- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.281
ben her cumartesi doktora gidiyordum her gittiğimde 1 büyüğünü veriyordu 1 hafta içinde ne kadar çalışabilirsem ilk aparatlarda her gün çalışıyodum son iki aparatta her gün çalışamadım 2 yada 3 gün çalıştım
sen doktora gitcektin gitmedinmi?
şekerim artık vajiyide yendin sakata felan gelirsin bide istemiyosun okulunda var hemen doktora git ihmal etme bence tutacağı olur şimdi
Çok iyisin valla.. bende yeneceğim inşallah çok umutlandım..:sm_cool:
Kız ne sakata gelmesi ya yapmıyoruz ki. Bide hapa başlıyorum zaten ama adet olmuyorum off
Yeni yılda olmadım hiç...
aaa çok sevindimmm tebrik ederim alkisalkisalkis bende cuma gününü bekliyorum inş.bende hamileyimdirr :teytey:
canım yaptınız ama bir kere sonuçta şuan yapmıyosunuz yarın yapmıcaksınız diye kaide yok
doğum kontrol hapınamı başlıyosun yoksa?sakın doktora gitmeden böle bişeye başlamayı deneme üstelik aylardır adet olmuyosun derincim çok sakıncalı senin hemen doktora gitmen lazım ihmal ediyosun
Canım hormon bozukluğu varya benim...
Zaten dr dedi başarınca hemen hapa başlıyorsun diye ondan yani...
Çok iyisin valla.. bende yeneceğim inşallah çok umutlandım..:sm_cool:
İnşallah sende hamilesindir zhr .
ay ben sneını agzını opeyım dıycem olmuycak..kız ALLAH mı soylettı ıhsalhh bıtanem ama zehra hamıle :CüvCüv::CüvCüv:ayyy okuyamadım tam kim hamileeee? yaaaa ben dahaaaa bebişeee kazak örüyodum :hulya:senmi hamilesin baharcım ???zemuszemus
ne kadra guzel bır haber demı ınan sankı kendım kalmıısm gıbı RRABIM bızede nasıp etsın ıhslalhhayyy okuyamadım tam kim hamileeee? yaaaa ben dahaaaa bebişeee kazak örüyodum :hulya:senmi hamilesin baharcım ???zemuszemus
ne kadra guzel bır haber demı ınan sankı kendım kalmıısm gıbı RRABIM bızede nasıp etsın ıhslalhh
sagol canım ıhsalhhh ısteyen herkeze versın kımsenın kucagını bos bırakmasın ....ıhsallh bende bu ay guzel haberler verebılrım :Saruboceq:tebrik ederim zehracım inanki çok sevindim zemuszemusAllah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sositososito Baharcım içime sensindir diye doğdu ama olsun yabancı deilmiş zehraymış kaydirigubbakcemile2o zaman sırada sen varsındır inşallah tez zamanda seninde bebek haberlerini alırız. Rabbim isteyen herkese anne baba olmayı nasip eder inşallah (banada tabi)
ne kadra guzel bır haber demı ınan sankı kendım kalmıısm gıbı RRABIM bızede nasıp etsın ıhslalhh
kesınlıkle heralde hıc bır yere sıgamam ..nasıl bır duygudur acaba ..2 cıft gormek dusuncesı bıle heyecanlandırıyor ınsanı ben esım yanımda olmadan yapamk ıstıyorum ..yanı ona guzel bır skeıld esoylemek ısteyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?