-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
teşekkürler öncelikle evet işim yoğun kasılıyorum ama herkes çalışıyor n,ye benim başıma geliyor diyotum eşim çok anlayışlı bu konuda yardımcı bana şu an bi jinekoloğa gidiyorum ilk seansta knuştuk sankş iyi gelid şimdi tek parmak egzersizi var yapabiliyoum kasılmıyotumda ama yine şu illeti çarçabuk yenmek istorum yardımcı olursan sevinirim napmalıyım bu kasılma için ilaçmı kullanıyım nasıl atlatıyım
atala anladığım kadarıyla sen her sorunu aşmışsın.yardımcı olursan sevinirim.
bende kayganlatırıcı olarak bebek yağı kullnıyorum zaten onunla yendim.güzel kayıyo.payşımların için tşk ederim
atala sorun değil nasıl istersen öle hitap edebilirsin canım .anestol diye bi krem vardı onu denedim geçenlerde ama başaramadım yinee..terapiste gitmeyi istemeye başlıyorum sanırım.çünkü şuan psikolojim allak bullak..saçma ssapan düşüncelerden kendimi almıyorumm...senin dediklerini yapacak zaman bulamadım henüz...rahat sakin bir ortamım olmadı dahhaa..:S
canım tebrikler...darısı diğer arkadaşlara a.s.Hepinizee sonnsuuuzzzz teşekkürler.Burda bilgileri paylaşan arkadaşlara binlerce kez teşekkürler..Ben yaklaşık 1.5 aydır bu sayfadaydım tüm yazılanları okudum.Bende 1.5 ay evvel evlendim ve malesef bende bu işi yapamamıştım.Çok korktum uzun sürecek diye burda 2 yıl ve daha fazla bu sıkıntıyı çekenleri okudukça vakit kaybetmemem gerektiğini anladım.Parmak egzersizlerini denedim.Başlarda çok zorlandım ama çabuk rahatladım.Burda başaranları duydukça çok imrendim.Bende bir an önce aşıp keyifle kahvemi içmek istiyordum.Her zaman burda yazanlar aklımdaydı ve tabi ki başaranlar..Dilek84 sana da çok teşekkür ederim ve Denizcek sanki senin deneme aşamalarını çok dikkatli okudum ve başardığında çok sevindim.Dedimki kendi kendime ben Vaji değilimmm..Buna inandım veeeeee Başardıııııımmmmm...Dilerim herkes tez zamanda yenerde kurtulur..İnanın ne yazacağımı nasıl cümle kuracağımı bilemiyorum ..Ama böyle bi forum açtığınız için binlercee teşekkürler ...Sağlıkla ve sevgiyle kalın ..:teytey::teytey:
canım sakın ayrılık falan düşünme lütfen en imkansız görünen şeyler bile hayatta oluyor.ilk yapmanızda Rabbim (c.c.) bir bebek nasip etsin size.kendini üzme.eşinde daha fazla üzülmesin.yetersizlik duygusuna kapılma sokakta gördüğün 3 kadından biri vaginusmuslu bunu bil ve inan hatta çocukları olanlar bile.sürtünme ve boşalma sonucunda hamile kalıyorlar.öncelikle Yaradan (c.c.) a sığın dua et.bunun çözümü sadece maddi değil manevi olarakta kendini iyi hissetmen gerekiyor.
bir cinsel terapiste gitme imkanın varmı canım hemen gitsen eğer yoksa lütfen cevapla ben sana aşama aşama anlatırım 2 gün önce bir gevşeme egserzizi yazdım onu oku ve uygula olurmu.
lütfen sakin ol.öpüyorum seni şeker.