arkadaşlar 1 yıl vajinusmus rahatsızlığım olduğunu bilmeden evliliğimi sürdürdüm..hep sorun eşimdeymiş gibi davrandım....ama durum tam tersiymiş! Çok şanslıyım ki Allah bana kocaman yüreği olan bir eş kısmet etmiş.....
ve 1 yılın sonun da kurtuldum...hocalar...psikologlar hiçbirinin faydası olmadı ve en son aklıma gelicek olan kişiye gittim... prof. Dr. Haydar DÜMEN ! gazetelerdeki ve televizyonlardaki haberlerini okudum izledim yok ya dedim palavra hepsi ..adam okadar kesin konuşuyordu ki bu problemin çok küçük bir çözümü olduğuna...
ve kendimi eşimle birlikte istanbul da muayenehanesinde buldum ..eşimin tetkiklerini yaptırdıktan sonra sorunun ben de olduğu kesinleşti ve verdiği ilaçlarla normal bir cinsel hayata dönüş yaptık çok şükür...LÜTFEN ZAMAN KAYBETMEYİN ARKADAŞLAR.....geçen her zaman sizden ve eşinizden bişeyler alıyor....bana güvenin bumuymuş bu kadar çektiğim işkence diyceksiniz...
isterseniz telefonlarınnı gönderebilirim..ve şunu da söyleyim kredi çekerek yaklaşık 1000 tl ya da fazlası kadar bu kişiye başvurduk ama DEĞDİ....