Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok iyisin valla.. bende yeneceğim inşallah çok umutlandım..:sm_cool:

sen doktora gitcektin gitmedinmi?

şekerim artık vajiyide yendin sakata felan gelirsin bide istemiyosun okulunda var hemen doktora git ihmal etme bence tutacağı olur şimdi

Kız ne sakata gelmesi ya yapmıyoruz ki. Bide hapa başlıyorum zaten ama adet olmuyorum off
Yeni yılda olmadım hiç...

Kız ne sakata gelmesi ya yapmıyoruz ki. Bide hapa başlıyorum zaten ama adet olmuyorum off
Yeni yılda olmadım hiç...

canım yaptınız ama bir kere sonuçta şuan yapmıyosunuz yarın yapmıcaksınız diye kaide yok
doğum kontrol hapınamı başlıyosun yoksa?sakın doktora gitmeden böle bişeye başlamayı deneme üstelik aylardır adet olmuyosun derincim çok sakıncalı senin hemen doktora gitmen lazım ihmal ediyosun

Kızlar ben çıkıyorum...
4'te sınavım başlıyor dua edin bana hiç çalışmadım...
Kendinize iyi bakın, gelince görüşürüz...

Canım hormon bozukluğu varya benim...
Zaten dr dedi başarınca hemen hapa başlıyorsun diye ondan yani...

ayyy okuyamadım tam kim hamileeee? yaaaa ben dahaaaa bebişeee kazak örüyodum :hulya:senmi hamilesin baharcım ???zemuszemus

kesinlikle adet döneminde eşinizle birlikte olmayın hem sağlnız açısından vahim bi durum hemde islam dini açısından uygun değil. zaten dinimiz bizim için ne hayırlı ise onay veriyor ne şerli ise haram ediyor. herşey bizim için. a.s.

ne kadra guzel bır haber demı ınan sankı kendım kalmıısm gıbı RRABIM bızede nasıp etsın ıhslalhh

tebrik ederim zehracım inanki çok sevindim zemuszemusAllah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sositososito Baharcım içime sensindir diye doğdu ama olsun yabancı deilmiş zehraymış kaydirigubbakcemile2o zaman sırada sen varsındır inşallah tez zamanda seninde bebek haberlerini alırız. Rabbim isteyen herkese anne baba olmayı nasip eder inşallah (banada tabi)

sagol canım ıhsalhhh ısteyen herkeze versın kımsenın kucagını bos bırakmasın ....ıhsallh bende bu ay guzel haberler verebılrım :Saruboceq:

ne kadra guzel bır haber demı ınan sankı kendım kalmıısm gıbı RRABIM bızede nasıp etsın ıhslalhh

bundan güzel habermi olur balım zemuszemuskendimi hayal bile edemiyorum öyle test yapıcam pozitif çıkacak işi mişi bırakır zıp zıp zıplarım heralde (işyerinde olursam tabi) hayal etmek bile güzel yerimseniben

tEBRıK ederim zehra. . . Çok mutlu oldum senin adına . Rabbbim sağlkla kucağına almayı nasip eder inşallah. . .

Ay heyecanlandm birden yahuu.:))
Allah isteyen herkese bebikk versin inşallah. .

kesınlıkle heralde hıc bır yere sıgamam ..nasıl bır duygudur acaba ..2 cıft gormek dusuncesı bıle heyecanlandırıyor ınsanı ben esım yanımda olmadan yapamk ıstıyorum ..yanı ona guzel bır skeıld esoylemek ısteyorum ..

Aynen bende yalnızken test yapmak istiyorum sonra eşime söylemek istiyorum o zaten cümle aleme uçurur haberi zemuszemus patronumun yüzünü çok merak ediyorum hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…