- 22 Nisan 2010
- 4.888
- 5
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #15.121
canım sen çok pozitif bir insansın hep olumlu düşünüyorsun bu konuda da öyle ol lütfen.burdaki herkes sana inanıyor başaracağına eminiz lütfen kendini tedirgin etme inaırsan yaparsın inanmazsan olmaz olumlu düşüncelerini kaybetme nolur.
sağol canım benim.... yok toparladım şimdi o kadar alışmışımki egzersizde hep daha iyiye gitmeyi bi akşam istediğim gibi olmadı diye kendime baskı yaptım herşey her zaman mükemmel olmuyor kaydirigubbakcemile3eşim sabahtan beri 10 defa aradı anladı takılacağımı hihoyyythiç sorunsuz olacağına eminim dedi 1 mayısı takma o gün olcak diye bi şey yokki diyor ama 1 mayıs bizim ilk çıktığımız gündü o yüzden heveslenmiştim neyse daha 2 koca gece var gün doğmadan neler doğarişyerinde bu hafta çok yoğunum ve stresli durumlar var büyük ihtimal onları taşıyorum kafamda gamyoncuiremsuama vajiye inat akşama çok güzel geçicek egzersizim omu yaman benmi yaman görsün gününü naniknanik
sağol canım benim.... yok toparladım şimdi o kadar alışmışımki egzersizde hep daha iyiye gitmeyi bi akşam istediğim gibi olmadı diye kendime baskı yaptım herşey her zaman mükemmel olmuyor kaydirigubbakcemile3eşim sabahtan beri 10 defa aradı anladı takılacağımı hihoyyythiç sorunsuz olacağına eminim dedi 1 mayısı takma o gün olcak diye bi şey yokki diyor ama 1 mayıs bizim ilk çıktığımız gündü o yüzden heveslenmiştim neyse daha 2 koca gece var gün doğmadan neler doğarişyerinde bu hafta çok yoğunum ve stresli durumlar var büyük ihtimal onları taşıyorum kafamda gamyoncuiremsuama vajiye inat akşama çok güzel geçicek egzersizim omu yaman benmi yaman görsün gününü naniknanik
crescent84 canım ,bana özelden yazmışsın ,yeni gördüm msjı,ben yeni olduğum için özelden yazamıyomuşum...istersen anlatabilirim tekrar
senden de bu beklenir işte böyle:)alıştırdın bizi ilk defa seni moralsiz görünce(okuyunca) farklı geldi.sağol canım benim.... yok toparladım şimdi o kadar alışmışımki egzersizde hep daha iyiye gitmeyi bi akşam istediğim gibi olmadı diye kendime baskı yaptım herşey her zaman mükemmel olmuyor kaydirigubbakcemile3eşim sabahtan beri 10 defa aradı anladı takılacağımı hihoyyythiç sorunsuz olacağına eminim dedi 1 mayısı takma o gün olcak diye bi şey yokki diyor ama 1 mayıs bizim ilk çıktığımız gündü o yüzden heveslenmiştim neyse daha 2 koca gece var gün doğmadan neler doğarişyerinde bu hafta çok yoğunum ve stresli durumlar var büyük ihtimal onları taşıyorum kafamda gamyoncuiremsuama vajiye inat akşama çok güzel geçicek egzersizim omu yaman benmi yaman görsün gününü naniknanik
Doktor tavsiyesi isteyen arkadaşlara,
Ben doktor tedavisi oluyorum hemde buradaki arkadaşların yazdıklarından faydalanıyorum. Henüz vajiyi yenmiş değilim ama şu ana kadar geçen zamanda dr dan memnunum istanbul da olan ve dr ile görüşmek isteyen arkadaşlar varsa gerekli bilgileri verebilirim.
* bana dr 4-8 seans arası vajinin çözüme ulaştığını söyledi (tabi kişiye göre değişebiliyor)
* bu hafta sonu 5, seansa gideceğim ver p....denemesine başlayacağız son seansım olacak Allah kısmet ederse hihoyyyt
* seans ücreti 150,00 tl.
