- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.321
3 senedir evliyim..çok korkağım Allahm okumak kadar kolay değilmiş yazmak..3 senedir evliyim ve bahsettiğiniz egzersizler bile bana çok yabancı..orayı kapalı görüyorum..çok uzun zamandır denemeden bile bahsetmiyoruz hep bi tatile getirip ulusoya ya da bi yerlere gitmeyi düşündüğümüz için iyice kaçındım..dün yazdıklarınızı tekrar okuyup gidip emla ve bepanten aldım:kedi: ben p..sle deneme yapmak istiyorum olmazsa tedavi yoluna gitmek istiyorum artık..çünkü bahsettiklerinizden başka bişi yaptırmayacaklarını zannediyorum..ne dersiniz...cevap bekliyorum...mafoldumben
ben regl dönemindeyim egzersiz yapılabiliyormus diye bahsedilmiş ama cesaret edemem ona sanki orası daha hassas oluyor o dönemde ve hijyen olayı düşündürüyor beni acıkcası enfeksiyon falan olurmu diye bi 10 gün de nası beklicem hiç bişi yapmadan elim kolum baglı bilmiyorum
slmmm hos gedlın aramıza ..nedne hemen denemıyorsun ınan hepımzı cok korkuyorduk egzerszıden ama bence sendne basarabılırsın agzerszı yapmadan pe... denemesı cok basarılı olcagını snamıyorum cunku ıc kısma surmen gerek ama lutfen cesaretını topla su egzersız dene bak bız sneın yanıındayızburadaki dayanışma psikolojime çok iyi geldi..bi kaç kez bazı yerlerden randevu için telde konuşmaktan başka kimseyle konuşmadım daha önce..aslında bi ileti gönderdim..3 yıldır evliyim ve burda p..sle deneme yapanları ferkettim bu egzersizler olmadan emla ve kaygnlştrclarla deneme yapmayı düşünüyorum yanlış mı olur...bilmiyorumkismile
buradaki dayanışma psikolojime çok iyi geldi..bi kaç kez bazı yerlerden randevu için telde konuşmaktan başka kimseyle konuşmadım daha önce..aslında bi ileti gönderdim..3 yıldır evliyim ve burda p..sle deneme yapanları ferkettim bu egzersizler olmadan emla ve kaygnlştrclarla deneme yapmayı düşünüyorum yanlış mı olur...bilmiyorumkismile
arkadasım hoşgeldin ben burdayım ayrıca burda olan arkadaslarımız sayfanın biraz daha altında görünüyor online olanlar yani nasıl yardımcı olabilirim sana
ya yanlış yerdden mi yanıtlıyorum anlamadım da sorunum gözüküyo galiba sayfada...mafoldumben
ya bakıyorum artık da göremiyorum..kapalı gibi..yani bi yoğunluk var itemiyorum öle elimi içine sokamam dahaeyvahedigeldismile
Sorunu görünüyor canım aramıza hoşgeldin.İnan buradaki arkaşlarımız tam destek hep destek unutma
ilk zamanlar bende öyle hissedim.kadın doğuma ilk gittiğimde vajinusmus için doktor parmağını soktu içime.ozaman inandım oranın delik olduğuna.canım balonun ağzı gibi düşün vajinayı.giriş dar ama içi gep geniş.bende yardımcı olabilirim sana ve diğer vajili arkadaşlaravereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?