- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #267.641
Dilatörleri kullanınca uyuşturucu krem kullanın kasılmanızı azaltır ve dilatörü içinize alın yarım saniye bekleyin çıkartın günde 15 defa bu tak çıkart hareketini yapın ne zaman rahatlıkla oldu acı azaldı diğer boylara geçin zamanla egzersiz sayesinde kasılmanız azalıcaktır ve eşinizlede bu egzersizleri yapınki güven duygusu oluşsunMerhaba ben diktatörleri içime aldım. Ancak hareket ettirdigimde ağrı oluyor eşle de denediğimde aynı sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım. Aparatları siz içinizde hareket etttirerwk mi çalıştınız yoksa alıp içinizde beklettiniz mi. Ne yapmalıyım
Evet 4 ten sonra eşlide sorun olabiliyor yine de. Ben de aynı şeyi yaşadım eşin acele etmemesi ve odağı ordan almak lazım. Zaten o zaman istekli oluyorsun ve ordaki baskıyı daha az hissediyorsun. Hiç baskı yada ağrı olmayacak demiyorum ama zamanla alışıyorsun ve kolaylaşıyorBana da yardımcı olur musunuz. Ben seviye olarak aparatları deniyorum 4. De oluyor ama hızı kendim ayarladigim için acı olmuyor eğer hızlı yaparsam aparatla ağrı oluyor. Eşli de aynı sorunu yaşıyorum. Tam olarak ne yapmalıyım. Aparatla çalışırken kendimi hızlıya mi alıştırmalıyım. Sadece aparatları içeri almak yeterli gelmiyor :/
Başta yavaş olabilirsin ama sürekli öyle denemek gerçek ilişkiye biraz aykırı oluyor. Sonradan hızlanmayı da dene oraya odaklanma denerken dizi aç mesela rahat ol orayı kasmazsan hissetmiyorsunBenimde sorum olucak size aparatla 4. De deniyorum oluyor fakat dilatörü içerde hareket ettirdiğim anda ağrı başlıyor. Ne yapmalıyım kendimi dilatorde yavaş olup ağrı hissetmemeye mi odaklamaliyim yoksa ağrı da olsa hızlıya mi calismaliyim :/
Sizde vajinismustunuz demi tamamen yendinizBaşta yavaş olabilirsin ama sürekli öyle denemek gerçek ilişkiye biraz aykırı oluyor. Sonradan hızlanmayı da dene oraya odaklanma denerken dizi aç mesela rahat ol orayı kasmazsan hissetmiyorsun
Evet yendim hatta hamileyimSizde vajinismustunuz demi tamamen yendiniz
Anladim hayirli olsun. Peki ilişki sonrası kasılmalarımin birkaç gün sürmesi normal mi siz bunun için ne yaptınızEvet yendim hatta hamileyim
Nasıl yani ilişki bittikten sonra neden kasılıyor? Fizyolojik muayene oldunuz mu?A
Anladim hayirli olsun. Peki ilişki sonrası kasılmalarımin birkaç gün sürmesi normal mi siz bunun için ne yaptınız
sonucu yazdınız mı görmedim ama merak ettim aynı dertten bende de mevcutKızlarım hepinize iyi akşamlar, hikayemi daha önce anlatmıştım, aparatların hepsini yapamıyorum bi yerde canım acıyo ve ilişkide de penisin hepsini alamıyorum demiştim, bugün cesaretimi toplayıp özelde doktora gittim ve doktor mandalina büyüklüğünde myom olduğunu, eğer büyürse ameliyatla alınması gerektiğini söyledi. İlişkide de tıkanmamın sebebi buymuş, önerebileceğiniz bitkisel bişey var mı bir dahaki kontrole kadar büyümemesi için, ameliyat beni çok korkutuyo bu konu tamamen geçmediği için
Durumunuz nedir hangi aşamadasınızetiket için teşekkür ederimCereser
bana yardımcı olabilir misiniz bütün hevesim altüst olmuş durumda son çare buraya üye olup konu açıp derdimi anlatmak oldu
Dilatör aparat çalışıyorum 1. aparattayım yaklaşık 1 aydır terapiye gidiyorum ama terapinin bana bi katkısı olmadı maalesef hangi doktora gitsem cinsel terapi almalısın diyordu özeldeki doktorumda 2 seanslık işin var dedi bi kaç dalında uzman önerdi ama şehir dışında oldukları için gidemedim bi de maddi durumlarda ertelememe sebep oldu. Şu an gittiğim terapisti bıraktım bütün modum düşmüştü buraya derdimi yazınca tekrar ümidim canlandı inşallah yenerim başkalarına ümit olurumDurumunuz nedir hangi aşamadasınız
Oldum evet zaten vajinismus istemsiz kasılma değil mi. Her durumda kesiliyor ilişki sırasında daha fazla kesiliyorNasıl yani ilişki bittikten sonra neden kasılıyor? Fizyolojik muayene oldunuz mu?
1. Aparatı yaptıysan eğer diğerleri çorap söküğü gibi gelirDilatör aparat çalışıyorum 1. aparattayım yaklaşık 1 aydır terapiye gidiyorum ama terapinin bana bi katkısı olmadı maalesef hangi doktora gitsem cinsel terapi almalısın diyordu özeldeki doktorumda 2 seanslık işin var dedi bi kaç dalında uzman önerdi ama şehir dışında oldukları için gidemedim bi de maddi durumlarda ertelememe sebep oldu. Şu an gittiğim terapisti bıraktım bütün modum düşmüştü buraya derdimi yazınca tekrar ümidim canlandı inşallah yenerim başkalarına ümit olurum
Hem terapist hem bu hastalıkta ün yapmış jinekolog tedavisi aldım katkıları olsa da hiç birisinde başarılı olamadım baktım olmuyor her iki günde bir aksatmadan denemeler yapa yapa bu işi çözdüm aslında bir nevi de kişinin kendisinde bitiyor bu durumDilatör aparat çalışıyorum 1. aparattayım yaklaşık 1 aydır terapiye gidiyorum ama terapinin bana bi katkısı olmadı maalesef hangi doktora gitsem cinsel terapi almalısın diyordu özeldeki doktorumda 2 seanslık işin var dedi bi kaç dalında uzman önerdi ama şehir dışında oldukları için gidemedim bi de maddi durumlarda ertelememe sebep oldu. Şu an gittiğim terapisti bıraktım bütün modum düşmüştü buraya derdimi yazınca tekrar ümidim canlandı inşallah yenerim başkalarına ümit olurum
Bütçen varsa nazife hanımdan destek alabilirsinDilatör aparat çalışıyorum 1. aparattayım yaklaşık 1 aydır terapiye gidiyorum ama terapinin bana bi katkısı olmadı maalesef hangi doktora gitsem cinsel terapi almalısın diyordu özeldeki doktorumda 2 seanslık işin var dedi bi kaç dalında uzman önerdi ama şehir dışında oldukları için gidemedim bi de maddi durumlarda ertelememe sebep oldu. Şu an gittiğim terapisti bıraktım bütün modum düşmüştü buraya derdimi yazınca tekrar ümidim canlandı inşallah yenerim başkalarına ümit olurum
Bütçen varsa nazife hanımdan destek alabilirsin
Peki ilk ilişki bi şekilde gerçekleşti diyelim acaba tekrarlar mı yoksa vajen penis şeklini aldığı için zorlanmadan alabilir miyim bunu merak ediyorum cevap için teşekkür ederim şimdidenBuraya yazmadan okuyan bacılarım gerçekten %100 çözümü olan bir durum bu endişe etmeyin sadece kendinize inanın ve Ertelemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?