlat anlamıyo..bikere yapabilsem gerisi gelecek inanıyorum ama yapamadım işte.bazı arkadaşlar bakmaya ,dokunmaya korkuyorum diyolar ben en azından bakabiliyorum,dokunabiliyorum bu bile bazen cesaret veriyor üstesinden geleceğim diyorum..

ya insan bazen daha kararlı cesaretli oluyo ya kadaer deo anı en kısa zamanda yaşamış heralde ne güzel...
bacağını açabilmissşin nasıl kontrol ettin kendini?nasıl nefes aldın??ben eşimi de korkuttum galiba artık..rahatlatmaya falan mecali kalmıyo canımın ac..dan korkuyo o da...maşallah ya....

Bence olabilir yasemincim bi dene istersen..
Bende çok kötüydüm iki gün öncesine kadar, az buçuk parmak egzersizi yapıodum eldiven takıp. sonra muma geçtim emla ile bi anda oldu. Eş denemesi yapmak istemedim çünkü olmayınca onun da morali bozuluo, üzülüorum onu öyle görünce.. İyice alışana kadar kendim mumla çalışıcam.

haklısında işte gelde beynime anlat anlamıyo..bikere yapabilsem gerisi gelecek inanıyorum ama yapamadım işte.bazı arkadaşlar bakmaya ,dokunmaya korkuyorum diyolar ben en azından bakabiliyorum,dokunabiliyorum bu bile bazen cesaret veriyor üstesinden geleceğim diyorum..

yaseminimm ben de senin gibi düşünüp emla sürüp bi kez denemek istemştim..herkes aynı olmaz şüphesiz cesaretin varsa neden olmasın bu bi anda bitiverecek bişi sonuçta ama..ben emlayı fazla kaçırıp çok sıkıntı çekmştm uyarmak istedim..etkisi çok çabuk oluyo yirmi dk ya falan geçiyo o yüzden hazır hissetmene yakın sür ama bence de en azından bi parmak denemesi yapmaya çalış beynimizin buna çook ihtiyacı var..ben çok üzüldüm yanlış anlama cesaretin varsa da sen bilirsin...

canım egzersiz yapmadan emlayı ancak dış bölgeye uygulayabilirsin ki onun da faydası olmaz çünkü ilişkiyi engelleyen kaslar içeride yani emla ile başaranlar daha önce parmak egzersizi yapıp emlayı iç bölgelere uygulayarak ilişkiye girebiliyor

derin cim cevabın için çok teşekkür ederim evliyim ama birleşme olmadı henüz evde tek başımayken yanlışlıkla bişey olur diye korkuyorum o yüzden sordum canım.kuzenimde kafamı karıştırdı iyice.kızlık zarının çok içerde ve kalın olmasından dolayı ilişki olmazmış.büyük ve küçük dudakları ayırdıktan sonra idrar deliğinin altında çizgi gibi bir açıklık var boylamasına ıkınınca hafif genişleyip açılıyor.kuzeniim orasının kızlık zarı olduğunu söyledi ayna ile rahatlıkla görebiliyorum bir anormallik yok aama ilişki olmuyor.

Aynı ben. bakamayan, çıplak elle dokunamayan biriydim.
Bi kere yaptım mumu emla ile oldu. ertesi gün emlasız da oldu birden uçtu korkularım.
Sizinde öyle olucak.

gerçekten tebrik ederim arkadaşım cesaretini..sen de hiç parmk egz kendin yapmadın öyle mi??o zaman benim gibi o kası itemedin veya çok dar hissettin orayı??peki nasıl cesaretin oldu p..s için çok şaşırdm ve sevindm..ben de bi o kas mıdır nedir onu itebilip tek parmak yapablsem cesaretimin geleceğini hissediyorum ama..darısı başımıza bakalım..gerçekten kolay mı oldu nasıl yerleştirdiniz p..si hiç egz yapamadan??ya da o bi boğumu kaç gün yaptın??vazelini nerelere ne kadar sürüyosun??vajiye fazla ulaşamayınca??[/QUOTE

diyorum ya canım ,ben dokunamıyorum zaten,eşim 2 defa yaptı sadece,ama ben günlerdir bu siteyi okuyorum,internetten vajina şeklini inceliyorum,nerde ne var diye,birde eşim zaten 1 parmak 1 boğum yapınca cesaretlendim,orayı açınca biraz ıkınıca gözüküyo zaten herşey,ilk yerleştirme biraz zor oldu,ama o oanda derin nefes aldım,ıkındım,aklıma başka şeyler getirdim,bol vazelinden zaten kayıverdi,hemen,hepsi bualkisalkisalkis

canım ilk aşama bakıp dokunmak zaten ne güzel bunu yapmışsın şimdi kayganlaştırıcı jel veya vazelin sür parmağına bi dene yavaş yavaş derin nefes al nefes verirken yavaş yavaş it parmağını

kızlar bi de saçma olabilir ama sormak istiyorum hangi elinizi kullanıyosunuz sağ mı sol mu?prez.ile zor oluyor eldiven şu çok amaçlı eld mi?yıkıyo musunuz önce eldiveni takınca elinizi?prez parmağa bol geldiği için kayıyor o yüzden soruyorum..tırnak falan yok ama çıplak parmk da doğru olur mu acaba??

gerçekten tebrik ederim arkadaşım cesaretini..sen de hiç parmk egz kendin yapmadın öyle mi??o zaman benim gibi o kası itemedin veya çok dar hissettin orayı??peki nasıl cesaretin oldu p..s için çok şaşırdm ve sevindm..ben de bi o kas mıdır nedir onu itebilip tek parmak yapablsem cesaretimin geleceğini hissediyorum ama..darısı başımıza bakalım..gerçekten kolay mı oldu nasıl yerleştirdiniz p..si hiç egz yapamadan??ya da o bi boğumu kaç gün yaptın??vazelini nerelere ne kadar sürüyosun??vajiye fazla ulaşamayınca??[/QUOTE

diyorum ya canım ,ben dokunamıyorum zaten,eşim 2 defa yaptı sadece,ama ben günlerdir bu siteyi okuyorum,internetten vajina şeklini inceliyorum,nerde ne var diye,birde eşim zaten 1 parmak 1 boğum yapınca cesaretlendim,orayı açınca biraz ıkınıca gözüküyo zaten herşey,ilk yerleştirme biraz zor oldu,ama o oanda derin nefes aldım,ıkındım,aklıma başka şeyler getirdim,bol vazelinden zaten kayıverdi,hemen,hepsi bualkisalkisalkis

canım dua et bize de.....allah ağzının tadını bozmasın bi daha...

X