Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy canım ya çok sevindim :KK66::KK66::KK66: Darısı başımıza inşallah tiiizz zamanda:KK66::KK66:

Kızlar ben kaçar, haftasonu çeneniz düşmesin, sonra oku oku bitmiyor had ibakalım inşallah haftasonu gelin sayısı artacak :)) Öptüm hepinizi :)) İyi egzersizler herkese:))

kızlar ben kaçıyorumm herkese güzel bi haftasonu diliyorum
pazartesi de güzel haberlere devam edicez gibi geliyo hadi bakalım hayırlısı :KK34:
egzersizlere ve dualara devam

daha doktora gitmedim, sali aksami gidicem. insallah burdaki ve daha bilmedigimiz ne kadar vaji arkadas varsa hepsi yenerde, tez zamanda rabbim sizlerle beraber onlarada hayirlisiyla nasip eder insallah. suan aptal salak gibiyim inanamiyorum kadin oldugumda.da inanamamistim kac kere esime sormusumdur, oldumu diye simdi yine aynisi sanki yalan sanki 1.hayal 1.rüya biraz sonra uyanicakmisim gibi.
benim cikmam gerek izin alisverisi yapmam gerek

tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...biizmde olsunnn artık bizde yenelimmmm yaaaa

yaşlandımmm canım gözün aydın çok sevindim senin adına.bebişle birlikte hayatındaki tüm olumsuzluklar biter gider inşallah:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:darısı başımıza:KK49:

mima50 tebrikleerrr darısı vajiyle uğraşan herkesin başına inşallahh... yaslandımm seni canı gönülden tebrik ederim aynı dönemde yaşayacağız hamileliği gözzün aydın canım

valla sadece kendim yenebilicem bunu biliyorum. malesef benim eşim bu konuda kara cahil böyle bir sıkıntıyı çoğu bayanın yaşadığını bilmiyor. vajinusmus ona göre saçmalık doktora bile zor ikna ettim ama öle çalışma falan yapmaz kesinlikle yok ucu girsin yok parmak ya da aparat çalışmaz benle. zaten son 6 aydır çok kırdık birbirimizi sürekli ne varmış bu kadar sıkacak die kızıyor. şuanda da tartıştık telefonda o yüzden biraz enerjimi çaldı ama başaracağım eşime rağmen :)

eşinin anlayışlı davranmaması çok kötü bu durumda sen daha çok azimli daha kararlı daha gayertli olmak zorundasn hakkında hayırlısı olsun

yaslandım cok cok tebrık ederım Rabbım kucagına saglıklı almayı nasıp etsın ınsallah... mima 50 ck sevındım yenmene Allah bızede nasıp etsın ınsallah bıraz anlatırmısın nasıl oldu??

mima50 tebrikleerrr darısı vajiyle uğraşan herkesin başına inşallahh... yaslandımm seni canı gönülden tebrik ederim aynı dönemde yaşayacağız hamileliği gözzün aydın canım

rabbim insallah herkese nasip etsin. bütün hamislerle beraber bizede kolay 1hamilelik, saglikli 1sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

X