- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.261
kızlar idrar testi yaptım hamileyim galiba çift çizgi çıktı ama hala inanamıyorum yarın kan testi yaptırcm
hamılesındır ozaman canım Allah hayırlı ugurlu etsın darısı bızlerın basınaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yalvardım söyleme dye ama yok inat etti oda sua sesz sedasz oturuyor sokta yni
Olmaz inşallah canım takılma, daha çok yeni...
İnşallah hamilesindir canım ama çift çizgi çıktı diyorsun demekki hamilesin hihoyyyt
Koş test yaptır çatlatma bizi...
Sınav dönüşünde kesin hamileyim mesajını bekliyorum :)
saglık ocagı kapalıydı cnm ya bide erkenden yapıyorlar kan testini eşim hemen ailesine müjdeledi hala,amca hepsi duydu inş.hamileymdr adamları hayal kırıklıgına ugratacam yoksa
yalvardım söyleme dye ama yok inat etti oda sua sesz sedasz oturuyor sokta yni
Henüz başlamadım canım ya eve yeni geldim 3 gün kursta oluyorum. 2-3 saate başlarım herhalde..Dünkü çalışmam güzeldi kaç olduğunu yazarım sana. Bugün 3.aparata başlıyorum korkuyorum ya yapabilirim umarım..zaten bunuda yapabilirsem takılmadan p..s olayıda tamamdır :1rolleyes:
Evde mi o da...
Ay canım benimki hayatta söylemez...
Keşke kan testini bekleseydi ama görünüşe göre hamilesin...
Adet geciktirici dedinya neydi o?
sınava yakın adet olursun dedi saglık ocagındaki dr.bnde adet geciktirici ver ozmn dedim 6gn falan kullandım bırakalı 8gün oluyr adet olmadım nettede en gec 1hafat içinde adet olmazsn dr.gt dyrdu.hapı yazan dr.idrar testi yptrdı negatif çıkınca kullan bişey yok galiba dedi megerse erknmiş ozmn
yapabilirsin cnm diğer 2 sini alabildiğine göre 3.de alabilirsin kendini yapabileceğine şartlandır lütfen haftayada senin güzel haberini alacağız :dance:
sınava yakın adet olursun dedi saglık ocagındaki dr.bnde adet geciktirici ver ozmn dedim 6gn falan kullandım bırakalı 8gün oluyr adet olmadım nettede en gec 1hafat içinde adet olmazsn dr.gt dyrdu.hapı yazan dr.idrar testi yptrdı negatif çıkınca kullan bişey yok galiba dedi megerse erknmiş ozmn
canım asıl ben ınanamıyourm gozun aydın tebrık ederım ..saglıkla gelrı ıhsallhhh..offfyasankıben hamıle kalmıs gıbı sevındım ...:CüvCüv:kızlar idrar testi yaptım hamileyim galiba çift çizgi çıktı ama hala inanamıyorum yarın kan testi yaptırcm
:teytey: ayy inanmıyorum zehracım çok çok çok sevindim yaaaaaa
bence durma sağlık ocağını bekleme yarına nasıl dayancaksın verdır çevrende çarşıda felan zöel labaratuar git hemen yaptır 1-2 saate alırsın sonucu hadi yaaaaa
ne olur ne olmaz git yaptır
hee bi seçenek bide aczaneye git tanıdık felan varsa sor bi yinede gecikti testte ble çıktı diye bazen yanıltıcı olabiliyo
ama inşallah yanıltıcı bişi değildir aaaaaayyyyyy bebişgeliyo şaka gibi :ecrin_bebek:
canım asıl ben ınanamıyourm gozun aydın tebrık ederım ..saglıkla gelrı ıhsallhhh..offfyasankıben hamıle kalmıs gıbı sevındım ...:CüvCüv:
inş. cnm ya o yzdn fazla kaptırmıyorum kndimi bu habere ama eşim saolsun herkesi aradı söyledi çıldırdı anlıycn bni öpüp duruyr:))) önceki kullandığım idrar testi markasından kullandım aynı markada negatif çıkmıştı simdi net çift çizgi:CüvCüv:
Henüz başlamadım canım ya eve yeni geldim 3 gün kursta oluyorum. 2-3 saate başlarım herhalde..Dünkü çalışmam güzeldi kaç olduğunu yazarım sana. Bugün 3.aparata başlıyorum korkuyorum ya yapabilirim umarım..zaten bunuda yapabilirsem takılmadan p..s olayıda tamamdır :1rolleyes:
Ayyy inşallah.. Sen bir aparatla kaç gün çalıştın canım 5 mi ?
inş. cnm ya o yzdn fazla kaptırmıyorum kndimi bu habere ama eşim saolsun herkesi aradı söyledi çıldırdı anlıycn bni öpüp duruyr:))) önceki kullandığım idrar testi markasından kullandım aynı markada negatif çıkmıştı simdi net çift çizgi:CüvCüv:
Kızlar ben aylardır neden adet olmuyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?