Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben olumsuz sonuç ala ala hiç istekli yapmıyorum artık.Eşim sorduğnda hep bahneler buluorm.Umudum kalmadı çünkü.En başta ben inanmıorm ki olacağına.Mutsuz bi şekilde devam ediyorum işte.1 haftadır yapmadım hiç. Gerçekten yoruldum artık.Eşime bazen en ufacık bi şeyde bile sözüm geçmior.Bundan kaynaklandığını düşünüyorum

Tavsiyelerin için teşekkürler.Bende cesaretlendm.Birazdan denicem.Bide itebilsem şu parmağımı

Arkadaşlar bide parmağı girişe dik değil de yatay sokucaz dimi?ben dik sokmaya çalışıodm hep.

Zaten hafif içeriye doğru parmağını soktuğunda kendin parmağını hareket ettiriceksin.Elini serbest bırak kasma dik tutma . . O zaten yolun gidişatına göre yön vericek kendine :hulya:
Ama mutlaka kayganlaştırıcı bişey sürmeni öneririm. . o zamn giç hissetmiosun bile kaydirigubbakcemile2

canıkom gunaydın guzel haberını ıhsallh yakında kuycaz burda senın:Saruboceq:

İyi güzel diyorsun da bakire bi insan yapamaz bu dediklerinizi. Özellikle eşi ilk ilişkiide kan görmek isteyenler değil mi...

Günaydın kızlar nasıl gidiyor?

merhaba kızlar duyuncum çok teşekkür ederim temennilerin için,inşallah olucak..günaydınderin bende bakireyim ama 2 parmak egzersizi yapıyorum yırtılma olmuyor..çok şükür dün gece ve bugün 2 parmak yapabildim 2 boğuma kadar kısa bir aradan sonra,ama eşiminkiyle 2 parmak 1 boğum yapabiliyorum.inşallah yapacam çocuk istiyorum artık......

Ben bozulacak diye düşünmekten yapamıyorum ki....
Ben kesinlikle çocuk istemiyorum. Ama isteyenler sanırım daha çabuk başarıyor...

bozulmuyor canım ya,bozulacak diye korkuyorsan eşinin yanında yap zaten onunla da egzersiz yapman gerekiyor nasılsa...bilmiyorum benim temmuzda 2 yıl olacak 26 yaşındayım,çalıştığım için mesela 2 çocuk ard arda düşünüyorum bir an önce ondan sonra hayatıma devam o yüzden canım...

ya aslına ben emla kullanmayı düşünüyorum ama benim cildim çok hassas,ilaçların çoğu yan etki yapıyor mesela belin ağrıdığında falan kullanılan kas gevşeticiler var themoflex vb..onları belime sürüyüm bütün vücudum kıpkırmızı oluyorüyada grip ilaçlarının hepsi içinde parasetamol olduğuiçin yine alerji
oluyorum sonra acile git iğne vurdur..o yüzden aslında emla kullansam biraz daha rahatlıycam sanırım ama dediğim gibi cildim çok hassas o yüzden..ama sen kullanabilirsin emlaa..

canım ck gzel cokk az kalmıs senın hadı bakalım guzel haber gelrı yakındaaaa:)))))))delikafadulden

ya kızlarrrrr dunde söledım parmak pek işe yaramıor?neden parmak yerıne esınızın penısını parmak gıbı dusunup ıcerı dogru elınızle yavas yavas sokmayı dusunmuosunuz???????

Eşimle egzersiz yapmak daha kolay geliyor zaten bana...
Ben daha 21 olacam bu ay. Ve öğrenciyim aynı zamanda bir de çocuk bana çok ağır gelir...
Aslında bana kalsa hiçbir zaman düşünmüyorum çocuk. Olsa bile sadece bi tane. Ne yalan söyleyeyim bi tane de istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…