Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar allah dualarınızı duydu allahım isteyen herkese versin allah yne büyüklüğünü gösterdi ve kndime gtrdi bni.allahım sen ne kadar büyük ve kudretlisin,seni inkar edenlere yazıklar olsun çok büyüksn rabbim

kızlar idrar testi yaptım hamileyim galiba çift çizgi çıktı ama hala inanamıyorum yarın kan testi yaptırcm

Selam kızlar sonunda ve nihayetinde uzun b ir aradan sonra ben geldim.Zehracım daha öncekileri okumadan senin haberine inan çok sevindim.İnşallah canım hamilesindir.Ya bu nisan ayı ne uğurlu bir ay böyle.Vajiyi yeneler hamile kalanlar.ALLAH'ım ne olur nisan bimeden bende vajiyi yeneyim.

inş. cnm aslında kan testi olana kadr söylemiyim dyrdum ama içimi boşaltmam lazımdı,değişik bisey ya inanamıyorum kan testi yaptırana kadr kndme gelemycm glba:))))

kızlar idrar testi yaptım hamileyim galiba çift çizgi çıktı ama hala inanamıyorum yarın kan testi yaptırcm

inş. cnm bn hala korkuyorum ve hala umutlanmak istemyorum okadar inandırmıştımki kndimi negatif cıkacak dye

ne güzel çift çizgiyi görmüşsün işte allah bütün isteyenlere nasip etsin bende şuanda değilimdir herhalde diye şartlandırıyorum kendimi çünkü olmazsam daha çok hayal kırıklığı yaşayacağımı biliyorum

İnşallah yenersin canım dua edicem sana...

mızmız nbr nasıl gidiyor çalışmalar

Henüz başlamadım canım ya eve yeni geldim 3 gün kursta oluyorum. 2-3 saate başlarım herhalde..Dünkü çalışmam güzeldi kaç olduğunu yazarım sana. Bugün 3.aparata başlıyorum korkuyorum ya yapabilirim umarım..zaten bunuda yapabilirsem takılmadan p..s olayıda tamamdır :1rolleyes:

saol,önceknde çıkmadı adet geciktirici içmiştm zararı olurmu acaba?bayag vakit gecnce çıktı.dua edin bu rüyadan uyanmıyım

Olmaz inşallah canım takılma, daha çok yeni...
İnşallah hamilesindir canım ama çift çizgi çıktı diyorsun demekki hamilesin hihoyyyt
Koş test yaptır çatlatma bizi...
Sınav dönüşünde kesin hamileyim mesajını bekliyorum :)

saglık ocagı kapalıydı cnm ya bide erkenden yapıyorlar kan testini eşim hemen ailesine müjdeledi hala,amca hepsi duydu inş.hamileymdr adamları hayal kırıklıgına ugratacam yoksa

Ay neden hemen söyledi kız benimki olsa hayatta söylemez...
Karnım çıkınca anca anlarlar sanırım kaydirigubbakcemile3

silik çizgide dgl tam cıktı saklıycm vallahi:)))) şimdi yapmıyrlar kan testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…