Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

e bunu zaten bilmem kac sayfa oncesinde soelmişti ..:26: bende kutladım diye hatırlıyorum acaba ben mi yanlıs hatırlıyorum eger oyleyse cok sevindim canım yaa ne kadarlık yeni mi ay bende oyleyseme ger aynı zamanlardamı dogurcaz hehe

10senemiii allahım kesinlikle çok zor bişey hele 10 sene sürmesi neseki çok şükür kurtulmuş allah bidaha böle şeyler göstermesin bebeğinide sağsalim kucağına alsın işallah nekadar güzel tebrik ederim yaslandım darısı bizim başımıza olsun işallahh...aminnnnnnnnnnn

kızlar bende aranıza yeni katıldım.Dün burda okuduklarımdan cesaret toplayıp eşime denemek isteğimi söyledim ve denedik.Malesef yine olmadı ama en azından daha rahattım bol vazelin sürdük ve yan yatar pozisyonda denedik sanki öyle daha rahat oldum gibi.Bu akşam tekrar deneyeceğiz belki diyorum üst üste ara vermeden denersek daha fazla yol katedebiliriz.Birde eşime uyuşturucu sprey almasını söyledim biliyorum çoğu arkadaşlar buna karşı ama oranın uyuştuğunu bilirsem belki beyin olarak daha rahat olabilirim denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.Bu haftada hiç ilerleme olmazsa dr dan randevu almayı düşünüyorum umarım buna gerek kalmaz

yaslandımmm

açar açmaz şoktayımmm çook sevindim cnm ya ben hikayeni tam olarak bilmiyodum
bi tuhaf oldum var ya süper bişey ee ne kadarlık kızz özümmm son dakika muhabirii

ayyyyy cnm yaaa kendım hamıle olmuşum gıbı sevındım kızzzzz super bı haber bu ahh cnm benım yaaaa tbrıkler saglıklı sıhhatlı dogurursun ınss...

bu arada bende hamıle kalıp sızlere solucekmıyım acaba ahh o gunler bı gelseeee...gelsede hamıleyım dıe haykırsam burdan...

yaslandım

Çoookkk sevinsim canım Allah inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin, güzel ömrü olsun. Darısı başımıza inşallah

günaydın kızlaaaaaaaaaarrrr çok sancım var ölüyoruuummm..bu regl sancıları beni mahfediyoohasta yaatagımdan çıkıp geldim albuneeee mrk ettim naptın

ay cnm ya bende suan regl ım oruc tutamıyorum ama hıc bısı yıyemedım su saate kadar saat onıkıde kalktım zaten su regl agrıları benı bıtırdı o yuzden yataktan kalkamıyorum ıkı gundur saat 12 de kalkıyorum yedıyım tek sey tahıllı sutlu yıyecek doldurdum sutun ıcıne yedım onuda zor yedımmm..ay kızlar bız hep beraber regl olduk sanırım...
ama olsun regl olduguma sevınıyorum cunku ıkı haftadır beklıordum gecıkmıstı hatta hamılemıyım acaba dıe meraktan doktora bıle gıttım ama sonuc negatıf olunca yıkılmıstım bı daha tam ıkı ay olmadan hamıs mıyım dıe tahlıl yapmıcam cunku cok yıkılıorum olmayınca ....he bıde kızlar sıze sorum olucak bu adet duzensızlıgınden dolayı kadın doguma gıtsem duzelırmı?doktorum regl den sonra gel duzenleyelım demıstı de?sızce?

kız sen onceki sayfalarda dememişmiydin bunu yoksa ben mi yanlıs analdım kız cok sevindim hayırlı olsun canım

öncekı sayfalardada demıstı ama olsun bı kez daha dedı hee bı kez daha desın bence haykırsın olmadı butun sayfaları kaplayıp yazsın ben olsam bole yaparım heraldee dermısım...

valla ıkı senedır annelık duygusunu tatmak ısteyıpte tadamayan bırı olarak 10 senedır bu duygunun özlemını ceken bırının sureklı solemesını ısterımmm acıkcası cok guzel bır duygu herkesle paylassın...

yaslandımmm cnmmmm ıns darısı bızlerın basına

daha doktora gitmedim, sali aksami gidicem. insallah burdaki ve daha bilmedigimiz ne kadar vaji arkadas varsa hepsi yenerde, tez zamanda rabbim sizlerle beraber onlarada hayirlisiyla nasip eder insallah. suan aptal salak gibiyim inanamiyorum kadin oldugumda.da inanamamistim kac kere esime sormusumdur, oldumu diye simdi yine aynisi sanki yalan sanki 1.hayal 1.rüya biraz sonra uyanicakmisim gibi.
benim cikmam gerek izin alisverisi yapmam gerek

Tebrikler.! çok güzel bir duygu olsa gerek canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin analı babalı büyüt inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…