Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

crescent84 canım ,bana özelden yazmışsın ,yeni gördüm msjı,ben yeni olduğum için özelden yazamıyomuşum...istersen anlatabilirim tekrar

sağol canım benim.... yok toparladım şimdi o kadar alışmışımki egzersizde hep daha iyiye gitmeyi bi akşam istediğim gibi olmadı diye kendime baskı yaptım herşey her zaman mükemmel olmuyor kaydirigubbakcemile3eşim sabahtan beri 10 defa aradı anladı takılacağımı hihoyyythiç sorunsuz olacağına eminim dedi 1 mayısı takma o gün olcak diye bi şey yokki diyor ama 1 mayıs bizim ilk çıktığımız gündü o yüzden heveslenmiştim neyse daha 2 koca gece var gün doğmadan neler doğar işyerinde bu hafta çok yoğunum ve stresli durumlar var büyük ihtimal onları taşıyorum kafamda gamyoncuiremsuama vajiye inat akşama çok güzel geçicek egzersizim omu yaman benmi yaman görsün gününü naniknanik

heppimiz senden ümitliyiz canım,,hadi bi cesaret canımmm,,,

SÜPERSİN İŞTE BUDUR :teytey:

crescent84 canım ,bana özelden yazmışsın ,yeni gördüm msjı,ben yeni olduğum için özelden yazamıyomuşum...istersen anlatabilirim tekrar

Daha önce yazdıklarını okudum canım.Gerek yok tekrar msj yazmana.Ben hemen heyecanlanıp yazarım öyle özelden huyum kurusun önceki yazıları okumadankaydirigubbakcemile3 teşekkürler...

senden de bu beklenir işte böyle:)alıştırdın bizi ilk defa seni moralsiz görünce(okuyunca) farklı geldi.

canım dr.un anadolu yakasında mı? bende anlaşılan kendi başıma halledemiycem.baya zamandır yazılanları okuyorum parmak egzersizine başlayamıyorum bitürlü..çok cesaretsizim bu konuda. istanbulda dr tavsiye edecek bi yakınım yok.rastgele herhangi bi doktora gitmek istemiyorum.muayneden bile korkuyorum. en azından burda sizlerin gidip memnun kaldığı bi dr.a gitsem daha iyi olur diye düşünüyorum.

kızlar bana da yardımcı olun lütfen ilk denemede eş parmağı oldu ama sonra dün adet oldum araya zaman girince bi daha yapamam diye korkuyrm

kendin başlayamıyorsan doktora gitmekle iyisini edersin arkadaşım. Çünkü bazı kişiler kendisi egzersize başlayamıyor..bende çok cesaretsizdim seni çok iyi anlıyorum. umarım iyi bir dk.bulursun sana tavsiyede bulunacak arkadaşlar olacaktır inşallah.

canım doktorlların biçoğu parmak egzersiziyle çözüyo bu işi,eğerki doktor muayenesindende çekiniyosan bence kendin çözmelisin,sonuçta doktorda parmak egzersiziyle yaptıracak yada dilator denilen aletle çalışmanı isteyecek,telkinle çözümleyen doktor çok az,yada haydar dümen in reçetesi gibi bi dolu ilaçla olucak,onunlada beyinde bitirmeyince zor olur tabii,biraz cesaretlen biz sana yardımcı oluruz burda,bak ben 1 hafta önce üye oldum siteye dün bitti vajii,,,,yeterki sen iste bi ucundan başlarsın

kızlar bana da yardımcı olun lütfen ilk denemede eş parmağı oldu ama sonra dün adet oldum araya zaman girince bi daha yapamam diye korkuyrm

Yaparsın hıc dusunme bunu ,
Insan Bısıklete bınmeyı bır kere ogrenır arada verse hıc unutmaz bunu dusun ve rahatla . Ben her aksam gerılıyorum oluyo bıtıyo sonra sabah kalkıp yıne ksamı dusunuyorum yıne yapabılır mıyım dıye , normal yanı düsündügün ama cok yorma kafanı

arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgileriniz için çok pahalı bir tedavi bu gerçekten.devlet hastanelerinde yapılıyormu tedavisi?evli kuzenimede anlattım bu olayı o gördüğüm yerin kızlık zarı olduğunu söyledi ilişki yaşamamış bayanlarda vajina girişi olmazmış sadece kızlık zarı açıklığı olurmuş gördüğüm açıklığın kızlık zarı açıklığı olduğunu söyledi ilişki yaşandıktan sonra vajina girişi olurmuş.bende burda yazılan bir çok arkadaşın yaptığı egzersizden bahsettim sakın yapma dedi.açıp bakma yanlışlıkla zedelersin dedi kızlık zarı küçük dudaklara bağlı hafif aralarsan yırtılır dedi bende yanlışlıkla bişey yapmaktan korkuyorum. kendisi üniversite mezunu bende söylediklerine inandım herkes farklı şeyler söylüyor hangisi doğru anlayamiyorum.bilgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

tebrik ederim arkadaşım.Allah mutluluğunu daim etsin.. banada arada bi cesaret geliyo aynayı alıp başlyım diyorum tam elimi götürüyorum titremeye başlayıp bırakıyorum.cok defa denedim ama yapamadım.dr belki biraz daha cesaretlendirir diye ümit ediyorum.gerçekten çok zor bi durum sizde biliyosunuz.

arkadaşım tebrikler önce allah bi daha ağzının tadını bozmasın..
nasıl yaptın bi hafta önce üye oldum diyosun yazar mısın kısaca??

evet bu forumdaki arkadaşlar gerçektende çok yardmcı oluyorlar ama sanırım ben fazla cesaretsizim.o yüzden dr a gidiyim diyorum.inşallah iyi bir dr. bulurum.ilgin için teşekkrler.

saol canım,inşlh,bende aynayı alıp baktım,ben yapamam dedim heralde,eşim denedi benim ,önce parmağının ucuyla,farklı bi cisim değdiğinde zaten beynimiz alışıyo,ben dün tir tir titredim ama beni eşim sakinleştirdi,

Canım kızlık zarı o kadar kolay bozulan birşey olsaydı bakire kalmazdı sanırım dünyada...
Zaten evlisin neden bozulmasından korkuyorsun anlamadım...
Eğer kan gelmemesinden korkuyor isen egzersiz yapma çünkü egzersiz yapınca orası genişlediği için kan gelmiyor...
Gerçi dr'a da gitsen egzersiz vericek ama...
Ha bir de kızlık zarı vajina girişinde olduğu için tabiki de vajina girişi o bahsettiğin yer...

yaseminimm arkadaşımız çoğu kez denemiş zaten egzersizi ama yapamıyor.arkadaşım biraz daha uğraş yapmaya çalış boş yere dk.para harcama tabikide. ama eğer hayır yapamıyorsan kesinlikle gitmelisin. maalesef herkesin karakteri bir olmuyor bu sitede başaran çok oldu tebrik ediyorum. ama başaramayanda var o yüzden dk.gitmeli tek başına çözümlenebilecek bir durum değil bu. evet parmak yada aparatla çözümlenecek bir durum bundan kaçış yok ama korkma sakın imkansız bir durum değil..çünkü sadece telkinle biryere varılmaz. ama telkinlerinde çok işe yaradığı gerçek..

peki parmak egzersizi yapmadan emla ile p... denemesi yapsam nasıl olur.çünkü parmak veya mum benzeri şeyler bana itici geliyo yapamıycağımı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…