Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmak egzersizlerine başlıycak arkadaşlar korkmayın..
bende çok korkuyordum ama bu korku bir defa parmağın vajiye girdimi geçiyo..
derin nefes alın verirken ıkının ve bol jel sürdüğünüz parmağınızı hafifçe ittirin zaten kayıp gidiceksin bu egzersizlerinizi tv karşısında yada müzik açıp yapın çok faydası oluyo..
ilk parmak egzersizini düşündüğümde tansiyonum düşüyodu, ben bile yaptıysam siz de yaparsınız en azından denemeye değer bişi kaybetmessiniz..

evet dilek cim bende zorlanmıştım ilk yapcamda sonra cesaretimi topladım hadi dedim yapıcam..olmıcak gibi zannediliyo biraz itici geliyo başta ama bi defa deneyin 2 3 4 5 devamı gelir çok normal bişe yapıyomuşsunuz gibi düşünün ve vajiyi unutun o anda....

denizcek.. canım nasılsın..
bizi bizden başkası anlamaz.. ilk yapamam gibi geldi ama denedim bir boğum çok rahat girdi.. benim beynimde olmuycak diyo ya olunca çok sevindim o gece uyuyuncaya kdar güldüğümü hatılıyorum..
bir kere cesaret geldimi gerisi kolay..

canım ya kalbimiz birmiş bende senin profile yazmıştım aynı şeyi kaydirigubbakcemile5 sen düşünüyomusun bebek diye:)))evet canım taze gelin gerçekten güzel bi duygu bunu başkasından duymak daha da güzel oluyomuş yafff...evet canım vajiyi yenmeden önce pek üstüne düşmedim bebek olayının ama artık istiyorum bu ay ihtimal var ama daha baktırmadım..pko var polikistik over ona bi çare bulmam lazım eğer bu ay yoksa tekrar tedaviye başlıcaz artık vajiden sonra bide

canım pko ilaçla tedavi olabilir, bence bir an önce tedavi ol yumurta takipi yaptır senin için daha iyi olur..
ben 3,5 hamileyim canım hayırlısıyla olur inşllah bebişim..

birde kızlar vakit kaybetmemek için vaji yi yendikten sonra dr a gidip ben bebek istiyorum engel varmı diye mutlaka kontrol olun..
sonra huzur içinde bebişinizi beklersiniz..
inşlalh RABBıM hepinizi bu illetten kurtarır ve anneliği tattırır..

Dilekcim Anne olucagını şimdi öğrendım allah saglıkla dunyaya getırmenı nasıb etsın tatlım.Darısı bu vaj sorununu cozdukten sonra bızım basımıza inş.

AMıNN duygucum..
sizlerinde yakın inşllah bu güzel günler siz yeterki egzersizlerinizi istekli yapın..
denizcek.. canım ben 01-01-2009 da başardım ve bir sonraki ay çalışmalara başladım çünkü çok yıllar geçti evleneli ve etraftan çocuk diyenler çoğalmıştı ama en çok ta ben istiyordum..
ilk demenden sonra kimyasal gebelik yaşadım sonra mayısta hamilekaldım..

kızlar acil çıkarsam kusura bakmayın..
eşim gelicekte

YA HATUNLAR BENIM MERAKIM HALA GIDERILMEDI BIZIM EŞLERIMIZ NEDEN BU KADAR ANLAYIŞLI VE SABIRLI DAVRANIYORLAR BIR ANLAM VEREMIYORUM TABI BIZIM ACIMIZDAN IYI BASKI GORMUYORUZkaydirigubbakcemile2 BIDE KAFAM ÇOK KARISTI ILK NE YAPARAK TEDAVIME BASLAMALIYIM NEFES EGZERSIZIMI YA NAPACAM BEN ŞAŞIRDIM KALDIMkafamçokkarıştı HELPPPPPPPPPP PLEASSSSSlaelaelaelaelae

canım eşine yat kalk dua et o zaman seni çok seviyo evlilini önemsiyo demekki eşi tarafından şanslı olmayanlarda var yani bu sorun yüzünden boşananları duydum ben.sen parmak egzersizlerine takıl boş ver eşlerin neden öyle oldunu her adamın yapısı farklıdır...parmak egzersizlerini yapaken parmanı içine alırken nefes kontrollerini de yaparsın içine aldıkça nefes al bırak ıkın sürekli...jel kuullan parmağın çok rahat girecektir.

