- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.241
aaa çok sevindimmm tebrik ederim alkisalkisalkis bende cuma gününü bekliyorum inş.bende hamileyimdirr :teytey:
kızlar idrar testi yaptım hamileyim galiba çift çizgi çıktı ama hala inanamıyorum yarın kan testi yaptırcm
kızlar idrar testi yaptım hamileyim galiba çift çizgi çıktı ama hala inanamıyorum yarın kan testi yaptırcm
Selam kızlar sonunda ve nihayetinde uzun b ir aradan sonra ben geldim.Zehracım daha öncekileri okumadan senin haberine inan çok sevindim.İnşallah canım hamilesindir.Ya bu nisan ayı ne uğurlu bir ay böyle.Vajiyi yeneler hamile kalanlar.ALLAH'ım ne olur nisan bimeden bende vajiyi yeneyim.
inş. cnm bn hala korkuyorum ve hala umutlanmak istemyorum okadar inandırmıştımki kndimi negatif cıkacak dye
Selam kızlar sonunda ve nihayetinde uzun b ir aradan sonra ben geldim.Zehracım daha öncekileri okumadan senin haberine inan çok sevindim.İnşallah canım hamilesindir.Ya bu nisan ayı ne uğurlu bir ay böyle.Vajiyi yeneler hamile kalanlar.ALLAH'ım ne olur nisan bimeden bende vajiyi yeneyim.
inş. cnm aslında kan testi olana kadr söylemiyim dyrdum ama içimi boşaltmam lazımdı,değişik bisey ya inanamıyorum kan testi yaptırana kadr kndme gelemycm glba:))))
Canım tebrik ederimmmmmmm hihoyyyt
mızmız nbr nasıl gidiyor çalışmalar
saol,önceknde çıkmadı adet geciktirici içmiştm zararı olurmu acaba?bayag vakit gecnce çıktı.dua edin bu rüyadan uyanmıyım
git hemen kan testinide yaptır :)
saglık ocagı kapalıydı cnm ya bide erkenden yapıyorlar kan testini eşim hemen ailesine müjdeledi hala,amca hepsi duydu inş.hamileymdr adamları hayal kırıklıgına ugratacam yoksa
Olmaz inşallah canım takılma, daha çok yeni...
İnşallah hamilesindir canım ama çift çizgi çıktı diyorsun demekki hamilesin hihoyyyt
Koş test yaptır çatlatma bizi...
Sınav dönüşünde kesin hamileyim mesajını bekliyorum :)
silik çizgide dgl tam cıktı saklıycm vallahi:)))) şimdi yapmıyrlar kan testini
Ay neden hemen söyledi kız benimki olsa hayatta söylemez...
Karnım çıkınca anca anlarlar sanırım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?