- 11 Mayıs 2009
- 1.034
- 8
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
o reçeteyi bana da söyleyip yardımcı olabilri mizin lütfennn:kedi:[/canım sanırım bu reçete;ama ne kadar etkili bilmiorum..şimdi bende denesemmi diorum CADIARZU
Önce reçete:
Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
Emla Tegaderm (lokal anestezik)
Xylocaine sprey (lokal anestezik)
Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)
Şimdi Talimatlar:
3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
Kalkın
Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
Bacaklarınızı kapatın
Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
2-3 dakika ovalayarak bekleyin
3-4 dakika bekleyin
Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak
canım çalışıyosun zamanın yok biliyorum ama yapabiliyomusun egzersizleri nasıl gidiyo varmı egzersizlerde değişiklik...ahh o çocuk diye soranlar yokmu sürekli.. sanki kendileri doğuracak sorar dururlar boşver düşünmüyorum de kafanı bide ona takma...umarım atlatıcaksın en kısa zamanda
:kedi:YA LUTFENNNNN BANADA YARDIM EDIN BU SORUN IYICE SIKTI WALLAmafoldumben NEDIR NE YAPMAM GEREKIR BASLANGIC kafamçokkarıştı LUTFEN YARDIM EDINNNNNNN:Saruboceq: BEKLIYORUMMM YARDIMLARINIZI:enbuyukkk:
offff yaaa anlamıyorum bu eşleri. ben vajinismus olduğum süreçte sürekli kavga çıkarıyordum hatalı olsam bile eşime ben böyleyim ya sen ondan üstüme geliyorsun diye olay çıkartıyordum. hayatı zından ediyordum resmen bir de üstüne erkekliğin gerği ihtiyaçlar giderilmeyince oda çok sinirli oluyordu. onu her yarı yolda bıraktığımda daha mutsuz olurdu. ben de en az onun kadar mutsuzdum hatta daha fazla doktora gidelim ddiğimde biraz daha sabret filan derdi her defasında beni vazgeçirdi.
ben doktora nasıl gittim anlatamak istiyorum kızlar.benim regl dönemim çok sancılı geçer. yine böyle bir günde herzaman gidip iğne yaptırdığım sağlık ocağına gittim. ama nasıl sancılıyım ama nasıl duygusalım. neyse doktor evlimisin dedi evet dedim çocuk olduktan sonra geçer dedi. doktor hanım şimdilik böyle bir ihtimal yok dedim. neden dedi dedim biz hala ilişkiye giremedik. sen dağbaşındamı yaşırsun kndi ellerinle kocanı sokağa at yarın bir gün seni aldattığında zır zır zırlarsın sen aptalsın bilmem ne nasıl bağırıyor bana tabi çok sinirlendim kadına ama eşimede kızdım o sırada yine neyse gittim iş yerine doktor hanım bakırköy veya çapada bu sorun için psiyatristlerin olduğunu da söylemişti. internetten araştırdım bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden randevu aldım. 1 ay sonraya gün verdiler. sevinçle eşimi aradım. tutturdu 1 ay sonra taile gidicez bilmem ne iptal et randevunu dönünce alırız filan dedi. neyse ben ağladım sızladım bi güzel kavga ettik. tekrar aradım kızlar ses tonumdan olacak acıdılar bana dediler sen pazartesi gel. yani 2- gün sonraya randevu verdiler o gün bizim evlilik yıldönümümüzdü. gittik sonrası malum aştık. şükürler olsun. şimdi inanılmaz mutluyuz. gerekirse eşler de okusun bu forumları bilsinler yalnız olmadıklarını.
canım o zaman al kullan ben burda eczacı bi arkadaş var ona sorup aldım..benimde bacaklarımda çok kasılma oluyorduu.hatta titreme dercesinde..o ilacı kullandıktan sonra anırım daha rahatladım.şimdi bacaklarımda kasılma yok ama kasıklarımda oluyor.dolayısıylada ilişki gerçekleşmiyor((
canım parmak egserzisine başlamışsan devamı işallah gelir.ilaca gerek yok.doktorunda tavsiye etmemişse.hem acele etme bence başlamışsın ve zafer gelicek işallah.bu paylaşım alanında aslında anlatabilirsin istersen belki diğer arkadaşlarada faydası olur.jinekologlar dediğim gibi farklı bir yol izliyor olabilirler.yani parmağa hemen geçmene şaşırdım.ama bu güzel bir aşama.sonrasında eş parmakları gelicek ve sonrasında da işallah muradınıza ericeksiniz.
herkez çalışıyor konusuna gelince.sen nerden biliyorsunki herkezin rahat ve güzel bir cinsel hayat sürdüğünü.herkez karda yürür izini belli etmez.herkez yaşayabilir bu sorunu ve kimse anlatmaz ve anlatmak istemez kafanı takma ben senin hızlı bir şekilde sonuca varacağını düşünüyorum.ama yinede sormak istediğin bişey olursa burdayım.öpüyorum seni.AEO.
doktor tedavisi iyi ama yinede içimde korku var kasılma için hap mı amalıyım nasıl bir pozisyonda olmalı acaba pozisyonda önemlimi:CüvCüv:
bu ilacın adını banada veririmisin bende bacaklarımı sürekli kapatıyorum kasılıyorum
arkadaslar hera kadın sağlıgı merkezı hakkında bır bılgısı olan varmı?Kendi basıma bu illeti aşamıyorum.Tedavı olmak istıyorum ama jınekologlar hakkında bılgım olmadıgından nereye gıdecegımıde bılemıyorum.Kendı basına çözüp bulamaıp doktora gıden arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz.