- 27 Eylül 2009
- 1.236
- 18
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.281
kızlar aykurttan haberiniz varmı nerelerde
fırında tavuk nasıl olur acebe:125:
anaaaaaaaaaa ben tarihi 2011 gördümgünahını aldım kızın hamile var topikte yemekten bahsetmeyinnnnn yoksa teker teker taşırsınız yemekleri bana doğru özümün selamı var sizlere okuyo sizi yazamasada
doktor tedavisi 4 gün sürdü önce konuştuk kadın organ yapısı falan.sonra acı yok bunu kafandan at dedi..daha sonra kremler ve 4 boy çubukla 4 günlük günde 1 seans doktorda daha sonra evde çalıştık.olay bu..ama ben dokunamıyodum bile..çok şükür buraya kadar geldi ama..işte sonrası korkutuyo.şimdi ramazan bide denemeler aksıyo..hayırlısı hakkımızda..
akşama neler yapıyorsunuz kızlar iftara
günaydın kızlar..
ay saati gördümde 2 olmuş günaydın diyorum diye çalışan bayanlar bana kızabilir ama napiyim ramazan diye hergün sabah 6 da 7 de uyuyorum..
neyse 2 gündür oruç tutuyorum ve 2 gündür bana inat iççamaşırımda 1 damla kırmızı leke görüyorum.. orucum bozuluyor diye biliyorum ama ben yinede tutmaya devam ediyorum. size sorum gusul abdesti alıp devam etsem orucum kabul olurmu bilen varmı ya netten araştırdım bunla ilgili bişey bulamadım...:44:
geçen adetinden bu yana kaç gün geçti?
Hayırlısıyla atlatırsın dogumu agrısız sızısız inşallah bütün hamişler..fasulye için herşeye deger annesiii:) buarada sevcihandan habr yokmu nrelerde o nası acababen oruç tutamıyorum zavallı kocişim iftarda ve sahurda kendi bişeyler hazırlıyor yada dışardan söylüyor çünkü ben mutfağa giremiyorum dolabın kapağını bile açamıyorum her şey kokuyo geliyo ekmek karpuz hepsi kokulu sanki fasulyem içerde bulandırıp duruyo annesiniböyle oturup düşününce herşey canım çekiyo dünyaları yicem sanıyorum ama istediğim şey önüme gelince kokusu var gibi oluyo tiksiniyorum ondan bebiş için katlanacağız bu günlerde geçecek inşallah :13:
Hayırlısıyla atlatırsın dogumu agrısız sızısız inşallah bütün hamişler..fasulye için herşeye deger annesiii:) buarada sevcihandan habr yokmu nrelerde o nası acababen oruç tutamıyorum zavallı kocişim iftarda ve sahurda kendi bişeyler hazırlıyor yada dışardan söylüyor çünkü ben mutfağa giremiyorum dolabın kapağını bile açamıyorum her şey kokuyo geliyo ekmek karpuz hepsi kokulu sanki fasulyem içerde bulandırıp duruyo annesiniböyle oturup düşününce herşey canım çekiyo dünyaları yicem sanıyorum ama istediğim şey önüme gelince kokusu var gibi oluyo tiksiniyorum ondan bebiş için katlanacağız bu günlerde geçecek inşallah :13:
yeni bitti adetim daha 2 gün oldu biteli ama işte o 2 gündede küçük kanamalar oluyor
kaç gün adet oldun? eğer adetten sonra leke görüyosan 10 günü bekliyeceksin adetin 10 günden sonrası özür kabul ediliyo 10 günden sonra gusül alıp oruç tutabilirsin leke gelsede özür kabul ediliyo. ben böyle biliyorum canım.
yeni bitti adetim daha 2 gün oldu biteli ama işte o 2 gündede küçük kanamalar oluyor
canım eğer leken madeni paradan büyükse sayılmaz diye biliyorum orucun
10 gün olmadı ya 4-5 gün adet dönemi sürdü. sonra bitti dedim boy abdestimi aldım. 2 gündürde orucumu böle tutuyorum bi damla gelse bile bozmuyorum. eşim söyledi tekrar boy abdesti alırsan devam edermişsin orucuna die bide burada sorayım dedim.. saol canım yardımın için...
normalde regl dönemin nekadar sürüyo genelde kaçıncı gününde yıkanıyosun..
4-5 gün.. hiç böle 1 damla fln gelmesi olmamıştı..