Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kafanızda bazı seylerı sılersenız olur.sız sımdı kafaya kayganlastırıcı takmıssınız yok cıldım hassa onu kullanmam bunu kullanmam dıe.parmaklan olacak ıs deıl bu?bende cektım kısa surdu benımkısı ama.eger böle parmaga kalırsanız olan zamanınıza olur.orası cok esnek bır yapıya sahıp.nasıl bır cocuk cıkıosa erkegın penısıde rahatlıklan gırer.sorun kasılmalar işte....parmagınızıda soktugunuz zamn agrı hıssedersınız.cunku parmak kemıktır.vede on sevısme olmadan bu işi yaparsanız daha agrı hısedersınız.

bende gıttım psıkoloja.sadece param ve zamnım gıttı.baska bısı olmadı.kafada bıtıo bu rahatsızlık.zaten esınızle yaptıgını zamnda asama asama olcak bu iş nasıl parmagı once 1 ını sonra 2 sını sokuosunuz esınızlende once basını sonra yarıya kadar sonra hepsını alacaksınız?

hımm anladım canım yaşın daha küçük ya ondan hak veriyorum sana ama benim yaşıma gelince fikirler değişiyo bende öyleydim...

Tabi ben de çocuk istemiyorum deyince herkes öyle diyor. Birkaç yıl geçince olsun diye beklersin diyor...

Ben İngiliz Dili Ve Edebiyatı okuyorum canım...

bne parmagınım ucunu dahı degıremyenlerdendım hıc yapamam dıodum .kafamda bıtırdım kucuck yastakı cocuklar bıle bu işi yapabılıosa ben neden yapamayımkı dedım.kayganlastırıcı ıle derın nefes hareketlerı ıle 1 hafta ıcınde hepsını almayı basardım.doktorda tavsıye etmıo parmagı zaten

ben psikologa gidiorum ve parmak egzersizlerini tavsiye ediyo bence parmak egzersizleri gerekli çünkü ben şuan rahatım daha 1 parmaktayım ama doktorla birlikte yaptık korkulcak bir şey olmadıgını anladım ayrıca psikolog fitil koyma işlemi içinde parmagın gerekli oldugunu söyledi senin dediğin pe...s egzersizini yapmaya çalışmıştım ama en fazla 2 cm falan ilerledi eşim yoruldu ve sıkıldı denemek istemedi bi daha o yüzden böyle daha iyi oda yorulmuyo bende

arkadaslar parmak egzersizi ile aciyinca insan daha cok korkuya kapilmiyor mu, ters etki yapacak gbi geliyor.

Parmak egzersizi yapınca acı olmuyorki. .zaten parmağın kendi kontrolün altnda. .acıdığı anda yada içeriye parmağını ittiremediğin zaman ya ıkınman yada nefes alıp vermn lazm

arkadaslar parmak egzersizi ile aciyinca insan daha cok korkuya kapilmiyor mu, ters etki yapacak gbi geliyor.

hayır canım o anda durucaksın parmagı çıkartmak yok derin nefes alıp vericeksin kegel yapıcaksın ve devam ediceksin ve emin ol çok rahat oluyo acıda psikolojik psikologum senin mahremine el sürüldüğü için(kişinin kendi elide olsa) öyle hissediyosun dedi ters etki yapmaz korkmakaydirigubbakcemile5

Söylediğiniz gibi olsaydı ben 21 yaşındayım bu sorunu yaşamazdım...

ben 24 yaşındayım 23 yaşımda evlendim toplumun genelinde olana birşey bu öneriniz varsa çekinmeden söyleyin lütfen

kusura bakma ama burası türkiye canım....analarımız bizi sokağa salmıyolar gidin yaşayın gelin diye...

bence biraz daha saygılı olmanı tavsiye ederim çünkü bu konu oldukça hassas bişey yaşamayan anlamaz..anlamadığınız içinde yorumda bulunmayın lütfen..

Kesinlikle katıılıyorum. Bu iş 33 34 yaşına bırakılırsa böyle oluyormuş demekki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…