- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.701
ya arkadaşlar kızmayın yani benin herkesin düşüncesine saygım var ama ben ingilizce öğretmeniyim haftada bir gün öğrencilerie cinsel sağlık dersi veriyoruz aynı zamanda okulda.. yani demek istediğim 34 35 yaşındaki bayan arkadaşlar için çok zor gerçekten bu yaştan sonra ilişkiyi başarmak onu söylemek istedim çünkü o yaşa kadar o bölgeni sanki vucudunun ayrı bi parçası gibi görüyorsun ondan dolayı değil penisle ilişki kendileri bile dokunamıyorlar okudukjlarımdan bunu anladım yani uzun lafın kısası 35 yaşları cinselliğe başlamak için çok geç demek istiyorum...her şeyin belli bi uygun zamanı var ne erken ne geç..
deseledıgımızde cınsel tacz bıle cıktı bana yapılan.cocuklugumda yasadıgım. meger onu unutamamısım
belkıde sebep oydu bılemeyız ama sımdı bakın astım artık.dun yıne deneme yaptık artık problem yok yasasın...
arkadaslar burasi herkese acik bi yer oldugu icin vajinismus olan olmayan herkes dusuncelerini yaziyor. gecen hafta ing. ogretmenimoldugunu soyleyen biri kufurler yagdirdi bizlere.ertesi gun de uyeligi silindi. keske herkas saygi cercevesinde biseyler yazsa.
bide yasamayan bilemez.simdi siz iliskinin zeck verdigini soyluyorsunuz ama biz sadece aci duyuyoruz. bu nedenle ne siz bizi ne de biz sizin hissettiklerinizi anlayabiliriz.
bu cinselligini tabu goren ya da baskici ailede yetismis kisilerde olmuyor.
o yuzden bizim durumumuzu anlamayan kisilerin yorum yapmalari gereksiz. cunku bu topik bu sorunu cozmemiz icin acildi. tamm mi arkadasimmmmm
tebrik ediyorum seni darısı başımıza arık sıra bana gelsin yakaydirigubbakcemile3
ya su parmak egzersızlerını yaparken kacıncı bogumda olursanız olun basladıgınız zaman gerı cekmek yok.kasıldın mı bekle rahatladın mı dvam et boyle yapın dok. dedıgı buydu bana
saol canım darısı herkese daha katedecek cok yolumuz var bu donemler kocalar memnunda,bızdaha bısey anlayamıyoz
Meslektaş sayılırız o kişiyle. Ben de ingilizce öğretmeni olucam ama asla üslubumu bozmadım kimseye karşı...
Kimsenin gelip burada kimsenin moralini bozmaya hakkı yok...
slm kizlar ya ben parmak egsersizlerine basladim.ilk denememde rahatca oluyor bi yere kadar sonra ilerleyemioyrum. sonraki denemelrimde sonuc basarisiz. 2-3 saat deniyorum bi bogumdan oteye gidemiyorum.kilitleniyor sanki. derin nefes kegel egsersizi ne biliyorsam yapiyorum ama sonuc nafile.daha iki parmaga gecemedim.dun bi deneyeyim dedim iki parmagi. ucu girdi sadece. bi bogumun yarisi yani. sonra kastim kendimi. gerisi gelmedi. 10 gun kadar once emlesurup esle deneme yapmistik sanirim oldu.uyustugu icin hissetmedim. araya adet girdi. dun parmakla denedim.1 parmak 2 bogum yaptim ilk denedigimde. sonra olmadi. bi de nasil soylesem... perine denen bolgeye dogru bi kesik gibi bisey olusmus. canim cok aciyor. fazla mi zorladik acaba?
sana dok. masj odevı verdımı
ben de ing. ogretmeniyim.ben ce bunlara yorum diye dusunup biz isimize bakalim. acikcasi buraya bu sorunu cozmek ve dertlerimiz paylasmak icin geliyoruz. ins. en kisa zamanda bunu cozeriz. millet morak vermek yerine moral bozmaya merakli. ne zevk aliyorlar anlamiyorum..
pınarcım iyi haberine çok sevndim bir ömür boyu mutlu olun darısı tüm diğer arkadaşlara.....:1hug:[/QUOTE
amin. ben basladıgımda vajı.. bakmayı bıle sevmıyodum ben basardımsa sızde basarırsınız.sadece sabır ,moral ,umut gereklı kesınlıkle karamsarlık yok.dedımkı kendı kendıme senın neyın eksık,yanlıs mı ogrenmıssıın cınsellıgı o zaman dogruyu ogrenmek hakkın.bunu deyın kendınıze.ben ılk parmak masajlarına baslerken( canım acıycak,delıncek, kızlk zarım patlıyacak ve bunun gıbı sacma seyler) yok oyle bısey.boyle benım gıbı bır vakada duyuyorsunuz bunları. sızın neyınız eksık haydı kaldıgınız yerden devammmmmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?