Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım eşin neden vazgeçti.problemleriniz kavgalarınız oluyormu.eşine gerek yok bence ilk terapide evet ama sonrasında eşinle ilgili bişey yok.sen ümitsizliğe kapılma eşin kesinlikle başka bir jinekoloğa gitmemmi diyor ne istiyor peki yani nasıl başarırız diyor onun önerisi ne

vazgeçilmezim

kas gevşeticiyi kullandım ben.muscoril 4 mg diye bi ilaç..ilşkiden 1,5-2 saat önceden 2 tane alıyosun.. benim bacaklarımda kasılmalar vardı bu ilaçtan dolayı geçmiş olabilir.ama uzun süreli kullanmadım 1-2 defa kullandım sadece..ama ilşkiye bi faydası olmadı istersen al kullan...ama almadan önce eczacıya sor istersen nasıl kullanıcağını ..

ya ama arkadaşlar içine aldıktan sonra iş bitmiyoki ama,ben ğzerine oturuyorum ama buseferde ileri geri yapamıyoruz ki

Boz nacizane bunu yeni atlatmış biri olarak hani ilk önce üstte iken çok yavaş kendin dene
orda 1 dk sonra falan çok rahatladığını hissedeceksin muhtemelen.Burda açıkca yazılabiliyormu bilmiyorum ama kendin dene gel giti..Ben onu denedim ve gerçekten bi süre sonra o kadar rahat olmasına ben bile şaşıyorum ..:sm_cool:

benim bacaklarımda kasılmalar war kendimi çok sıkıorum bu yüzden istiorum

canım tebrikler...darısı diğer arkadaşlara a.s.

Denizcek çok saol ..İnan bana benim inanılmaz motive kaynağım oldun..Yazışmalarındaki o rahatlık beni öyle motive ettiki.İyiki yazmışsın buraya ve bende iyiki okumuşum ..Darısı diğer arkadaşların başına inanın canı-gönülden diliyorum ve dua ediyorum.Rabbim kimsenin başına vermesin...Ama umut edip "ben yapacağım " dedikten sonra gerisi geliyormuş..:dance:Kendimi çocuklar gibi şen hissediyorum..:dance:

canım o zaman al kullan ben burda eczacı bi arkadaş var ona sorup aldım..benimde bacaklarımda çok kasılma oluyorduu.hatta titreme dercesinde..o ilacı kullandıktan sonra anırım daha rahatladım.şimdi bacaklarımda kasılma yok ama kasıklarımda oluyor.dolayısıylada ilişki gerçekleşmiyor((

ayy ama benim durumumla seninksiyle aynı .bacaklarm benmde titrio. mesela ayak parmağim diğerinin üstüne atlıo :S off tek bacaklarım değil aynı şekilde kasıklarmda kasılma oluyor.

ayy ama benim durumumla seninksiyle aynı .bacaklarm benmde titrio. mesela ayak parmağim diğerinin üstüne atlıo :S off tek bacaklarım değil aynı şekilde kasıklarmda kasılma oluyor.

canım sen doktora felan gittinmi.bi ara öle bişiler okumuştum?bak benim bacaklarımın titrediği dönemde hiç yapamıyordum..bacaklarımdaki o titreme ve kasılmalar gittikten sonra şimdi azda olsa alabiliyorum ama tamamına cesaret edemiorum sanırım olmuyoo..belki o aşamaya geldiğinde sen yapabilirsin canım..al 1 kere kullan aklında kalmasın..en azından bacakların rahatlar...

canım ya saol çok mutlu oldum bu hastalıkta birine yardım edip yenmesine destek olunuyosa diğer arkadaşlar içinde geçerli tabi allah katında çok büyük sevap işleniyo eminimm...ben her zaman vajiyle uğraşırken dahi hep sakin olun psikolojinizi bozmayın derdim hep de sakinidim belkide yapım bu...bazı şeyleri kafada sorun ettikçe o sorun daha çok büyür ve içinden çıkılmaz hale gelir...bende iyiki buraya yazmışım,,kk yı bulmadan önce pek sorun etmez hep olcak bi gün derdim...dr ye gidemedimde...ama kk bana doktor oldu yardım eden çok arkadaş oldu hepsine minnet borçluyum yeri gelmişken hepsini kocaman öpüyorummmmmm a.s.

stresten şişmiş karnımı gören herkes HAMıLE MıSıN diye sorup duruyor.ben vajiliyim ne hamileliği yaa....bugün 3 kişi sordu yine. canım fena sıkılıyor

Arkadaslar benim icin de dua edin hala bi asama kaydedemedik simdi bi de 15 gn misafirim var yatili artik hic deneyemeyiz bilmiyorum nasil olucak umidim var Allaha sukur ama esim de zaman zaman kac ay oldu yaa filan diye yakiniyor bir an once olsun Allahim ben de burdan mujde vereyim insallah

stresten şişmiş karnımı gören herkes HAMİLE MİSİN diye sorup duruyor.ben vajiliyim ne hamileliği yaa....bugün 3 kişi sordu yine. canım fena sıkılıyor
canım çalışıyosun zamanın yok biliyorum ama yapabiliyomusun egzersizleri nasıl gidiyo varmı egzersizlerde değişiklik...ahh o çocuk diye soranlar yokmu sürekli.. sanki kendileri doğuracak sorar dururlar boşver düşünmüyorum de kafanı bide ona takma...umarım atlatıcaksın en kısa zamanda

canım kas gevşeticiyle bacak titremelerini atlatabilirsin ama kasıklarındaki kasılma ilişki deneme aşamasında kastın için yine ortaya çıkar..

cnm eşsiz tedavi veren yerler de var. mesela ben eşim olmadan gittim. onun işleri yoğun vakit ayıramadı çok fazla. aslına bakarsan benim için daha rahat oldu kendi kendime yendim. eş zorunluluğu olmayan bir merkeze gittim. soruların varsa cevaplayabilirim.

iyi günler
ben de devajinusmus problemi var, nasıl çözdünüz bu sorunuzu bana yardımcı olabilr miziniz?
teşekkürler

o reçeteyi bana da söyleyip yardımcı olabilri mizin lütfennn:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…