- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 654
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
bana önerebileceğiniz bi kas gevşetici varmı !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba atala ben jinekolojik muayene oldum doktor zar biraz dar ama bu önemli değil dedi.daha sonra tıp fakültesinde bir psikiyatriste gittik eşim ilk başta benimle geldi daha sonra gelmedi. ben parmak egzersizlerine beşlamıştım.ilk aşamasını yapabiliyordum. ama doktor eşimin gelmekten vazgeçtiği için tedaviyi kesti.öylece yarım buraktık işte. şimdi herşeyi bıraktık.
ya ama arkadaşlar içine aldıktan sonra iş bitmiyoki ama,ben ğzerine oturuyorum ama buseferde ileri geri yapamıyoruz ki
vazgeçilmezim
kas gevşeticiyi kullandım ben.muscoril 4 mg diye bi ilaç..ilşkiden 1,5-2 saat önceden 2 tane alıyosun.. benim bacaklarımda kasılmalar vardı bu ilaçtan dolayı geçmiş olabilir.ama uzun süreli kullanmadım 1-2 defa kullandım sadece..ama ilşkiye bi faydası olmadı istersen al kullan...ama almadan önce eczacıya sor istersen nasıl kullanıcağını ..
canım tebrikler...darısı diğer arkadaşlara a.s.
ayy ama benim durumumla seninksiyle aynı .bacaklarm benmde titrio. mesela ayak parmağim diğerinin üstüne atlıo :S off tek bacaklarım değil aynı şekilde kasıklarmda kasılma oluyor.
canım ya saol çok mutlu oldum bu hastalıkta birine yardım edip yenmesine destek olunuyosa diğer arkadaşlar içinde geçerli tabi allah katında çok büyük sevap işleniyo eminimm...ben her zaman vajiyle uğraşırken dahi hep sakin olun psikolojinizi bozmayın derdim hep de sakinidim belkide yapım bu...bazı şeyleri kafada sorun ettikçe o sorun daha çok büyür ve içinden çıkılmaz hale gelir...bende iyiki buraya yazmışım,,kk yı bulmadan önce pek sorun etmez hep olcak bi gün derdim...dr ye gidemedimde...ama kk bana doktor oldu yardım eden çok arkadaş oldu hepsine minnet borçluyum yeri gelmişken hepsini kocaman öpüyorummmmmm a.s.Denizcek çok saol ..İnan bana benim inanılmaz motive kaynağım oldun..Yazışmalarındaki o rahatlık beni öyle motive ettiki.İyiki yazmışsın buraya ve bende iyiki okumuşum ..Darısı diğer arkadaşların başına inanın canı-gönülden diliyorum ve dua ediyorum.Rabbim kimsenin başına vermesin...Ama umut edip "ben yapacağım " dedikten sonra gerisi geliyormuş..:dance:Kendimi çocuklar gibi şen hissediyorum..:dance:
canım eşin neden vazgeçti.problemleriniz kavgalarınız oluyormu.eşine gerek yok bence ilk terapide evet ama sonrasında eşinle ilgili bişey yok.sen ümitsizliğe kapılma eşin kesinlikle başka bir jinekoloğa gitmemmi diyor ne istiyor peki yani nasıl başarırız diyor onun önerisi ne[/QUO
eşimin artık bir önerisi falan yok bu konuya hiç girmiyor bile sanki böyle bir sorunumuz yokmuş gibi davranıyor ben bilmiyorum artık napmam gerek başaranlara çok imreniyorum geçekten
canım çalışıyosun zamanın yok biliyorum ama yapabiliyomusun egzersizleri nasıl gidiyo varmı egzersizlerde değişiklik...ahh o çocuk diye soranlar yokmu sürekli.. sanki kendileri doğuracak sorar dururlar boşver düşünmüyorum de kafanı bide ona takma...umarım atlatıcaksın en kısa zamandastresten şişmiş karnımı gören herkes HAMİLE MİSİN diye sorup duruyor.ben vajiliyim ne hamileliği yaa....bugün 3 kişi sordu yine. canım fena sıkılıyor
papatya canım benim eşimde hiç böle bi sorunumuz yokmuş gibi davranırdı...beni kendi halime bıraktı sıkmak istemedi belki seninkide öle düşünüyo olabilirmi acaba yani zamana bırakmış olabilir..ama imkanlarınız varsa doktora git eşin olmasada...burada ki bi çok kişi doktor gibi zaten yardımları,, ben bi çok kişiden duydum dktorda hemen hemen de aynı şeyleri öneriyo...egzersizler vs..azimlisin bu konuda belli en kısa zamanda başarırsın umarım arkadaşım...canım eşin neden vazgeçti.problemleriniz kavgalarınız oluyormu.eşine gerek yok bence ilk terapide evet ama sonrasında eşinle ilgili bişey yok.sen ümitsizliğe kapılma eşin kesinlikle başka bir jinekoloğa gitmemmi diyor ne istiyor peki yani nasıl başarırız diyor onun önerisi ne[/QUO
eşimin artık bir önerisi falan yok bu konuya hiç girmiyor bile sanki böyle bir sorunumuz yokmuş gibi davranıyor ben bilmiyorum artık napmam gerek başaranlara çok imreniyorum geçekten
canım kas gevşeticiyle bacak titremelerini atlatabilirsin ama kasıklarındaki kasılma ilişki deneme aşamasında kastın için yine ortaya çıkar..ayy ama benim durumumla seninksiyle aynı .bacaklarm benmde titrio. mesela ayak parmağim diğerinin üstüne atlıo :S off tek bacaklarım değil aynı şekilde kasıklarmda kasılma oluyor.
merhaba atala ben jinekolojik muayene oldum doktor zar biraz dar ama bu önemli değil dedi.daha sonra tıp fakültesinde bir psikiyatriste gittik eşim ilk başta benimle geldi daha sonra gelmedi. ben parmak egzersizlerine beşlamıştım.ilk aşamasını yapabiliyordum. ama doktor eşimin gelmekten vazgeçtiği için tedaviyi kesti.öylece yarım buraktık işte. şimdi herşeyi bıraktık.
canım eşin neden vazgeçti.problemleriniz kavgalarınız oluyormu.eşine gerek yok bence ilk terapide evet ama sonrasında eşinle ilgili bişey yok.sen ümitsizliğe kapılma eşin kesinlikle başka bir jinekoloğa gitmemmi diyor ne istiyor peki yani nasıl başarırız diyor onun önerisi ne[/QUO
canım burda kk da herkez birbirine yardım etmeğe çalışıyor.sende lütfen ümitsizliğe kapılma.Allah(c.c.)sığın.o bizim için en iyisini bilendir.hayırlısı olsun işallah tez zamanda sonuca ulaşırsın.:kedi:
merhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana