Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kizlar ya ben parmak egsersizlerine basladim.ilk denememde rahatca oluyor bi yere kadar sonra ilerleyemioyrum. sonraki denemelrimde sonuc basarisiz. 2-3 saat deniyorum bi bogumdan oteye gidemiyorum.kilitleniyor sanki. derin nefes kegel egsersizi ne biliyorsam yapiyorum ama sonuc nafile.daha iki parmaga gecemedim.dun bi deneyeyim dedim iki parmagi. ucu girdi sadece. bi bogumun yarisi yani. sonra kastim kendimi. gerisi gelmedi. 10 gun kadar once emlesurup esle deneme yapmistik sanirim oldu.uyustugu icin hissetmedim. araya adet girdi. dun parmakla denedim.1 parmak 2 bogum yaptim ilk denedigimde. sonra olmadi. bi de nasil soylesem... perine denen bolgeye dogru bi kesik gibi bisey olusmus. canim cok aciyor. fazla mi zorladik acaba?

mesleğine ve kariyerine göre söyleyiş tarzın çok yanlıştı ama...burdaki çoğu kişi okumuş insanlar ve 30-35 yaşşlarında olmayan kişiler ayrıca çoğuda evlenmeden önce cinselliği yaşamaya çalışan kişiler

o yüzden sen sen ol fikrini kendine sakla derim çünkü dediğim gibi tarzın yanlış olduğu için konuda hassas olduğu için herkes etkilenebilir..

arkadaslar burasi herkese acik bi yer oldugu icin vajinismus olan olmayan herkes dusuncelerini yaziyor. gecen hafta ing. ogretmenimoldugunu soyleyen biri kufurler yagdirdi bizlere.ertesi gun de uyeligi silindi. keske herkas saygi cercevesinde biseyler yazsa.
bide yasamayan bilemez.simdi siz iliskinin zeck verdigini soyluyorsunuz ama biz sadece aci duyuyoruz. bu nedenle ne siz bizi ne de biz sizin hissettiklerinizi anlayabiliriz.
bu cinselligini tabu goren ya da baskici ailede yetismis kisilerde olmuyor.
o yuzden bizim durumumuzu anlamayan kisilerin yorum yapmalari gereksiz. cunku bu topik bu sorunu cozmemiz icin acildi. tamm mi arkadasimmmmm

sadece yasla ılgılı degılkı bu sorun bende 24 yasındayım bır cok sebebı var bunun psıkologumla gecmısıme yolculuk ettıgımde neler nele cıktı bılınc altımdan.

deseledıgımızde cınsel tacz bıle cıktı bana yapılan.cocuklugumda yasadıgım. meger onu unutamamısım
belkıde sebep oydu bılemeyız ama sımdı bakın astım artık.dun yıne deneme yaptık artık problem yok yasasın...

Meslektaş sayılırız o kişiyle. Ben de ingilizce öğretmeni olucam ama asla üslubumu bozmadım kimseye karşı...
Kimsenin gelip burada kimsenin moralini bozmaya hakkı yok...

ya su parmak egzersızlerını yaparken kacıncı bogumda olursanız olun basladıgınız zaman gerı cekmek yok.kasıldın mı bekle rahatladın mı dvam et boyle yapın dok. dedıgı buydu bana

ya su parmak egzersızlerını yaparken kacıncı bogumda olursanız olun basladıgınız zaman gerı cekmek yok.kasıldın mı bekle rahatladın mı dvam et boyle yapın dok. dedıgı buydu bana

evet aynı şeyi benim doktorumda dedi dün ilk başta tedirgin oldum hafif sızı hissettim ama çıkarmadım parmagı derin nefes alıp kegel yaptım sonra devam ettim ve oldu çok şükür

Meslektaş sayılırız o kişiyle. Ben de ingilizce öğretmeni olucam ama asla üslubumu bozmadım kimseye karşı...
Kimsenin gelip burada kimsenin moralini bozmaya hakkı yok...

ben de ing. ogretmeniyim.ben ce bunlara yorum diye dusunup biz isimize bakalim. acikcasi buraya bu sorunu cozmek ve dertlerimiz paylasmak icin geliyoruz. ins. en kisa zamanda bunu cozeriz. millet morak vermek yerine moral bozmaya merakli. ne zevk aliyorlar anlamiyorum..

kizlar sorum kaynadi.1- 2 gundur moralim bozuldu. esim zaten gecen hafta oldu niye hala kafana takiyorsun diye kiziyor. su kasmalarimdan nasil kurtulacagim?

Ne güzel canım meslektaşız :)
Boşverelim onları biz işimize bakalım...
Bence hemen umutsuzluğa kapılma. Denemelere devam et. Daha önce olduysa tekrar olur mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…