Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Burda benden sonra iki arkadaşım da online aldı aynı doktordan onlar da yendiler.Arayın ön görüşme yapın sormak istediğiniz soruları doktora sorun ,çok sıcakkanlı ,sadece çok yoğun.
Nazife Ergen İstanbul’da ,oraya gitmeden online tedavi alabilirsin, bak bu arkadaşım da Nazife hocadan online tedavi aldı P periy yendi.

Peki adanasaysaniz size zahmet Elif Doğan sungur u araştıra bilirmisiniz size zahmet eşim çok uzak olmasın diyor online tedavi de tercih etmiyor
Öncelikle bu karar senin olmalı,tedavi sürecinde eşinin sana uyum sağlaması gerek,ben kendi doktorumun ismini paylaşmak istedim,doktor araştırmak size ait kafanın yattığı doktoru sen daha iyi bilirsin,bu konu beni aşar,doktor araştırmak konusu.

Öncelikle bu karar senin olmalı,tedavi sürecinde eşinin sana uyum sağlaması gerek,ben kendi doktorumun ismini paylaşmak istedim,doktor araştırmak size ait kafanın yattığı doktoru sen daha iyi bilirsin,bu konu beni aşar,doktor araştırmak konusu.
Araştırmak değilde gidenler iyleşmiş o konuda yine de çok teşekürler ❤️

Bir şey yapmadım teşekkürlük ama doktorumu ben araştırdım hiç arkadaş tavsiyesi de değildi,ya ne kaybederim ki en fazla ne olacak diye aldım tedaviyi.Ve yendim,doktor ismi farketmez,yeterki bu alanda iyi doktor olsun.

Ama Vajinusmus tedavisi veriyorsa yorumlara bakabilirsin bakmışsındır diye tahmin ediyorum ,ön görüşme yaptın mı doktorla ? Bu yolda alacağın tedavi eminim yenmeni sağlayacak.
Yorumlarına baktım Google den yorumları çok güzel insan karar veremiyor birde Mehmet ulubey var oda Adana da diye kararsız kaldım sadece tereddüt ettiğim konu şöyle Mehmet bey dediki iki seans klinikte gerisi evde ev ödevi ile ama elif hoca 3 günlük bir tedavi veriyor ikisi arasında çok kararsızım sizden aldığım fikirler çok değerli benim için

Bir şey yapmadım teşekkürlük ama doktorumu ben araştırdım hiç arkadaş tavsiyesi de değildi,ya ne kaybederim ki en fazla ne olacak diye aldım tedaviyi.Ve yendim,doktor ismi farketmez,yeterki bu alanda iyi doktor olsun.
Aynen bu konuda iyi bir doktor olması çok önemli yoksa durum daha da kötü olabilir insanın piskolojisi zaten böyle diye kötü acaba bir gün iyleşecek miyim diyorum yada ben tek mi atlatamam çok kasılıyorum

Yorumlarına baktım Google den yorumları çok güzel insan karar veremiyor birde Mehmet ulubey var oda Adana da diye kararsız kaldım sadece tereddüt ettiğim konu şöyle Mehmet bey dediki iki seans klinikte gerisi evde ev ödevi ile ama elif hoca 3 günlük bir tedavi veriyor ikisi arasında çok kararsızım sizden aldığım fikirler çok değerli benim için
Vajinusmus doktoru şunu demeli,yenene kadar seninleyiz? Bunu söyledi mi Elif hoca ?

Nazife Ergen ve alanında uzman Vajinusmus tedavisi veren doktorlar parmak ve dilatör çalışması yapıyorlar ,ben şimdi Instagramdan senin söylediğin doktora baktım o da Vajinusmus tedavisinde uzman görünüyor,hiç telefondan görüştün mü ?
Elif Doğan sungur mu biraz konuştuk ön görüşme de detaylı konuşalım dedi

Vajinusmus doktoru şunu demeli,yenene kadar seninleyiz? Bunu söyledi mi Elif hoca ?
Elif hoca parmak egzersizi tercih etmiyor öyle söyledi
Hayır abla öyle söylemedi sadece bilişsel davranışci terapi yöntemini kullanıyorum dedi ortalama 2 3 gün sürüyor dedi bildiğim tek şey tedavi olmak dedi isteyen herkes başarılı olur dedi

Mesela Nazife Ergen doktorum toplam 4-8 seans arası senin durumuna bağlı olarak dedi,kimisi 3 seans kimi 4 kimi 5 seansta yeniyor 8 e çok nadir gerek kalıyor hatta kalmıyor ama bu süreçte seans sayısına odaklanmaktan daha çok verimli tedaviye odaklanmıştı bu yüzden 3 seans bana yeterli olmuştu 3 seansta yenmiştim.Ama şunun güvencesi olmuştu evet doktor benim yenmem için burda ,sadece para için değil,mesleğine aşık,beni anlıyor,birlikte çalışmamın sonunda yeneceğim hissi olmuştu bende,böyle samimi bi doktor olmalı illa Nazife Ergen olmalı demiyorum ,doktorunu bu şekilde araştır,enerjin de uyarsa kalbin da uyarsa.

Son tavsiyem Vajinusmus sorunu ,alanında uzman kadın doğum doktoru ile yenilir ,psikolog son çare,lütfen önce Vajinusmus doktorundan tedavi al ,yani alanında uzman kadın doğum doktoru ,klinik tedavi ,özel.

Mesela Nazife Ergen doktorum toplam 4-8 seans arası senin durumuna bağlı olarak dedi,kimisi 3 seans kimi 4 kimi 5 seansta yeniyor 8 e çok nadir gerek kalıyor hatta kalmıyor ama bu süreçte seans sayısına odaklanmaktan daha çok verimli tedaviye odaklanmıştı bu yüzden 3 seans bana yeterli olmuştu 3 seansta yenmiştim.Ama şunun güvencesi olmuştu evet doktor benim yenmem için burda ,sadece para için değil,mesleğine aşık,beni anlıyor,birlikte çalışmamın sonunda yeneceğim hissi olmuştu bende,böyle samimi bi doktor olmalı illa Nazife Ergen olmalı demiyorum ,doktorunu bu şekilde araştır,enerjin de uyarsa kalbin da uyarsa.
Ben araştırdım sadece tereddüt ettiğim şey Adana'da epc hastanesine baktım böyle farklı yorumlarda gördüm kimisi işte Medical Park Hastanesi en iyisi falan yazmıştı ilgilenmiyor epc falan yazmışlardı yoksa ben doktoru sevdim biraz bu yönden tereddüt ediyorum tek kız kardeş oldugum için anlatacağım kimse de yok arkadaşımın önerisi ile buraya yazdım iyiki varsınız zamanınızı ayırıp destek verdiğiniz için

X