- 26 Şubat 2009
- 595
- 16
- 40
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.001
YA HATUNLAR BENIM MERAKIM HALA GIDERILMEDI BIZIM EŞLERIMIZ NEDEN BU KADAR ANLAYIŞLI VE SABIRLI DAVRANIYORLAR BIR ANLAM VEREMIYORUM TABI BIZIM ACIMIZDAN IYI BASKI GORMUYORUZkaydirigubbakcemile2 BIDE KAFAM ÇOK KARISTI ILK NE YAPARAK TEDAVIME BASLAMALIYIM NEFES EGZERSIZIMI YA NAPACAM BEN ŞAŞIRDIM KALDIMkafamçokkarıştı HELPPPPPPPPPP PLEASSSSSlaelaelaelaelae
zorlanıyorum deniz ileri geri yapamıyoruz sadece içime alabiliyorum içim gıdıklanıyor gibi oluyor huylanıyorum çıkarttırıyorum hemen nolcak bilmiyorum
canım bende denedim üstteykende çıkıyor.yapamıyorum.alta yatsam ondan korkuyorum kontrol bende olsun istiyorum off karışık anlıcğın napıcağmı hiç bilmiyorumm :kedi:
tbrk ederim daha iyi olur inş
bende 8 aylık evliyim arkadaşlar ama ben de daha işilki yaşamadım eşimle sanki hiç yapamıycam gibi
canım senle aynı şeyleri hissediyorum şuan. ama bunun %100 tedavi olan bi durum olduğu aklıma gelince rahatlıyorum ben bi de cem keçenin kitabını aldım bölüm bölüm okuyorum ama kitabın başında ne yazıyor biliyormusun? BİR KAÇINMA VE ERTELEME HASTALIĞI OLAN VAJİNUSMUS.. bunu sorguluyorum ben. burada okadar çok arkadaşamız varki üzerine gidip başaran ben onlardan cesaret alıyorum ayrıca saolsunlar hep destek veriyorlar. o yüzden önce üstüne gitmeye karar verelim tamaam mı sıkma canını yaparız. bak ben bi pamuklu çubuk soktum die nası gaza geldim:)))[/Q
canım kitap nasıl bende alıp okumayı düşünüyorum.neler anlatıyo kitapta?
audery selam,
özelden mesajlarını okudum.Doktora gıtmemeye karar verdim.Burdaki arkadasları yanlıs etkilemek istemem.Anack bu hastalığın tamamen psıkolojık oldugunu unutmayalım yani bizler birbirlerımızle konusa konusa dıger arkadasların bu sorunu nasıl çözduklerını dınleye dınleye bu sorunu cok hızlı olmasada yavas yavas aşacagız.Diğer bayanlar bunu yapabılıyor ise bızde yapabılırız.Hepımızdekı sorun bana göre ilk önce cesaretsızlık korku ve panık ataklıktan kaynaklanıyor.ve en önemlısıde kendı anatomımızı cok ıyı tanıyor olmamamız.İnan ben evlenınceye kadar aynayı alıpta vaj bakmıs bır ınsan degıldım.Hep vaj iğne deliği kadar sanıyordum ne kadar cahilmişim.Evlendıkten sonra bu durumu yasamaya basladıktan sonra kendımı tanımaya basladım.3 yıllık evlıyım ve halen vajınısmusum.Ama kendımde cok ilerlemeler göruyorum.Bırde bu sıteye uye olduktan sonra bazı arkadaslar varki gercekten senı cok motıve edıyor.Bu sorunu olupta burda basarıya kavusturanlardan bahsedıyorum.Kesınlıkle bu sıtedekı mesajları takıp etmeyı bırakma ve mutlaka paylas.Sana tavsıyem parmak egzersızıne önce işaret parmagınla basla ve parmagına vazelin sür ınanılmaz kayganlastırıyor.sonra kendınde göruceksın gelısmeleri.