B
boz
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
bu arada emin ol bu sorunu yaşayan ne ilk insansın ne son nede tek:)
ilk zamanlar bende sıkıntı çektim. yatma saati yanaşınca off yinemi yatak diye söyleniyordum hatta yatakta eşimi güldürerek işi cıvıtıyordum. ama o zamanlar geçiyor. şimdi yine saate bakıyorum yatma saati gelsin diye kaydirigubbakcemile3
bu arada emin ol bu sorunu yaşayan ne ilk insansın ne son nede tek:)
ilk zamanlar bende sıkıntı çektim. yatma saati yanaşınca off yinemi yatak diye söyleniyordum hatta yatakta eşimi güldürerek işi cıvıtıyordum. ama o zamanlar geçiyor. şimdi yine saate bakıyorum yatma saati gelsin diye kaydirigubbakcemile3
canım bilmiyorum bu konuda psikologa gittim mi
ama bunun tedavisini jinokologtan iyi psikolog yapıyor. bende orgazm sorunum için bir psikolog arkadaşıma danışmıştım kendisi çok ama çok iyi bir uzman. bana bir yöntem açıkladı ve o yöntem ile vajinismus vakalarını bile çok rahat çözdüğünü söyledi. ben orgazm problemim için denedim o yöntemi bence madem vijinismustada iyi bir yöntem sende dene... bu yöntemde ilk hafta eşinle sadece sevişiyorsun ama kesinlikle ilişkiye girmek yada denemek yasak.cinsel organlara elle dokunulabilir ama birbirlerine teması yasak.(bu bölüm insanı çok rahatlatıyor nasıl olsa girmeyecek diye korkmadan seviştiğin için sevişmekten daha çok zevk alıyorsun. ilk hafta böyle geçiyor. ikinci hafta yine sevişmeler devam ediyor bu sefer bir adım daha ileri olarak cinsel organlar birbirine değebilir.sonuç olarak iki hafta boyunca korku olmadığı için çok fazla ereksiyona geçen ve tahrik olan vücüt ilişkiyi istiyor ve çok rahat ilişkiye isteyerek giriyorsun. eşine bu yöntemi yanlız çok iyi anlat en büyük görev ona düşüyor.
eğer kuruluk oluyorsa ıslanmada problem yaşıyorsan vajina ağzına krem sürebilirsin ve bir tavsiyem daha bacaklarını ne kadar ayrı yaparsan o kadar rahat olur. son olarak kendini hazır hissettiğin zaman önsevişmeyi çok uzun tutun ve sevişirken o anı yaşa aldığın zevki hisset sonunu düşünme.
adagülü sanırım o olay o anki psikolojine istek durumuna bağlı yanimmGerçekten bu yöntem aynı zamanda orgazm için faydalı oluyor mu.Açıkcası ben ilişkiye yeni başlayabildim formda anlatmıştım.Şu an herşey yolunda ilişkiye girmem de sorun yok ama ben o esnada pek bişey hissetmiyorum.Şu an daha yeni olmasına bağlıyorum ama acaba zamanla düzelirmi yoksa benim şu anda bile zevk almam mı lazım dı.?
evet canım araya özlem girmesi lazım değişimi görceksin..benim eşimin çalışma düzeni çok karışık kafamçokkarıştı şehir dışında kalmıştı 1 aya yakın ben o arada parmak egzersizlerimi yaptım falan eeee tabi özlem birikti birazda cesaret beynimide hazırladım bu arada vajiyi hallettik(not:her zaman yazıyorum bu cümleyi deneme aşamasında istekli olmak çok önemli arkadaşlar) opuyorumnanaktanYa bilemiyorum ki şu an iyice alışayım diye zaten ara vermiyorum e haliyle iş yorgunluğuyla insanın pekte hali kalmıyor.Sanırım alıştıktan sonra araya biraccık özlem girince daha farklı olacak..İnşalllaahhhh
bozcum zorlanıyomusun ilişkide
zorlanıyorum deniz ileri geri yapamıyoruz sadece içime alabiliyorum içim gıdıklanıyor gibi oluyor huylanıyorum çıkarttırıyorum hemen nolcak bilmiyorum[/QUOhımmm biraz ara verseniz bizde adagülüyle bu konuya yakın konuşma yapıyoduk bak..istersenbiraz ara ver duygular değişiracı yokmuş bak hem gıdıklanma var geçer zamanla
adagül sen ileri geri yapabiliyomusun peki,
arkadaslar hera kadın sağlıgı merkezı hakkında bır bılgısı olan varmı?Kendi basıma bu illeti aşamıyorum.Tedavı olmak istıyorum ama jınekologlar hakkında bılgım olmadıgından nereye gıdecegımıde bılemıyorum.Kendı basına çözüp bulamaıp doktora gıden arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz.
yaaa ve şu parmak egzersizleri yok farklı garip uygulamalar...bunlarla uğraşmayın..insanıın psikolojisi daha da beter bozuluyor!!!yaşadım çünkü bunları...