- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.301
kızlar idrar testi yaptım hamileyim galiba çift çizgi çıktı ama hala inanamıyorum yarın kan testi yaptırcm
kızlar idrar testi yaptım hamileyim galiba çift çizgi çıktı ama hala inanamıyorum yarın kan testi yaptırcm
Çok sevindim zehracım. Sağlıkla kucağına alırsın inşalllaaaaaaah.
sagol canım ıhsalhhh ısteyen herkeze versın kımsenın kucagını bos bırakmasın ....ıhsallh bende bu ay guzel haberler verebılrım :Saruboceq:
çok sevindim.gözlerim doldu.bende böle mutlu haberimi verirmiyim acaba size
Venusten cumartesi doktora gittinmi ne dedi
aaaaaaaaaaaaa zehra hamile!!!!!!!
tebrik ederim güzelim.
Yaaa bende istiyom dünyalar benim olurdu herhalde oysa ben daha vajiyle uğraşıyorum, yaş aldı başını gidiyo zaten geç evlendim master doktora yapıcam diye, sanırım ben hepinizden büyüğüm, acaba ben de vaji yenip bebeğim olacak mı? benim de olsunnnnn.[/QUO
inşallah şu körolasıca vajiyi yenipte hepimizin bebişleri olur ama ilk hedef vajiyi def etmek :enbuyukkk:
körolasıca zemuszemus[/QUOTE]inşallah şu körolasıca vajiyi yenipte hepimizin bebişleri olur ama ilk hedef vajiyi def etmek :enbuyukkk:
arkadaşlar egzersizler ne alemde hiç bahsetmez oldunuz zemuszemusvarmı gelişmeler / sıkıntılar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?