Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy canım ya çok sevindim Darısı başımıza inşallah tiiizz zamanda

Kızlar ben kaçar, haftasonu çeneniz düşmesin, sonra oku oku bitmiyor had ibakalım inşallah haftasonu gelin sayısı artacak :)) Öptüm hepinizi :)) İyi egzersizler herkese:))

kızlar ben kaçıyorumm herkese güzel bi haftasonu diliyorum
pazartesi de güzel haberlere devam edicez gibi geliyo hadi bakalım hayırlısı
egzersizlere ve dualara devam

tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...biizmde olsunnn artık bizde yenelimmmm yaaaa

yaşlandımmm canım gözün aydın çok sevindim senin adına.bebişle birlikte hayatındaki tüm olumsuzluklar biter gider inşallahdarısı başımıza

mima50 tebrikleerrr darısı vajiyle uğraşan herkesin başına inşallahh... yaslandımm seni canı gönülden tebrik ederim aynı dönemde yaşayacağız hamileliği gözzün aydın canım

eşinin anlayışlı davranmaması çok kötü bu durumda sen daha çok azimli daha kararlı daha gayertli olmak zorundasn hakkında hayırlısı olsun

yaslandım cok cok tebrık ederım Rabbım kucagına saglıklı almayı nasıp etsın ınsallah... mima 50 ck sevındım yenmene Allah bızede nasıp etsın ınsallah bıraz anlatırmısın nasıl oldu??

mima50 tebrikleerrr darısı vajiyle uğraşan herkesin başına inşallahh... yaslandımm seni canı gönülden tebrik ederim aynı dönemde yaşayacağız hamileliği gözzün aydın canım

rabbim insallah herkese nasip etsin. bütün hamislerle beraber bizede kolay 1hamilelik, saglikli 1sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…