ya slm bende bu siteye yeni üye oldum.ama nerden nasıl msj yazacağımı anlamadım.artık şansımı deniyorum.ben üye olan betumutlu dan bu olayı nasıl çözdüğünü öğrenmek istiyorum bana ulaşırsa sevinirim

büyük bi ihtimalle h dümenin reçetesinden bahsetmış olabilir.o reçete nettede var bu satfalardada var. ama hiç yapmadıysan parmak egzersizi yapmanı tavsiye ederim başta arkadaşım

emla uyuşukluk sağlıyo canım parmak egzersizi yapıyosan eğer ondan biraz sürüpde yapabilirsin istersen eğer, egzersizde zorlanıyosan tabi, ilişki deneme aşamasında da kullanabilirsin.sen ne kadar oldu vajinusmus doktora falan gittinmi..emlayı bende denemiştim az bişe yakabilir başta ama hemen geçer yanma seni korkutmasın.ama kayganlaştırıcıda kulalanabilirsin gleit gelen falan..

canım lütfen paniğe kapılma sakin ol lütfen gevşe bunu yazarken bile gerginsin.Allah (c.c.) güven başaracaksın inan ben inanıyorum.soracağın varsa sor burda herkez bir melek birbirine yardım ediyor.ama herkezin psikolojisi farklı oku hepsini ve seninle aynı duyguları paylaşanların yaptıklarını konuşarak aşama aşama uygula.

canım bilmiyorum bu konuda psikologa gittim mi
ama bunun tedavisini jinokologtan iyi psikolog yapıyor. bende orgazm sorunum için bir psikolog arkadaşıma danışmıştım kendisi çok ama çok iyi bir uzman. bana bir yöntem açıkladı ve o yöntem ile vajinismus vakalarını bile çok rahat çözdüğünü söyledi. ben orgazm problemim için denedim o yöntemi bence madem vijinismustada iyi bir yöntem sende dene... bu yöntemde ilk hafta eşinle sadece sevişiyorsun ama kesinlikle ilişkiye girmek yada denemek yasak.cinsel organlara elle dokunulabilir ama birbirlerine teması yasak.(bu bölüm insanı çok rahatlatıyor nasıl olsa girmeyecek diye korkmadan seviştiğin için sevişmekten daha çok zevk alıyorsun. ilk hafta böyle geçiyor. ikinci hafta yine sevişmeler devam ediyor bu sefer bir adım daha ileri olarak cinsel organlar birbirine değebilir.sonuç olarak iki hafta boyunca korku olmadığı için çok fazla ereksiyona geçen ve tahrik olan vücüt ilişkiyi istiyor ve çok rahat ilişkiye isteyerek giriyorsun. eşine bu yöntemi yanlız çok iyi anlat en büyük görev ona düşüyor.
eğer kuruluk oluyorsa ıslanmada problem yaşıyorsan vajina ağzına krem sürebilirsin ve bir tavsiyem daha bacaklarını ne kadar ayrı yaparsan o kadar rahat olur. son olarak kendini hazır hissettiğin zaman önsevişmeyi çok uzun tutun ve sevişirken o anı yaşa aldığın zevki hisset sonunu düşünme.

bu arada emin ol bu sorunu yaşayan ne ilk insansın ne son nede tek:)
ilk zamanlar bende sıkıntı çektim. yatma saati yanaşınca off yinemi yatak diye söyleniyordum hatta yatakta eşimi güldürerek işi cıvıtıyordum. ama o zamanlar geçiyor. şimdi yine saate bakıyorum yatma saati gelsin diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…