- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.681
hımm anladım canım yaşın daha küçük ya ondan hak veriyorum sana ama benim yaşıma gelince fikirler değişiyo bende öyleydim...
bne parmagınım ucunu dahı degıremyenlerdendım hıc yapamam dıodum .kafamda bıtırdım kucuck yastakı cocuklar bıle bu işi yapabılıosa ben neden yapamayımkı dedım.kayganlastırıcı ıle derın nefes hareketlerı ıle 1 hafta ıcınde hepsını almayı basardım.doktorda tavsıye etmıo parmagı zaten
arkadaslar parmak egzersizi ile aciyinca insan daha cok korkuya kapilmiyor mu, ters etki yapacak gbi geliyor.
arkadaslar parmak egzersizi ile aciyinca insan daha cok korkuya kapilmiyor mu, ters etki yapacak gbi geliyor.
cevaplar icin tesekkürler arkadaslar, bende basliyorum o zaman bu ekzersizlere hayirlisi...
ya işte bi şey söyleyecem birileri gene yırtacak bi taraflarını 33 34 yaşında kadınlar ya burdakilerin bazıları cinsellik bu yaşta yaşanmaya başlarsa böyle olur işte yıullarca uzak dur ondan sonra hadi yallah gerdeğe...
ya işte bi şey söyleyecem birileri gene yırtacak bi taraflarını 33 34 yaşında kadınlar ya burdakilerin bazıları cinsellik bu yaşta yaşanmaya başlarsa böyle olur işte yıullarca uzak dur ondan sonra hadi yallah gerdeğe...
kusura bakma ama burası türkiye canım....analarımız bizi sokağa salmıyolar gidin yaşayın gelin diye...
bence biraz daha saygılı olmanı tavsiye ederim çünkü bu konu oldukça hassas bişey yaşamayan anlamaz..anlamadığınız içinde yorumda bulunmayın lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?