Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kesin hamilideride biz yine en güvenilir olan kan testini yaptırmasını bekliyelim :)

saglık ocagı kapalıydı cnm ya bide erkenden yapıyorlar kan testini eşim hemen ailesine müjdeledi hala,amca hepsi duydu inş.hamileymdr adamları hayal kırıklıgına ugratacam yoksa

yalvardım söyleme dye ama yok inat etti oda sua sesz sedasz oturuyor sokta yni

:) git bi kova soğuk su getir dök başından aşşağı kendine gelir adamcağız

yapabilirsin cnm diğer 2 sini alabildiğine göre 3.de alabilirsin kendini yapabileceğine şartlandır lütfen haftayada senin güzel haberini alacağız :dance:

Evde mi o da...
Ay canım benimki hayatta söylemez...
Keşke kan testini bekleseydi ama görünüşe göre hamilesin...
Adet geciktirici dedinya neydi o?

sınava yakın adet olursun dedi saglık ocagındaki dr.bnde adet geciktirici ver ozmn dedim 6gn falan kullandım bırakalı 8gün oluyr adet olmadım nettede en gec 1hafat içinde adet olmazsn dr.gt dyrdu.hapı yazan dr.idrar testi yptrdı negatif çıkınca kullan bişey yok galiba dedi megerse erknmiş ozmn

Peki bu adet geciktirici doğum kontrol hapı gibi bişey mi?

:teytey: ayy inanmıyorum zehracım çok çok çok sevindim yaaaaaa
bence durma sağlık ocağını bekleme yarına nasıl dayancaksın verdır çevrende çarşıda felan zöel labaratuar git hemen yaptır 1-2 saate alırsın sonucu hadi yaaaaa

ne olur ne olmaz git yaptır
hee bi seçenek bide aczaneye git tanıdık felan varsa sor bi yinede gecikti testte ble çıktı diye bazen yanıltıcı olabiliyo
ama inşallah yanıltıcı bişi değildir aaaaaayyyyyy bebişgeliyo şaka gibi :ecrin_bebek:

inş. cnm ya o yzdn fazla kaptırmıyorum kndimi bu habere ama eşim saolsun herkesi aradı söyledi çıldırdı anlıycn bni öpüp duruyr:))) önceki kullandığım idrar testi markasından kullandım aynı markada negatif çıkmıştı simdi net çift çizgi:CüvCüv:

yaaaaaa çok güzel çok canım çekti bak şimdi :ecrin_bebek:

off inşallah canım inşallah hayırlısı olsun

ama ben olsam çatlarım yaa yarına nasıl sabretceksin gitsene bi labaratuara felan yaaaa sağlık ocağını bekleme hem sağlık ocağında hemen sonuç alamazsın 1/2 gün sonra veriyolar diye biliyorum

Ayyy inşallah.. Sen bir aparatla kaç gün çalıştın canım 5 mi ?

ben her cumartesi doktora gidiyordum her gittiğimde 1 büyüğünü veriyordu 1 hafta içinde ne kadar çalışabilirsem ilk aparatlarda her gün çalışıyodum son iki aparatta her gün çalışamadım 2 yada 3 gün çalıştım

aaaaaaaaaaaaa zehra hamile!!!!!!!

tebrik ederim güzelim.

Yaaa bende istiyom dünyalar benim olurdu herhalde oysa ben daha vajiyle uğraşıyorum, yaş aldı başını gidiyo zaten geç evlendim master doktora yapıcam diye, sanırım ben hepinizden büyüğüm, acaba ben de vaji yenip bebeğim olacak mı? benim de olsunnnnn.

zehraaaaaaaaaaaaaaa hamıleeeeeeeeeeeee ..... teyze oluyoruz...saglıkla ıhsallh dahada guzel haberler ..acaba annesı kızmı erekekmı ..tabı ılk basta saglııg cok cok onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…