- 22 Nisan 2009
- 461
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.361
:62yaslandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar siz yenisinizz pek tanımazsınız belki yaslandım 10 sene bu vajınusmusu çektii ...odaa çok zor günler çok sıkıntılar çektiii düşünün 10 sene içinde bu sıkıntıyla yaşamak nasıl olurrr...eşiyle arası bozuldu boşanma derecesine geldiii......çok şükür şimdi hamileeeee inşallah bu saatten sonra herşey düzelir.........darısı başınıza inşallahhhh.........
:62yaslandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar siz yenisinizz pek tanımazsınız belki yaslandım 10 sene bu vajınusmusu çektii ...odaa çok zor günler çok sıkıntılar çektiii düşünün 10 sene içinde bu sıkıntıyla yaşamak nasıl olurrr...eşiyle arası bozuldu boşanma derecesine geldiii......çok şükür şimdi hamileeeee inşallah bu saatten sonra herşey düzelir.........darısı başınıza inşallahhhh.........
günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrçok sancım var ölüyoruuummm..bu regl sancıları beni mahfediyoo hasta yaatagımdan çıkıp geldim albuneeee mrk ettim naptın
kız sen onceki sayfalarda dememişmiydin bunu yoksa ben mi yanlıs analdım kız cok sevindim hayırlı olsun canım
daha doktora gitmedim, sali aksami gidicem. insallah burdaki ve daha bilmedigimiz ne kadar vaji arkadas varsa hepsi yenerde, tez zamanda rabbim sizlerle beraber onlarada hayirlisiyla nasip eder insallah. suan aptal salak gibiyim inanamiyorum kadin oldugumda.da inanamamistim kac kere esime sormusumdur, oldumu diye simdi yine aynisi sanki yalan sanki 1.hayal 1.rüya biraz sonra uyanicakmisim gibi.
benim cikmam gerek izin alisverisi yapmam gerek