- 11 Ağustos 2011
- 203
- 28
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.441
saol canim rabbim sanada nasip etsin.ben daha önce hamileyim demedim soran 1.2 arkadas oldu onlarada cocuk icin calisiyoz, ugasiyoz dedim.
canım benım nasıl sevındım anlatamam cok sukur cok sıkıntılanıyordun bu konuda bak gordun mu Rabbım ısteyınce ne kolay...Rabbım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın bebısım yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnesın sok olmustur gör bak kızım bundan sonra gozunun ıcıne bakacak...bu arada benım soyledıklerımı yapmıs mıydın hanı ozelden yazmıstım tabı onlar hep vesıleydı bu ıste
saol canim darisi senle herkese olsun.
hamile olan kızlar yardımınıza ihtiyacım var.. 1 hfta sonra eger regl olmazsam test yapmak istiyorum hamilelik için ama ne yapmalıyım bilmiyorum. daha once hiç jinekologa da gitmedim.. digital test varmıs ilk defa burada duydum eczaneye gidip ne almalıyım neler yapmalıyım ?
günaydın kızlar dün gecem gene berbat oldu. oysakiçok kararlıydım kesin yapacam dedim. bi heves gittim duş aldım. sonra sıcak suyun üzerine oturdum . emla kremi sürdüm. vajina girişine ve içine yaktı baya yanma hissi iki saat sonra geçti nedense. uygun pozisyonu aldım. daha eşim p.. değdirmeden vazgeçtim. cesaret edemedim. istemedim. sonra eşim tabi kızdı bağırdı çağırdı. çoçuk oyuncağına döndü yapacaksan yap daha değdirmeden başlıyorsun.. 17 yaşında ki kızlar nasıl yaptırıyor onların hiç mi canı yok. ne kadar tatlı cnın varmış.. iki dk sık dişini felan diye bir sürü kızdı.. ne yapacam ben ya nasıl cesaret edecem ben buna...
esın bıraz asırı tepkı vermıs ama naparsın bu surec bızı yıprattıgı gıbı onlarıda yıpratıyor sen ona kusup vazgecme egzersızlerden dun geceden anlasıldıgı uzere henuz hazır degılsın bıraz daha egzersız yapmaya ıhtıyacın var hangı asamadan sonra denedınız canım bılmıyorum ama dedım ya henuz hazır degılsın bence kendını hazır hıssetmeden yapılan denemeler sadece bırbırınızı uzmeye yarar... bu ıste sabırda cok onemlı, herkesın kendını hazı hıssetme zamanı degısıyor o yuzden uzme kendını. bence p...boyutunda egzersız yapmadan denemeye gecmeyın kızlar helede cok asırı korkuluyorsa...
mıssfıgo mesajı gonderdım canım bakabılırsın
canım benm cok teşekkür edeerim... mesajını aldım
figocum sakıncası yoksa bende istiyorum yaaaa:26:
sakıncası yok canım ama Her 10 dakikada 1 mesaj atabilirsiniz uyarısı cıktı. biraz bekleyim gonderirirm tekrar
sakıncası yok canım ama Her 10 dakikada 1 mesaj atabilirsiniz uyarısı cıktı. biraz bekleyim gonderirirm tekrar