- 26 Haziran 2010
- 1.840
- 7
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.421
bende seni tanimayi o.kadar isterdimkibugün.le beraber 2.gün gecikti. dün test yaptim bugünde digital test yaptim 2.kiside pozitif cikti. 14.temmuz son adet tarihim.
çooooooooooookkkk sevindiiiiiiimm innaaan tebrikler yaslandımm darısı başımızı inşallahhh...
cok erken farketmıssın kız hazır beklıyordun galıbabu arada daha cok kucuk oldugu ıcın kese gorunur mu bılmıyorum o konuyu bı arastır ıstersen
eee farketmemmi gözüm yolda onu bekliyom 1.tarafa. e günüm gecti biraz gögüslerimde agriyordu normal sali günüde ct tomografiye girmem gerekiyordu, dedimki: en iyisi ben simdiden basliyayim test yapmaya, saliya kadar ancane kücügü kiz midye kücül.de cebime gir hesaba göre 4.benim yaptigim teste göre 5.haftanin üstünde.
Tebrik ederim canım..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Allah bir ömür yüzünü böyle güldürsün.. Çok duygulandım..
rabbim insallah senle diger arkadaslarida tez zamanda vajiden kurtarip sizede nasip eder
egzerzisler ne alemde yapiliyormu bakim nazli yoksada ben varim burda. ona göre
rabbim insallah senle diger arkadaslarida tez zamanda vajiden kurtarip sizede nasip eder
egzerzisler ne alemde yapiliyormu bakim nazli yoksada ben varim burda. ona göre
Mesajları okudukça mutlu oluyorum umutlanıyorum. Başaran arkadaşları tebrik ediyorum, benim gibi çabalayanların da Allah yardımcısı olsun.
Tek parmağı başardım ben acaba ne kadar zaman sonra 2 parmağa geçerim kaç gün kaç hafta ?
peçete demek oymuş ben de peçete ne diyordum. Süper fikirmiş yarın mum alıp başlıcam. Benim evdeki mumlar 3 penis kadartebrık ederım cnm tek parmagı sorunsuz alabılıyorsan iki parmaga gecebılırsın eger ıkı parmakta zorlanırsan mum tavsıye ederım ben suan mumla calısıyorum cok rahat bı sekılde alabılıyorum mumu strecleyıp yavasca sokacaksın ılerledıkce muma 1kat 2 kat pecete sar tekrar strecle ve dene zamanla pen..s boyutuna gelır cok kolay alırsın alısırsın meraketme
Mesajları okudukça mutlu oluyorum umutlanıyorum. Başaran arkadaşları tebrik ediyorum, benim gibi çabalayanların da Allah yardımcısı olsun.
Tek parmağı başardım ben acaba ne kadar zaman sonra 2 parmağa geçerim kaç gün kaç hafta ?