Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlar..
ay saati gördümde 2 olmuş günaydın diyorum diye çalışan bayanlar bana kızabilir ama napiyim ramazan diye hergün sabah 6 da 7 de uyuyorum..
neyse 2 gündür oruç tutuyorum ve 2 gündür bana inat iççamaşırımda 1 damla kırmızı leke görüyorum.. orucum bozuluyor diye biliyorum ama ben yinede tutmaya devam ediyorum. size sorum gusul abdesti alıp devam etsem orucum kabul olurmu bilen varmı ya netten araştırdım bunla ilgili bişey bulamadım...:44:

ama ilişki oldu senin dimi..inan burda daha yol katedersin bende doktora gittm burda yazılanın aynısı burası daha açık ve net parmak egzersizi dedi bana ama yapamadım çok itici ve ürkütücü gelmişti aylar sonra burayı buldum doktor gereksiz geldi vajiye bakamayan ben burdaki yazılımlar sayesinde parmagmı alabliyorum burayı takip edersen kısa sürede başarırsın emin ol..

ben oruç tutamıyorum zavallı kocişim iftarda ve sahurda kendi bişeyler hazırlıyor yada dışardan söylüyor çünkü ben mutfağa giremiyorum dolabın kapağını bile açamıyorum her şey kokuyo geliyo ekmek karpuz hepsi kokulu sanki fasulyem içerde bulandırıp duruyo annesini böyle oturup düşününce herşey canım çekiyo dünyaları yicem sanıyorum ama istediğim şey önüme gelince kokusu var gibi oluyo tiksiniyorum ondan bebiş için katlanacağız bu günlerde geçecek inşallah :13:

geçen adetinden bu yana kaç gün geçti?

inşallah ya bıktım artık 4 senedir işkence gibi.bide çevredekilerin kısırmıdır nedir yorumlarından( aletlerde sorun yok p...s büyüklüğünde alabiliyorum ama ona gelince biraz zorlanıyorum..inşallah aşıcam allahın izniyle..

Hayırlısıyla atlatırsın dogumu agrısız sızısız inşallah bütün hamişler..fasulye için herşeye deger annesiii:) buarada sevcihandan habr yokmu nrelerde o nası acaba

Hayırlısıyla atlatırsın dogumu agrısız sızısız inşallah bütün hamişler..fasulye için herşeye deger annesiii:) buarada sevcihandan habr yokmu nrelerde o nası acaba

10 gün olmadı ya 4-5 gün adet dönemi sürdü. sonra bitti dedim boy abdestimi aldım. 2 gündürde orucumu böle tutuyorum bi damla gelse bile bozmuyorum. eşim söyledi tekrar boy abdesti alırsan devam edermişsin orucuna die bide burada sorayım dedim.. saol canım yardımın için...

normalde regl dönemin nekadar sürüyo genelde kaçıncı gününde yıkanıyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…