Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

artık başarmak istiyorum. gecenin bu vakti ve ben artık bu yükten kurtulmayı diliyorum. benim gb olan tüm arkadaşlarım içinde bunu diliyorum. umutluyum aslında. çok yol katettim. buradaki başarı öyküleride cesaretlendirdi beni. 2 parmak kalınlığında aparatla çalışıyorum. çalışmalarda çok sıkıntı yaşadım başlarda ama başardım. birde eşimleyken kafamda yapamıycam tedirginliğini atabilsem. hep o ana gelince kasılıyorum. şuanda eşimle ayrıyız biraz ama umarım onunla bu bayram bizim bayramımız olur. buradaki yorumları okuyan tüm bayanar lütfen kendiniz ve tüm bu sıkıntıyı yaşayanlar için dua edelim. ALLAHIM BİZE YARDIM ETSİN. DUALARIMIZI DUYSUN İNŞALLAH.

çoooook sevindim Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah... 10 seneyi duyunca daha bi çok sevindim bugünkü sevincine çoooook güzel maşallah Allah nazarlardan saklasın...

Son düzenleme:
saol canim rabbim sanada nasip etsin.ben daha önce hamileyim demedim soran 1.2 arkadas oldu onlarada cocuk icin calisiyoz, ugasiyoz dedim.

canım benim inan o kadar cok sevindim ki bana yardım ettiğin zmanları asla unutamam bire br ilgilenmeye calısıyordun resmen. Senin adına cok cok sevindim inan benim dilimin ucundaydı içime dogmustu resmen ben seni hamileymişsin gibi dusunuyoum allah haırlısını versin bundan sonraki surecte cok guzel rahat bir hamilellik geciririsin insallah ve tadını cıkaırsın doya doya..Hayırlısıylada kucagına almak nasip olsun insallah canım. seviyorum seni kendine dikkat et..

Tebrikler 62

midyecim ozelden ne yazdın vesile olsun diye bende merak ettim bana da yazarmısın

hamile olan kızlar yardımınıza ihtiyacım var.. 1 hfta sonra eger regl olmazsam test yapmak istiyorum hamilelik için ama ne yapmalıyım bilmiyorum. daha once hiç jinekologa da gitmedim.. digital test varmıs ilk defa burada duydum eczaneye gidip ne almalıyım neler yapmalıyım ?

günaydın kızlar dün gecem gene berbat oldu. oysakiçok kararlıydım kesin yapacam dedim. bi heves gittim duş aldım. sonra sıcak suyun üzerine oturdum . emla kremi sürdüm. vajina girişine ve içine yaktı baya yanma hissi iki saat sonra geçti nedense. uygun pozisyonu aldım. daha eşim p.. değdirmeden vazgeçtim. cesaret edemedim. istemedim. sonra eşim tabi kızdı bağırdı çağırdı. çoçuk oyuncağına döndü yapacaksan yap daha değdirmeden başlıyorsun.. 17 yaşında ki kızlar nasıl yaptırıyor onların hiç mi canı yok. ne kadar tatlı cnın varmış.. iki dk sık dişini felan diye bir sürü kızdı.. ne yapacam ben ya nasıl cesaret edecem ben buna...

canım eczaneden hamılelık testı al bak fakat bu testlerın cıkması ıcın bı kac gun gecmesı gerekıyor yoksa bazen sonuc vermıyor...sabret ınsallah vardır. ıdrarda yaparsın hatta sonuc garantı olsun dıyosan kan tahlılınde baktır hcg hormonuna o kesın bılgı verır butun hastaneler yapar o testı ama bence adetının bı kac gun gecmesını beklemek daha ıyı. kan tahlılınde cıkınca kadın dogumcuya gıdersın o sana yardımcı olur

esın bıraz asırı tepkı vermıs ama naparsın bu surec bızı yıprattıgı gıbı onlarıda yıpratıyor sen ona kusup vazgecme egzersızlerden dun geceden anlasıldıgı uzere henuz hazır degılsın bıraz daha egzersız yapmaya ıhtıyacın var hangı asamadan sonra denedınız canım bılmıyorum ama dedım ya henuz hazır degılsın bence kendını hazır hıssetmeden yapılan denemeler sadece bırbırınızı uzmeye yarar... bu ıste sabırda cok onemlı, herkesın kendını hazı hıssetme zamanı degısıyor o yuzden uzme kendını. bence p...boyutunda egzersız yapmadan denemeye gecmeyın kızlar helede cok asırı korkuluyorsa...

eşim ecele ediyor. 1 ay olacak evleneli. ilk gece çok güzel bi otel ayarlamıştı.balayınada çıktık. eşimde ilk gecemiz zehir oldu balayı berbat oldu daha ne kadar beklicez diye kızıp durunca bende deneyelim dedim. belki bi anda olur diye. ama malesef olmadı. 4. denemede orta parmağın tamamını aldım. sonra iki parmağa gecemedim bir iki gün öyle geçti. vakit bulamadım. akşam mumla denemeye karar verdim. allah hepimizin yardımcısı olsun. heleki eşleri anlayışlı değilse daha zor..

ben cıkıyom kızlar ara öğünüm var da. kızzzzzzzzzzzzzz aybıce ve mıssfıgo telıf hakkı ısterım kız mesajıma

kızlar bende geldım hepınıze slmmmm...

gecmısı okudum bıraz aramıza katılan yenı ısımler olmus topıgımız hızla buyuyor..yenı katılan arkadaslar topıgımıze hosgeldınızzz...

ya kızlar bende hamış kalmak ıstıorum gecen aylarda denedık olmadı demıstım ya kadın dogumcuda sey dedı adet duzensızlıgınden olabılır regl ın bıtınce gel duzenleyelım demıstı...ama regl duzenlenmesı ıcın ben suan bıtkı ılacı aldım sızce doktorada gıtsem mı?

ve bu adet duzensızlıgı bebıs olmasında sızce engel teskıl edermı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…