- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.361
saol,önceknde çıkmadı adet geciktirici içmiştm zararı olurmu acaba?bayag vakit gecnce çıktı.dua edin bu rüyadan uyanmıyım
nefes olayını anlatır mısın canım nsıl yapcağız akşam dendim çok çoık az girdi gerisi olmadı nefesle yapayım dedim beceremedimkızlar günaydın...
dün yazamadım gelişmeleri size aktarayım
ben cuma akşamı bu derdi emla kremle halletmiştim biliyosunuz
ama tam olarak başardım diyemedim çünkü o geçici bi çözüm
işin en zor tarafını dün atlattım emlasız ve kayganlaştırıcısız yaptım
ve inanın kızlar sadece ilk o duvarı aşmak beni biraz zorladı
bunu da nefes ve kegel egzersizleri sayesinde atlattım
NEFES GERÇEKTEN ÇOK ÖNEMLİ VE İNANIN İŞE YARIYO
ben altta olacak pozisyonda rahattım üstte nedense yapamadım alıştıktan sonra o da oldu
itiraf etmek gerekirse acıdan ziyade zevk aldım da denebilir kaydirigubbakcemile3
ben emlaya karşıyım arkadaşlar kendinizi kandırmayın ve alıştırmayın 1 en fazla 2 kere kullanın bence
tabi bu benim fikrim kimseyi karşıma almak istemem
kızlar idrar testi yaptım hamileyim galiba çift çizgi çıktı ama hala inanamıyorum yarın kan testi yaptırcm
kızlar idrar testi yaptım hamileyim galiba çift çizgi çıktı ama hala inanamıyorum yarın kan testi yaptırcm
kızlar hepinize tesekkürler kesinleşti yarın dr. gtcm
tatlım öncelikle seni tebrik ediyorum
çok sevndminan çift çizgiye o duyguyu tahmin edebiliyorum
zehracım Allah büyüktür bebeğin bundan sonra Allaha emanet olsun aklına güzel şeyler getir lütfen
bişey olmamıştır ama bundan sonra bişey içe dr a sormadan danışmadan bebişimize ne örelim ne istersin
zehracım bana dua eder misin biz de bebek istiyoruz kulun kula duası geçera.s.:hooray::dance:
tesekkürler kızlar bugün tekrar saglık ocagına gttim kan testi yptırayım dye dr.grk yok dedi kesin gebesin dedi bayag gecmiş adetin idrara gecmiştr hormonun dedi.bnde adet geciktirici kullandım dedim tehlikede olablr falan moralim bozuldu anlıycanız kadın dogumcu ismi verdi yrn ultrasyondan bakıck saglıklımı dglmi?kızlar dua edin ne olur moralim cok bozuk aglıycm gözlerim dolup dolup geliyor kndimi zor tutuyorum.bebegim inş.yasıyor ve saglıklıdır(((((((
kesınlıkle heralde hıc bır yere sıgamam ..nasıl bır duygudur acaba ..2 cıft gormek dusuncesı bıle heyecanlandırıyor ınsanı ben esım yanımda olmadan yapamk ıstıyorum ..yanı ona guzel bır skeıld esoylemek ısteyorum ..
inan sürekli aklıma geldikce ediyorum,suan bebegim saglıklı olsun baska bişey istemiyorum ozmn kan testi yptrmadıgıma pişmanım aptal dr.da kan testi de ypr demedi yaptrayımmı dye sordugumda gerek yok dedi 2gn içinde adet olursun dedi.suan bn szn dualarınıza o kadr muhtacımkisenağlama
bahar acayip bişey negatif dye bekliyorum annemle,annem meraklanıyr bn aman yine negatif.neyini merak ediiyorsun derkn 1.çizgi çıktı ilerliyor ve 2.cizgi çıkmaya baslayınca ilk silik çıktı anında belirginleşti ben çıglık atmaya basladım.inanamıyorum görsen aglama krizine grdim eşimde sasırdı.eşimn omzunda agladım onunda gözleri doldu
tesekkürler kızlar bugün tekrar saglık ocagına gttim kan testi yptırayım dye dr.grk yok dedi kesin gebesin dedi bayag gecmiş adetin idrara gecmiştr hormonun dedi.bnde adet geciktirici kullandım dedim tehlikede olablr falan moralim bozuldu anlıycanız kadın dogumcu ismi verdi yrn ultrasyondan bakıck saglıklımı dglmi?kızlar dua edin ne olur moralim cok bozuk aglıycm gözlerim dolup dolup geliyor kndimi zor tutuyorum.bebegim inş.yasıyor ve saglıklıdır(((((((
güzel arkadaşım bak canını sıkma inan kötü bişey olmıycakAllahımın izniyle
senn için bu gece yatarken dua edeceğim
bak stres yapma kendine
stres de gebeliğin düşmanı bunu biliyor musun
bizim için sen ve bebeğin önemlisiniz
canım ya ne olur üzme kendine inşallah bişey yoktur. Dualarımız seninle YÜCE RABBİM BEBİŞİNİ VE SENİ KORUSUN korkma inan buna bişey yoktur ALLAHIN İZNİYLE:Saruboceq:
saol cnm inan içime su serptin o kadr ihtiyacım varki böyle sözlere,eşimin canı sıkkın nye kan testi yptırmadaa hapı içtn dyr ikimzde kötüyz.duanı esirgeme rabbim bana bagıslasın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?