Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende seni tanimayi o.kadar isterdimki:KK70: bugün.le beraber 2.gün gecikti. dün test yaptim bugünde digital test yaptim 2.kiside pozitif cikti. 14.temmuz son adet tarihim.

cok erken farketmıssın kız hazır beklıyordun galıba:KK1:bu arada daha cok kucuk oldugu ıcın kese gorunur mu bılmıyorum o konuyu bı arastır ıstersen

cok erken farketmıssın kız hazır beklıyordun galıba:KK1:bu arada daha cok kucuk oldugu ıcın kese gorunur mu bılmıyorum o konuyu bı arastır ıstersen

eee farketmemmi gözüm yolda onu bekliyom 1.tarafa. e günüm gecti biraz gögüslerimde agriyordu normal sali günüde ct tomografiye girmem gerekiyordu, dedimki: en iyisi ben simdiden basliyayim test yapmaya, saliya kadar anca :KK60::KK60: ne kücügü kiz midye kücül.de cebime gir :KK60::KK60: hesaba göre 4.benim yaptigim teste göre 5.haftanin üstünde.

Son düzenleme:
eee farketmemmi gözüm yolda onu bekliyom 1.tarafa. e günüm gecti biraz gögüslerimde agriyordu normal sali günüde ct tomografiye girmem gerekiyordu, dedimki: en iyisi ben simdiden basliyayim test yapmaya, saliya kadar anca :KK60::KK60: ne kücügü kiz midye kücül.de cebime gir :KK60::KK60: hesaba göre 4.benim yaptigim teste göre 5.haftanin üstünde.

valla canım daha 2 gun gecıktı deyınce kucuk olarak dusundum ınsallah gorursun canım cok guzel hele o kalp atısı var ya Rabbım herkese yasatsın neyse canım ben cıkıyorum annemlere gıtcem hadı tekrardan gozun aydın bebısım

Tebrik ederim canım..:nazar::nazar: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Allah bir ömür yüzünü böyle güldürsün.. Çok duygulandım.. :KK58:

geçmişi okudum ama egzersizi yapıp yapmadığını yazmamışın.. Ben mi göremedim, sen mi yazmadın.. Ayrıca seni dün nazlı bekliyordu, gelmedin mi egzersiz yapınca nete? ve egzersizi yapmazsan ceza istemiştin, biz de orucu sahursuz tutcan demiştik.. naptın bakiim.. hiç üstüne düşmüyosun cezanın falan seni seniiii:KK20:

Tebrik ederim canım..:nazar::nazar: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Allah bir ömür yüzünü böyle güldürsün.. Çok duygulandım.. :KK58:

rabbim insallah senle diger arkadaslarida tez zamanda vajiden kurtarip sizede nasip eder:KK16::KK16:

egzerzisler ne alemde yapiliyormu bakim nazli yoksada ben varim burda. ona göre:KK20:

sayfayı actığımda güzel haberler görmek ne güzel:))) yaslandım tebrik ederim seni. tanımıyorum ama anladığım kadarıyla cok sıkıntılı günler gecirmişsin. bu bebek yuvanızın uğuru,huzuru olur inşallah!! bir ömür mutlu olun canım benim:) ben bugün cok mutluyum cünkü eşimle bugünkü denememizde neredeyse sonuca varıyorduk! o kadar yaklastıkki,hiç bu kadar içimde hissetmemiştim.belki bir milim daha itsem olcaktı ama cesaret edemedim. ama sadece bugünlük,calısmalara devam edicem pes etmek yok! halbuki dün gece yine adamcağızı itip kakmıstım git yapamıyorum diye:KK43: sonra oturup gece boyu ağladım tabi. ama sabah kalktığımda içim o kadar umut doluyduki ben bu işi yapıcam yapmalıyım diye. aksam cok motive olmustum esim geldiğinde. o kadar rahattımki sana ne oldu psikoloğa mı gittin diyor:) sonra denedik ve su an cok rahatım,olacak olacak! ben basarıcam bu olayıııııı!!!!!!:KK1:

kızlar egzersizler coook faydalı lütfen ihmal etmeyin. özellikle nefes alıs verişlerle kendinizi rahatlatmaya calısın. korkmamayı öğrenmeliyiz.. beynimize hükmetmeliyiz! 15beyonce nin yaptığını yapın,aksam yatarken yapıcam diyerek yatın sabah kalkınca yapıcam diyin! ben bugünden itibaren korkuyorum demeyi bıraktım. YAPICAM diyorum artık! hayatımı zindan etmicem artık KORKMUYORUM!

