Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3 senedir evliyim..çok korkağım Allahm okumak kadar kolay değilmiş yazmak..3 senedir evliyim ve bahsettiğiniz egzersizler bile bana çok yabancı..orayı kapalı görüyorum..çok uzun zamandır denemeden bile bahsetmiyoruz hep bi tatile getirip ulusoya ya da bi yerlere gitmeyi düşündüğümüz için iyice kaçındım..dün yazdıklarınızı tekrar okuyup gidip emla ve bepanten aldım:kedi: ben p..sle deneme yapmak istiyorum olmazsa tedavi yoluna gitmek istiyorum artık..çünkü bahsettiklerinizden başka bişi yaptırmayacaklarını zannediyorum..ne dersiniz...cevap bekliyorum...mafoldumben

arkadasım hoşgeldin ben burdayım ayrıca burda olan arkadaslarımız sayfanın biraz daha altında görünüyor online olanlar yani nasıl yardımcı olabilirim sana

hoşgeldin canım zemuszemus hepimiz korkaktık hiç merak etme yalnız değilsin :hulya: öncelikle aynayla bakabiliyomusun ?

buradaki dayanışma psikolojime çok iyi geldi..bi kaç kez bazı yerlerden randevu için telde konuşmaktan başka kimseyle konuşmadım daha önce..aslında bi ileti gönderdim..3 yıldır evliyim ve burda p..sle deneme yapanları ferkettim bu egzersizler olmadan emla ve kaygnlştrclarla deneme yapmayı düşünüyorum yanlış mı olur...bilmiyorumkismile

aynen bende öyle düşünüyordum ama bu defa deneyeceğim çünkü egzersizlerden soğumak istemiyorum artık son dönemeçteyiz zemuszemusreglkende kendimizle va vajimizle barışık olmalıymışız hihoyyyt

slmmm hos gedlın aramıza ..nedne hemen denemıyorsun ınan hepımzı cok korkuyorduk egzerszıden ama bence sendne basarabılırsın agzerszı yapmadan pe... denemesı cok basarılı olcagını snamıyorum cunku ıc kısma surmen gerek ama lutfen cesaretını topla su egzersız dene bak bız sneın yanıındayız

onlar geçici yöntem hayatın boyunca yapacağın bişey alışman lazım bişekilde çok zorda kalırsam bende kullanmayı düşünüyorum ama şu an için bi sorunum yok öyle yada böyle yapabiliyorum zemuszemuskorkunun nedeni nedir peki p...s denemesi yapmak istediğine göre zarın açılmasından korkmuyorsun neden kaygılısın olmamasının nedeni nedir sence ?

şimdi burdaki herkesin durumu birbirinden farklı zaten sorun aynı gibi görünsede belki temelde yatanlardan dolayı farklı tedavilere cevap verebiliriz yani kimisi dr la halleder sorununu kimi konusarak kimi de bizim gibi egzersiz yaparak basta eminim kimseye egzersiz yapmak sevimli gelmicektir vajinismus sorununu yasamayanlara bile oraya parmak yada aparatla egzersiz yapma fikri soguk gelebilir.. ama baslayınca bir kez dokununca gerisi o kadar hızla geliyorki sadece kararlı olmak lazım sorunu ertelemeden kurtulmaya odaklanmak tedavi yoluna gitmek istemen de zaten bu sorunu halletme yolunda büyük bi adım orayı kapalı görüyorum demişssin bende ilk baktıgımda kesin bende bi anormallik var orda delik falan yok diyordum ki burdaki arkadaslarımızdanda duyarsın bunu istersen aynada bakarken hafifçe ıkınmayı deneyebilirsin oranın acıldıgını görürceksin hele bide egzersize gecince parmagın nerelere kadar girdigini gördükce şaşkınlığın ve sevincinde artıcak kolay gelsin arkadasım az cesaret

çok teşekkür ederim önce ilginize geç farkettim cevapları..ya aslında ankarada linayı aradım bugün önce bi jin muayene edip anormallik var mı diye bakarız korkma dışarıdan dediler sonra psikologla çalışılcak dediler ücret de diğerleri gibi sömürürcü değil ama önce bi denesem dedim bir de ankarada değilim il dışı ve çalışıyorum..yazdıklarınızı okuyunca dün gidip işte emlayla bepanten aldım bugün bi kez denemek istiyorum..duruma göre hereket ediim diyorum..

