• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlar sorum kaynadi.1- 2 gundur moralim bozuldu. esim zaten gecen hafta oldu niye hala kafana takiyorsun diye kiziyor. su kasmalarimdan nasil kurtulacagim?

doktor bana kasılmaların oluyomu cok dedı. evet dedım.masaj odev verdı haftada en az 2 kere dedı.sen altda ıc camasırın uzerınde once yuz ustu yatıyosun esın sana 5 dk masaj yapıyoruzerınde olucak sekılda kesınlıkle konusmak yok dedı rahatlamaya calıs kafanda hıc bısey olmasın sadece esının bedenını hısset dedı.sonra esın e sen aynısını yapıcan.sonra sırt ustune gecıcen. 5 dk gecmek yok her ıkınızdede. bıde hısset neren kasılıyosa (benım bacak aram kasılıyodu cok)oraya yogunlas ve rahatla. bu dedıklerım bılımsel olarak kanıtlanmıs vucuttanıma masajları.bende cok etkılı oldu.odev oncesı ıyı oluyo. haftada 2 defa yapmamızaragmen. ne yalan soyleyım benım osuma gıtmıstı bu odev.ha bıde bebe yagınıda bıraz surecen

kızlar bişi dicem

bende bu illeti ekim ayında yendim ama halen kasılma yokta ilk girişte biraz soruın oluyo yani tedirgin oluyoruz ikimizde hemde ne kadar uzun tutarsak tutalım bende kuruluk oluyodu ama girdikten sonra süper problem yok
size tavsiyem alkol alma şansınız varsa votka için enerji ile gerçekten gevşiyosunuz..(şimdi diceksinizki olmuyo inanın benim evimi görseniz bu illeti yenmek için ilaç dolu emla kayganlaştırıcı mum sakinleştirici ne varsa ne önerdilerse aldım ama votka gerçekten süper)mesela ben bu haftasonu öle denedim ilk girişteki kuruluk tedirginlik hiçbişi olmadı ...
ayrıca ben yendiğimden beri egzersiz kayganlaştırıcı vs. hiçbişey kullanmıyorum dikkatinizi çekerim..yani sizde bu illeti yenmeyi başarcaksınız..emin olun..vereliniortak

arkadasın dediğini yanlıs anlamıssınız gıbıme gelıor.o kotu bır sey yazmamıskı sıze sadece ılerıkı yaslarda bu sorunla karsılasmak daha zor dıe yazmıs.
kım ıstemzkı esıyle cınsel ılıskıye gırmemek buda bır turlu allhtan gelen bır rahatsızlık

arkadasın dediğini yanlıs anlamıssınız gıbıme gelıor.o kotu bır sey yazmamıskı sıze sadece ılerıkı yaslarda bu sorunla karsılasmak daha zor dıe yazmıs.
kım ıstemzkı esıyle cınsel ılıskıye gırmemek buda bır turlu allhtan gelen bır rahatsızlık

bence sen yanlış anlamışsın gibime geliyor arkadaşım..

35 yaşları cinselliğe başlamak için çok geç demek istiyorum...her şeyin belli bi uygun zamanı var ne erken ne geç..

kızlar bişi dicem

bende bu illeti ekim ayında yendim ama halen kasılma yokta ilk girişte biraz soruın oluyo yani tedirgin oluyoruz ikimizde hemde ne kadar uzun tutarsak tutalım bende kuruluk oluyodu ama girdikten sonra süper problem yok
size tavsiyem alkol alma şansınız varsa votka için enerji ile gerçekten gevşiyosunuz..(şimdi diceksinizki olmuyo inanın benim evimi görseniz bu illeti yenmek için ilaç dolu emla kayganlaştırıcı mum sakinleştirici ne varsa ne önerdilerse aldım ama votka gerçekten süper)mesela ben bu haftasonu öle denedim ilk girişteki kuruluk tedirginlik hiçbişi olmadı ...
ayrıca ben yendiğimden beri egzersiz kayganlaştırıcı vs. hiçbişey kullanmıyorum dikkatinizi çekerim..yani sizde bu illeti yenmeyi başarcaksınız..emin olun..vereliniortak
canım anlattıklaırnın aynıısnı tıpsınını yasıyorum olumunekankayizsmile

15 35 105 ne fark ederkı hastalıgın yasımı varkı yha.bu cınsellıgı bılmeyle bılmemeyle alakası yok.vajenle dost olup olmamaklan alaası var.sankı koylerde 13 yasında evlenıpte gerdege gıren kızlar cokmu cınsellıgı bılıo.bır tur rahatsızlık bende cektıgım ıcın bılıorum nasıl bişi oldugunu.yas polemıgıne neden gırılıo onu anlamadım

selam kızlar.az önce eşimle egzersiz yaptık onun işaret parmağını sonuna kadar alabildim hemde çok rahatzemuszemuskaydirigubbakcemile5

Back