Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bi gün bende inş yatma saatini beklerim zemuszemus

aynen canım bende hiç akşam olmasın isterdim ama şimdi akşam olsun diye bekliorum :)
darısı herkesin başına inşallah

Gerçekten bu yöntem aynı zamanda orgazm için faydalı oluyor mu.Açıkcası ben ilişkiye yeni başlayabildim formda anlatmıştım.Şu an herşey yolunda ilişkiye girmem de sorun yok ama ben o esnada pek bişey hissetmiyorum.Şu an daha yeni olmasına bağlıyorum ama acaba zamanla düzelirmi yoksa benim şu anda bile zevk almam mı lazım dı.?

adagülü sanırım o olay o anki psikolojine istek durumuna bağlı yanimm

Ya bilemiyorum ki şu an iyice alışayım diye zaten ara vermiyorum e haliyle iş yorgunluğuyla insanın pekte hali kalmıyor.Sanırım alıştıktan sonra araya biraccık özlem girince daha farklı olacak..ınşalllaahhhh

evet canım araya özlem girmesi lazım değişimi görceksin..benim eşimin çalışma düzeni çok karışık kafamçokkarıştı şehir dışında kalmıştı 1 aya yakın ben o arada parmak egzersizlerimi yaptım falan eeee tabi özlem birikti birazda cesaret beynimide hazırladım bu arada vajiyi hallettik(not:her zaman yazıyorum bu cümleyi deneme aşamasında istekli olmak çok önemli arkadaşlar) opuyorumnanaktan

Boz bende sana bi mesaj atmıştım bende yeneli henüz 1 ahfta bile olmadı.Ama sanda faydası olurmu bilmem.Ben üst pozisyonda deniyorum ve içeri aldıktan sonra biraz bekleyim yavaş yavaş ben ileri geri yapıyorum kısa kısa , biraz alışıyor ve ileri geriyi biraz daha uzatarak yapıyorum yani biraz çıkıyo geri giriyor.Bunu yaptıkçada alışıyor ve iyice açılıyor..Bide bu şekilde dene istersen ..

canım bende denedim üstteykende çıkıyor.yapamıyorum.alta yatsam ondan korkuyorum kontrol bende olsun istiyorum off karışık anlıcğın napıcağmı hiç bilmiyorumm :kedi:

arkadaşlar adagülü arkadaşımızın dediği gibi üst pozisyonda içeri almaya alışmak daha rahat. biz hep eşim üstdeyken deniyorduk ilk başta, benim kızlığım o zaman bozuldu ama tam anlamıyla ilişkiye giremedim canım yanıyo diye ama eşim ben üsteyken denemeyi çok istedi ve bende öyle daha kolay olduğunu duydum ve ben üsteyken tamamen içeri alabildim. ve hani en iyi kısmı korkmuyorsun çünkü kontrol senin elinde acıdığında hemen durabiliyorsun ve yavaş yavaş alıştıkça daha fazla alıyorsun derken üste ilişkiye alışmak daha kolay oluyor. e sonra zaten heer şeye her pozisyona alışıyorsun..
bu arada 101. sayfada vajinismus için psikologların tavsiye ettiği anlattığım o yöntem orgazm olma problemi yaşayan arkadaşlarda kullanabilirler... tek farkla -ikinci hafta vajinusmus sadece cinsel organları birbirine değdiriyor ama orgazm için bu yöntemi kullanan ikinci hafta ilişkiye giriyor ama orgazm olmadan yani en ateşli anında olayı bırakıyor... yani masaya oturup tüm yemekleri izleyip masadan aç kalkmak gibi birşey oluyo... ikinci hafta sonunda bunu çoğu deneyen (benim gibi) orgazm problemini yeniyor.

Canım çıkmaması için bekle ben de bunu diyorum işte.Gıdıklanıyorum tuhaf oluyorum çıkıyor demiştin ya . Çıkmadan sabit bekle biraz alışsın ondan sonra dene bakalım bide faydası olur belki

arkadaşlar söylemeyi unuttuğum birşey daha var. çoğu kişi bunu söylemeye çekinir, ilk ilişkiye girmeye başlandığında insanın sanki çişi geliyormuş gibi oluyo ilişkide ve kendini kasıyo. ben bilmem kaç kere tuvalete giderdim çişim geldi diye ilişkiyi bırakıp. meğer o çişi gelmiş hissi orgazm öncesi hissedilirmiş ve o an durmayıp ilişkiye devam edince o his yerini güzel hislere bırakıyor.
bu arada ilişki sırasında konuşmaktan çekinmeyin, nasıl hoşlanıyorsanız söyleyin, yaptığı şey hoşunuza gittiyse devam etmesini hoşunuza gittiğini belirtin yada daha hızlı veya daha yavaş istiyrsanız kesinlikle söyleyin ki eşiniz sizi daha iyi tanısın.

canım jinekologlar bu iş için çözüm değil cinsel terapiste gitmen en doğrusu hangiilde yaşıyorsun bilmiyorum ama istanbulda isen eğer bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde ve çapa tıp fakültesinde var. herayı bilmiyorum. benim bahsettiğim yerlerde ssk ile ücretsiz tedavi olabiliyorsun. ama eşinle gitmeniz lazım.

Son düzenleme:
yaaa ve şu parmak egzersizleri yok farklı garip uygulamalar...bunlarla uğraşmayın..insanıın psikolojisi daha da beter bozuluyor!!!yaşadım çünkü bunları...

canım benim ben senin bu düşüncene katılmıyorum. evet parmak egzesizi diyince biraz itici geliyor ama tedavi süreçleride bu şekilde. ben 300-500 lira bile verebilecek durumda değildim. istanbulda bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi oldum ve bu yöntemle kurtuldum. ayrıca verdiğim taktiklerle bu gün öğrendimki 2 kişi daha kurtulmuş darısı herkesin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…