yani durdu durdun ne acele bu diceksiniz tabii de hani bi yerde patlar ya..burama geldi..korkaklığımdan da nefret ettim..bu emla uyuşturuyosa dedim..bilöiyorum belki açamıcam bile ama eşim zorlayıcı davranmaz..olmazsa da deniyim diyorum..

büyük ihtimalle fiyasko olur biliyorum ama ben acıyacak kadar bişi yapmadım bile daha..belki de aşırı korkum yüzünden..bazıları yazmış ya çabuk oldu yavaş yavaş da kremi bıraktık falan diye cesaret geldi..herşeyden önce sizinle olmak şu an çok iyi geldi..

eminim hergün defalarca böyle aynı sorulara cevap vermeye çalışmak yorucudur..beni anladığınızdan emin olduğum için ayrıntılı yazmıyorum yaşadıklarımız..özetle ilk başlarda biraz denemeye çalıştık sonra erteleme küsme bi dr dan muayene isteğine karşı daha da kapanma yoğun çalışmadan fırsat bulamama bi yerleri yeni yeni arayıp da neler yaptıklarını soruyorum duruma göre randevu için arııcamı söyleyip kapatıyorum..geçen sene bu tür forumları eşim bulup gösterdiğinde ağlıyıp bakamıyodum bile..bütün benden sonra evlenenlerin çocuk haberlerini aldıkça eşimin durumunu da gördükçe işte bilirsiniz tak etti..

ya bakıyorum artık da göremiyorum..kapalı gibi..yani bi yoğunluk var itemiyorum öle elimi içine sokamam dahaeyvahedigeldismile

ilk zamanlar bende öyle hissedim.kadın doğuma ilk gittiğimde vajinusmus için doktor parmağını soktu içime.ozaman inandım oranın delik olduğuna.canım balonun ağzı gibi düşün vajinayı.giriş dar ama içi gep geniş.bende yardımcı olabilirim sana ve diğer vajili arkadaşlaravereliniortak

Sorunu görünüyor canım aramıza hoşgeldin.İnan buradaki arkaşlarımız tam destek hep destek unutma

farkındayım çok teşekkür ederim..inanın diyordum ki bu forumlara göz gezdirirken bi yensem ben de yardımcı olmak için uğraşıcam birilerine..inş olur..ben sadece yazılanlar üzerinde iki gündür daha ceraretle durdum ve tedavi sürecine girmeden biraz sizin gibi denemek istiyorum..inş hepimiz kurtuluruz o kadar bıktım ki..eminim en vahim durumda olanlarınızdanımdır..3 yıl geçmiş cesaret yeni yeni geliyor..

çok sağolun gerçekten Allah razı olsun öyle bi sorun ki,bu dayanışmanın değeri ölçülemez..

cevapları geç görüyorsan yenile diyebilirsin sayfaya f5 e de basabilirsin o zaman cevap yazanları hemen görürsün canım

bide burayı epey okursan görüceksin ne kadar daha vahim durum oldugunu kendini kötü hissetmene gerek yok cok özel bir durum oldugu için insanlar birbirleriyle paylaşamıyorlar sanki sorun yokmus gibi görünüyor halbuki bi sürü bunu yasayan kadın var biz birbirimizi buldugumuz için şanslıyız ama :)

kızlar inanın çok kolay.ben 3ay sonra yendim bu korkumu.ilk yaptımda sevinçten ağladım.ve inanmadım.eşime dedim ben inanmıyorum bidaha deneyelim dedim.aynı gün 2 kez içime aldım.sonra bir kaç gün sonra tekrar denedik.hani şimdiki gibi alamasamda ozamnlar acemi oldum için biraz az alıodum yavaş yavaş hepsini almaya başladım.önceleri biraz gerilmeden dolayı acı oluodu ama o acıya bile o kadar seviniyodumki yapabiliyorum die anlatamam.nolur azda olsa içinize almaya çalışın.allah kimseyi böle bi sınavdan geçirmesin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…