Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bişi sormak istiyorum..ne olursa olsun ben bugün o emlanın uyuşmasını hissetmek ve denemeyi denemek(!) istiyorum..emla sanırım bi nohut kadar faln sürülüyo di mi ???gerçi ben ileri ne kadar sürebilirim bilmiyorm ama..peki kayganlaştırıcı olarak bepanten almıştım ama o olmuyo galiba de mi??estriol ya da glit gelen i okudum sonra..tüplü imiş o da mı içerilere kadar sıkılacak yoksa p..s ve vaj girişi yeterli mi???bilmiyorumkismile

Kızlar ben geldimmmmm...
Hiç çalışmamıştım ve çok stres yapmıştım ama sınavım süper geçti ve çok kolay geldi hihoyyyt
Acaip rahatladım kaydirigubbakcemile2

canım hoşgeldin;
ilk başta bu vajiyi yenmek istiyorum diye hedefle kendini!!! ve inanki bu hastalıgı yenmeye çalışan okadar çok arkadaşlarımız varki mesela ben bu sene 4seneme giriyorum evliligimin ve ben herşeye sil baştan bu forum sayesinde başladım ve yenmeye karar verdim. şimdi ise başarmanın yarısına geldigimi hissediyorum. lütfen biraz cesaret!!! bide eşinle ilk birleşme oldumu(çokmu açık sordum)bilmiyorumkismile

Çok ACELE ediyorsun arkadaşım oraya daha dukunamazken nasıl uyuşturucu ile yapacaksın.Bence girişe yetmez ,biraz dokunmaya ve orayı keşfetmeye başla . Bu azimle uzun sürmeden bitirirsin inşallah.

şahsen ben önce normal yağlı el kremini eşim kendi p..sine sürüodu onla kayganlaşma yapıduk

hmm vaj için üretilmeyen normal kremler zaralı diye okudum da(aşırı yükleme iki gündr oku oku)gerçi bi denemede bişi olmaz heralde bişi yapacağımdan da değil ya belki süpriz olur diye umut işte..bilmiyorumkismile

şimdi senin duygularını cok iyi anlıyorum arkadasım bu aldıgın motivasyonla hemen halletmek istiyorsun insallah basarırsın emlayı deneyenler egzersizle iyice içeri ilerletttikleri için parmaklarını ilerilere sürebilirler yani parmagının gittiği yere kadar sürmen iyi olur nohut kadar sürüldüğünü duyuyorum burdan baya etkili bir krem kayganlaştırıcı olarak bepanten kullananı duymustum ama denemedim vazelin bebeyagı yada gleit gelen kullanılıyor genelde bepantenin bi zararı olmaz cekinmene gerek yok kayganlaştırıcıyı bol kullanmak kolaylaştırır işini .. ben yinede egzersiz yapmanı tavsiye ederim öncesinde

hayır benim araya askerlik falan da girdi ve ilk başlarda psik çoz boz için eşimin de fazla anlayışıyla bıraktık denemeyi..fazla diyorum çünkü bazen keşke zorlasaydı da bitseydi diye geçiriyorum içimden..bazen yapabileceğimi hissettiğim bacaklarımı açabildiğim oldu ama orda tıkandım yine yaklaştıramadım..bıktım amam artık..2 gündür çoğu sayfayı okudum evdeyim bu hafta.cesaret geldi inş sönmem..

Çok ACELE ediyorsun arkadaşım oraya daha dukunamazken nasıl uyuşturucu ile yapacaksın.Bence girişe yetmez ,biraz dokunmaya ve orayı keşfetmeye başla . Bu azimle uzun sürmeden bitirirsin inşallah.

:kedi:biliyorum..sadece çook uzun zaman olduğu için o korkuyu bile olsa hatırlamak denemk istiyorum..en azından emin olurum yapamayacağıma da randevu falan alırım diye..bi umut diye de bağırıyo tabii diğer yanım..sabrettim..ama artık sabretmesini istemiyorum..kendime güvenim her alanda gitti hem çünkü bu başarısızlığım yüzünden...sonuçu siz de tahmn ediyorsunuz ama en azından yarın moralim bozuk olduğunda sizleele görüşebilirim artık:çok üzgünüm:

Seni çok iyi anlıyorum canım . Kendimi motive edip bugün sorun çözülecek deyip kaç defa eşimin yanına gitmişimdir. Ama her defasında moral bozukluğu ile Hayatta küsmüşümdür. Geceler boyunca ağlamışımdır. Olmaması çok normal sakın moralini bozma.Şuan senin yapacağın ilk iş oraya dokunmak ve oraya bir şey gireceğinden emin olmak. Birşey göremiyor olabilirsin. Çok özür dileyerek bir kaç öneri yazacağım. Bacağını iyice aç ve kendine doğru kır . Ayna ile orayı incele nefes alıp verdikçe küçük bir delik göreceksin .Çok küçük.. Oraya dokun . Parmak eğzersizi yaparkende oraya kesin girmez diyeceksin.Ordaki kaslar elini itiyor gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…