• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sagol canım ıhsalhhh ısteyen herkeze versın kımsenın kucagını bos bırakmasın ....ıhsallh bende bu ay guzel haberler verebılrım :Saruboceq:

İnşallah canım sende en kısa zamanda güzel bir haber verirsin umarım bize.Ben daha vajiyi atlatacağımda hamile kalacağım.Benimki uzun hikaye.offfff

Venusten cumartesi doktora gittinmi ne dedi

gittim balımmm....dr 15 günlük son egzerszilerimizi verdi ama ben regl olacağım için 21 gün sonra gideceğim delikafadulden2 parmakla makas işareti yapıcam çok derinlere girmeme gerek yok o dar sandığımız yerde parmaklarımı açıp kapatıcam sonrada eş parmağı ile egzersiz yapıcaz ve bu arada bol bol sev....memiz gerekiyor eskisi gibi pe....s dik gelmemesini önemsemeyeceğiz ne kadar haz alırsak o kadar iyi olacakmış.. sonraki gittimizde p...s denemesi yapacağız o bize yeni tüyolar verecek ben üstte olacakmışım o yüzden bu 15 günlük dilim çok çok çok önemliymiş sev....ken ben üstte olup kendimi bacaklarımı alıştıracakmışım ve dediki p...s denemesi başlayınca gün aşırı sev....ceksiniz 1 ay boyunca ondan sonra ben sizin yakanızı bırakacam diyor zemuszemuskesinlikle bu işi ödev olarak düşünmeyin sadece zevki ön planda tutun diye ısrarla üzerine basa basa durdu...ayyy çok heyecanlıyım 1 mayıstaa pufffff diye gidiyor vaji maji hihoyyyt

aaaaaaaaaaaaa zehra hamile!!!!!!!

tebrik ederim güzelim.

Yaaa bende istiyom dünyalar benim olurdu herhalde oysa ben daha vajiyle uğraşıyorum, yaş aldı başını gidiyo zaten geç evlendim master doktora yapıcam diye, sanırım ben hepinizden büyüğüm, acaba ben de vaji yenip bebeğim olacak mı? benim de olsunnnnn.[/QUO

inşallah şu körolasıca vajiyi yenipte hepimizin bebişleri olur ama ilk hedef vajiyi def etmek :enbuyukkk:

inşallah şu körolasıca vajiyi yenipte hepimizin bebişleri olur ama ilk hedef vajiyi def etmek :enbuyukkk:[/QUOTE]
körolasıca zemuszemus

merhaba herkese cigdem arkadasımızda basarmıs önce onu tebrik ediyorum

zehra arkadasım insallah kan tahlillleride olumludur hayırlı olsun bebişin şimdiden

ben regl dönemindeyim egzersiz yapılabiliyormus diye bahsedilmiş ama cesaret edemem ona sanki orası daha hassas oluyor o dönemde ve hijyen olayı düşündürüyor beni acıkcası enfeksiyon falan olurmu diye bi 10 gün de nası beklicem hiç bişi yapmadan elim kolum baglı bilmiyorum

şükürler olsun sabahtan beri aktivasyonla uğraşıyorum..arkadaşlar bir süredir yazdıklarınızı okuyorum şu an forumda birileri var mı yardımınıza ihtiyacım varr...:teselli::teselli:

Back