Kkelebekk ve Yaşlandım
:nazar:Tebrik ederim kızlar...ne mutlu,böyle güzel haberler alınca çok seviniyorum..Allah sağlıklı hamilelikler geçirmenizi,kolay ve rahat doğumlar yapmanızı nasip etsin inşallaaaah...vaji topiği coştu,nüfus patlaması devam ediyor...bebişlerimize kardeşler geliyoooorrr...:KK64::KK64:

Son düzenleme:
ablacımmmmmmmm çok tebrik ederimmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:ayyyy ne çok sevindimmmmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.dikkat et kendine ve bebişine :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Selamlar herkese. Dün sayenizde egzersize başladım. Bugünlerde telefonla bağlandığım için sizi takip edemiyorum maalesef. Tecrübeli bi arkadaş bana özel mesajla ulaşabilir mi. Egzersizin seyriyle ilgili yardıma ihtiyacım var

rabbim insallah senle diger arkadaslarida tez zamanda vajiden kurtarip sizede nasip eder:KK16::KK16:

egzerzisler ne alemde yapiliyormu bakim nazli yoksada ben varim burda. ona göre:KK20:

kutlarım cidden. sayfaların en başlarında geçirdiğini süreçleri okudum. sizlerin sayesinde moral buluyorum inanın. kndime güvenim ve inancım artıyor. umarım bizde böyle güzel haberler paylaşırız. darısı tüm vajili arkadşlarımın ve bebek isteyen herkesin başına. :nazar: sağlıklıcakla kalın. çok teşekkür ederim vajiyi tlatım bu sayfada desteğini esirgemeyen arkadaşara. burası en güzel terapi. çünkü aynı dili konuşan sizi anlayan insanların birarada bulunduğu bir yer. teşekkürler.

Mesajları okudukça mutlu oluyorum umutlanıyorum. Başaran arkadaşları tebrik ediyorum, benim gibi çabalayanların da Allah yardımcısı olsun.
Tek parmağı başardım ben acaba ne kadar zaman sonra 2 parmağa geçerim kaç gün kaç hafta ?

Mesajları okudukça mutlu oluyorum umutlanıyorum. Başaran arkadaşları tebrik ediyorum, benim gibi çabalayanların da Allah yardımcısı olsun.
Tek parmağı başardım ben acaba ne kadar zaman sonra 2 parmağa geçerim kaç gün kaç hafta ?

tebrık ederım cnm tek parmagı sorunsuz alabılıyorsan iki parmaga gecebılırsın eger ıkı parmakta zorlanırsan mum tavsıye ederım ben suan mumla calısıyorum cok rahat bı sekılde alabılıyorum mumu strecleyıp yavasca sokacaksın ılerledıkce muma 1kat 2 kat pecete sar tekrar strecle ve dene zamanla pen..s boyutuna gelır cok kolay alırsın alısırsın meraketme:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

akayyycım msjımı gormeden cıktın sanırım ben sana bugecekı egzersızımı anlatayım ve gorevımı tamamlayayım:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: dun aldıgım 4 kat pecetelı mumu bu gece 7 kata cıkardım gayet guzel bı sekılde ılerlıyorum ılk 1 2 dk zorlansamda sonra esnıyor ve sorunsuz gıt gel yapabıllıyorum umarım regl olmam eger regl olmazsam 1 haftaya benım ısım tamamdır cnm :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

tebrık ederım cnm tek parmagı sorunsuz alabılıyorsan iki parmaga gecebılırsın eger ıkı parmakta zorlanırsan mum tavsıye ederım ben suan mumla calısıyorum cok rahat bı sekılde alabılıyorum mumu strecleyıp yavasca sokacaksın ılerledıkce muma 1kat 2 kat pecete sar tekrar strecle ve dene zamanla pen..s boyutuna gelır cok kolay alırsın alısırsın meraketme:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:
peçete demek oymuş ben de peçete ne diyordum. Süper fikirmiş yarın mum alıp başlıcam. Benim evdeki mumlar 3 penis kadar :KK70:
Buarada ben bu gece 2 parmak başardım. Kaç hafta tek parmakla uğraşıcam derken ... Çok mutluyum :)
şükürler olsun rabbime beni sizlerle karşılaştırdığı için.

valla bunun cevabı senin kendine inancında. benim gittiğim doktorda 2. seansta yenenler vardı. ama ben korktuğum için hala çabalıyorum. aslında rahat olabilsek biraz güvesek kendimize zor değil bence. sana tavsiyem bacaklarını çok aç rahat ol derin nefes al bende apartlarla çalışıyorum. yapamıyorum die çok ağladım bir ara sonra millet çatır çatır yapıyor benim farkım yok hadi gayret dedim. tv seyrederken yaptım. kendine zaman ver 1 hafta yek parmakla çalış eğer zor geliyorsa buradaki arkadaşlar gb mum da olur. 2. hafta geçicem de ve geç bende doktora gittiğim için zaman koyuyorum. ve de kendimi ödüllendiriyorum. arkdaşım umarım başarırız. artık evli bir bayan olmanın mutluluğunu yaşarız bol şans. seninde bayram gelini olmanı dilerim.

X