- 12 Mart 2009
- 103
- 9
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
arkadaşlar 1 yıl vajinusmus rahatsızlığım olduğunu bilmeden evliliğimi sürdürdüm..hep sorun eşimdeymiş gibi davrandım....ama durum tam tersiymiş! Çok şanslıyım ki Allah bana kocaman yüreği olan bir eş kısmet etmiş.....
ve 1 yılın sonun da kurtuldum...hocalar...psikologlar hiçbirinin faydası olmadı ve en son aklıma gelicek olan kişiye gittim... prof. Dr. Haydar DÜMEN ! gazetelerdeki ve televizyonlardaki haberlerini okudum izledim yok ya dedim palavra hepsi ..adam okadar kesin konuşuyordu ki bu problemin çok küçük bir çözümü olduğuna...
ve kendimi eşimle birlikte istanbul da muayenehanesinde buldum ..eşimin tetkiklerini yaptırdıktan sonra sorunun ben de olduğu kesinleşti ve verdiği ilaçlarla normal bir cinsel hayata dönüş yaptık çok şükür...LÜTFEN ZAMAN KAYBETMEYİN ARKADAŞLAR.....geçen her zaman sizden ve eşinizden bişeyler alıyor....bana güvenin bumuymuş bu kadar çektiğim işkence diyceksiniz...
isterseniz telefonlarınnı gönderebilirim..ve şunu da söyleyim kredi çekerek yaklaşık 1000 tl ya da fazlası kadar bu kişiye başvurduk ama DEĞDİ....
bu ilaçlar şu meşhur reçetemi..ya burdada yazıyor o ilaçlar nasıl yapıldığınıda yazmış arkadaşlar.bende denemeyi düşünüyorum.ama kararsızım henüz..parmak olaylarına girmek istemiyorum.haydar dümenin ilaçlarının çoğu yerdede faydası olmadığını okudum...CADIARZU
Ayref parmak egzersizinden neden çekiniyosun hiç denedin mi?
saol canım bende başlıcam parmak egzersizlerine artık..bu sitede doktora gitmedende yenen bi çok arkadaş var umarım onlar gibi bende başarabilirim..ama ialç yazmış bi arkadaş acaba ne kullandı ya adını bilsek alsak acaba haydar dümenin reçetesinden mi bahsettiki kafam çok karıştı.ben artık öle kafaya koydumki sanki bi ialç krem falan olsa sürsemde yapsam diyorum ama başlıcam genede parmak egzersizlerine bugünden itibaren
canım o krem uyuşturuyomu kayganlaştırıcımı parmak egzersizi aşamasındamı sürdün ilişkiye girerkenmi
tamam adagülü çok saol o jelden alıcam mutlaka..çok mooral buldum ve gaza geldim ve cesaret kaptım çok çok saolun güzel haberlerimi vericem inşallah burdan size
arkadaşım haydar dümenin reklamını mı yapıyosun.... herkesin doktora gidip milyarları dökecek durumu olmayabilir...varsa bile bi çok kişi bende dahil parmak egzersizleri yaparak yendim o kadar para dökmeme gerek kalmadı..burda vajinusmus olan bi çok arkadaş var vaji sayfası burası ve çoğu ki tamamı parmak egzersizi yapıyo onlara işe yaramaz yapmayın diyosun eee paraları imkanlarıda yoksa ne yapacaklar onuda yapmasınlar o zaman oturup beklesinler mi yani...çok yanlış bi yaklaşım oldu seninki çok :umursamaz:yaaa ve şu parmak egzersizleri yok farklı garip uygulamalar...bunlarla uğraşmayın..insanıın psikolojisi daha da beter bozuluyor!!!yaşadım çünkü bunları...
canım geçmiş olsun en kısa zamanda başarıcaksın umarım...ilaç krem vs sormuşsun tabi al kullan ama ADAGÜLÜ arkadaşımda çok güzel anlatmış sana parmak egzersizi yapmadan oraya cisim girdiği duyusunu hissetmeden bu hisse alışmadan krem vs sprey bi işe yaramaz.. çok sık olmasada parmak egzersizleri yap kendini sıkmadan canın istedi zamanlarda cesaretini topla acımıcak de ve başla .ilişki denem aşamsında parmağım giriyo buda girecek dersin ve halledersin inan bana çok kolay olacak moralini bozma.arkadaşlar merhaaba..nette vajinusmusu araştırırken burayı buldum ve üye oldum.ben 9 aylık evliyim 2 aydır falan çalışmıyorum.ilk zamanlar iş yorgunluğu vs pek üstüne düşemedim bu olayın..ilk geceden beri denedik kaç defa ama sonuç hüsranla bitti..bacaklarım kasılıyo ve titriyorum.acıcak canım çok yanıcak diye yapamıyorum.sayfaları okudum egzersizlerden falan bahsetmişsiniz.anladım kadarıyla parmakla yapılıyo.krem falan kullandım ben anestol ama hiç beşe fayda etmedi.benim malesef doktora gidicek pek imkanım yok yani araştırdım milyarlardan falan söz ediliyo.yaaa bu hastalın ilacı falan yokmuuuuuuu içsek hemen olsaaaaa.lütfen yardım edin banaaa