* bu arada doktorum bayan kaydirigubbakcemile3 bu yüzden beni daha rahat anladığını düşünüyorum aklinialirimsmile
canım dr.un anadolu yakasında mı? bende anlaşılan kendi başıma halledemiycem.baya zamandır yazılanları okuyorum parmak egzersizine başlayamıyorum bitürlü..çok cesaretsizim bu konuda. istanbulda dr tavsiye edecek bi yakınım yok.rastgele herhangi bi doktora gitmek istemiyorum.muayneden bile korkuyorum. en azından burda sizlerin gidip memnun kaldığı bi dr.a gitsem daha iyi olur diye düşünüyorum.
canım dr.un anadolu yakasında mı? bende anlaşılan kendi başıma halledemiycem.baya zamandır yazılanları okuyorum parmak egzersizine başlayamıyorum bitürlü..çok cesaretsizim bu konuda. istanbulda dr tavsiye edecek bi yakınım yok.rastgele herhangi bi doktora gitmek istemiyorum.muayneden bile korkuyorum. en azından burda sizlerin gidip memnun kaldığı bi dr.a gitsem daha iyi olur diye düşünüyorum.
kızlar bana da yardımcı olun lütfen ilk denemede eş parmağı oldu ama sonra dün adet oldum araya zaman girince bi daha yapamam diye korkuyrm
kızlarr herkese güneydııınnnnnnnnn,,,,,dün gece itiberiyle ben de başardım artık,,,,,VAJİNİSMUSU YENDİMMMM,,,,,ÇOK MUTLUYUMMMM,,,,
canım doktorlların biçoğu parmak egzersiziyle çözüyo bu işi,eğerki doktor muayenesindende çekiniyosan bence kendin çözmelisin,sonuçta doktorda parmak egzersiziyle yaptıracak yada dilator denilen aletle çalışmanı isteyecek,telkinle çözümleyen doktor çok az,yada haydar dümen in reçetesi gibi bi dolu ilaçla olucak,onunlada beyinde bitirmeyince zor olur tabii,biraz cesaretlen biz sana yardımcı oluruz burda,bak ben 1 hafta önce üye oldum siteye dün bitti vajii,,,,yeterki sen iste bi ucundan başlarsın
canım doktorlların biçoğu parmak egzersiziyle çözüyo bu işi,eğerki doktor muayenesindende çekiniyosan bence kendin çözmelisin,sonuçta doktorda parmak egzersiziyle yaptıracak yada dilator denilen aletle çalışmanı isteyecek,telkinle çözümleyen doktor çok az,yada haydar dümen in reçetesi gibi bi dolu ilaçla olucak,onunlada beyinde bitirmeyince zor olur tabii,biraz cesaretlen biz sana yardımcı oluruz burda,bak ben 1 hafta önce üye oldum siteye dün bitti vajii,,,,yeterki sen iste bi ucundan başlarsın
kendin başlayamıyorsan doktora gitmekle iyisini edersin arkadaşım. Çünkü bazı kişiler kendisi egzersize başlayamıyor..bende çok cesaretsizdim seni çok iyi anlıyorum. umarım iyi bir dk.bulursun sana tavsiyede bulunacak arkadaşlar olacaktır inşallah.
tebrik ederim arkadaşım.Allah mutluluğunu daim etsin.. banada arada bi cesaret geliyo aynayı alıp başlyım diyorum tam elimi götürüyorum titremeye başlayıp bırakıyorum.cok defa denedim ama yapamadım.dr belki biraz daha cesaretlendirir diye ümit ediyorum.gerçekten çok zor bi durum sizde biliyosunuz.
arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgileriniz için çok pahalı bir tedavi bu gerçekten.devlet hastanelerinde yapılıyormu tedavisi?evli kuzenimede anlattım bu olayı o gördüğüm yerin kızlık zarı olduğunu söyledi ilişki yaşamamış bayanlarda vajina girişi olmazmış sadece kızlık zarı açıklığı olurmuş gördüğüm açıklığın kızlık zarı açıklığı olduğunu söyledi ilişki yaşandıktan sonra vajina girişi olurmuş.bende burda yazılan bir çok arkadaşın yaptığı egzersizden bahsettim sakın yapma dedi.açıp bakma yanlışlıkla zedelersin dedi kızlık zarı küçük dudaklara bağlı hafif aralarsan yırtılır dedi bende yanlışlıkla bişey yapmaktan korkuyorum. kendisi üniversite mezunu bende söylediklerine inandım herkes farklı şeyler söylüyor hangisi doğru anlayamiyorum.bilgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
tebrik ederim arkadaşım.Allah mutluluğunu daim etsin.. banada arada bi cesaret geliyo aynayı alıp başlyım diyorum tam elimi götürüyorum titremeye başlayıp bırakıyorum.cok defa denedim ama yapamadım.dr belki biraz daha cesaretlendirir diye ümit ediyorum.gerçekten çok zor bi durum sizde biliyosunuz.
saol canım,inşlh,bende aynayı alıp baktım,ben yapamam dedim heralde,eşim denedi benim ,önce parmağının ucuyla,farklı bi cisim değdiğinde zaten beynimiz alışıyo,ben dün tir tir titredim ama beni eşim sakinleştirdi,