- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #7.721
kizlar sorum kaynadi.1- 2 gundur moralim bozuldu. esim zaten gecen hafta oldu niye hala kafana takiyorsun diye kiziyor. su kasmalarimdan nasil kurtulacagim?
arkadasın dediğini yanlıs anlamıssınız gıbıme gelıor.o kotu bır sey yazmamıskı sıze sadece ılerıkı yaslarda bu sorunla karsılasmak daha zor dıe yazmıs.
kım ıstemzkı esıyle cınsel ılıskıye gırmemek buda bır turlu allhtan gelen bır rahatsızlık
eelifes, derin, nasılsınız arkadaşlar?
eelifes, derin, nasılsınız arkadaşlar?
canım anlattıklaırnın aynıısnı tıpsınını yasıyorum olumunekankayizsmilekızlar bişi dicem
bende bu illeti ekim ayında yendim ama halen kasılma yokta ilk girişte biraz soruın oluyo yani tedirgin oluyoruz ikimizde hemde ne kadar uzun tutarsak tutalım bende kuruluk oluyodu ama girdikten sonra süper problem yok
size tavsiyem alkol alma şansınız varsa votka için enerji ile gerçekten gevşiyosunuz..(şimdi diceksinizki olmuyo inanın benim evimi görseniz bu illeti yenmek için ilaç dolu emla kayganlaştırıcı mum sakinleştirici ne varsa ne önerdilerse aldım ama votka gerçekten süper)mesela ben bu haftasonu öle denedim ilk girişteki kuruluk tedirginlik hiçbişi olmadı ...
ayrıca ben yendiğimden beri egzersiz kayganlaştırıcı vs. hiçbişey kullanmıyorum dikkatinizi çekerim..yani sizde bu illeti yenmeyi başarcaksınız..emin olun..vereliniortak
canım anlattıklaırnın aynıısnı tıpsınını yasıyorum olumunekankayizsmile
ALLAH ıyılıgını verısn ::vereliniortak:içelim:baharım sana istanbuldan bir büyük votka göndercem enerji ile birlikte çak bi kadeh hiçbişi hissetmezsin :içelim:
iyiyim canım teşekkür ederim herşey yolunda allahın izniyle sen nasılsın
Canım teşekkürler iyiyim...
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
devamıda gelır inşşşşşşşşşşş
selam kızlar.az önce eşimle egzersiz yaptık onun işaret parmağını sonuna kadar alabildim hemde çok rahatzemuszemuskaydirigubbakcemile5
eelifes,nasıl gidiyor canım bugünde kimse yokmu ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?