Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saol canim rabbim en kisa zamanda sana ve tüm arkadaslara vajiyi yenip sana ve herkese nasip etsin insallah.

canım benım nasıl sevındım anlatamam cok sukur cok sıkıntılanıyordun bu konuda bak gordun mu Rabbım ısteyınce ne kolay...Rabbım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın bebısım yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnesın sok olmustur gör bak kızım bundan sonra gozunun ıcıne bakacak...bu arada benım soyledıklerımı yapmıs mıydın hanı ozelden yazmıstım tabı onlar hep vesıleydı bu ıste

kıs yaslandımm eşine sölediğinde al bu da sana kapak olsun deeee daha sölemedi kıs salı günü süpriz yapcak ama nasıl beklicek osamanı bilemiom hani ben tanısam eşini ispiyonlıcamda tanımıommm

kıs yaslandımm eşine sölediğinde al bu da sana kapak olsun deeee daha sölemedi kıs salı günü süpriz yapcak ama nasıl beklicek osamanı bilemiom hani ben tanısam eşini ispiyonlıcamda tanımıommm

neeeeeeeeeee salı mı kız yaslandım kafayı mı yedın cabuk soyle benı delı etme yazık adamın hakkı duysun hemen sevınsın valla ben olsam catlarım ben ıdrar testını yapıp hemen gostermıstın soyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bak cok guzel bısey

rabbim insallah herkesle beraber saglikla kucagina almayi nasip etsin. herkese nasip etsin. esime daha söylemicem ona 2sok 1den yasaticam. sali gününe randevu aldim. onuda doktora cagirdim 1sey imzalaman gerek dedim, önce bebegimizle tanismaya hazirmisin diyicem sonrada ultrasyonda bebisi göstericem, evet bu arada özelden yazdiklarini yapmistim, cok saol hersey icin iyiki varsiniz, ve burdasiniz

sao canim insallah darisi senle herkesin basina.

canım benım senın su mutlu haberını aldım ya su mubarek gunlerde cok mutlu oldum her ne kadar yuz yuze tanısmasakta bız arkadasız bebısımkız ne fenasın o gune kadar beklıcen ha ben hayatta beklemezdım catlardım yalnız adetın kac gun gecıktı bı de son adet tarıhın ne? bılıyor musun bunlar onemlı keseyı gorme acısından

bende seni tanimayi o.kadar isterdimki bugün.le beraber 2.gün gecikti. dün test yaptim bugünde digital test yaptim 2.kiside pozitif cikti. 14.temmuz son adet tarihim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…