- 26 Temmuz 2011
- 198
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.301
benim bildigimde kac gün sürüyosa atıyorum benim 8 gün 8den sonra gelsede gelmesede sabahtan guslümü alıp tutuyorum orucumu..
Acıktımmmmm
peki arkadaşlar vajinanın önündeki o et parçası kızlık zarı değilse ney? alttaki delik çok küçük ordan nasıl p..s girecek.
cnm sen egzersizleri düzenli yap ıkın bırak ıkın bırak ora esnek zaten açılıyo zamanla parmak egzerslzi yapıyomusun
gulumse44
peki arkadaşlar vajinanın önündeki o et parçası kızlık zarı değilse ney? alttaki delik çok küçük ordan nasıl p..s girecek.
canım o et parçası dediğin iç dudaklardan bahsediyosun galiba.kızlık zarı 2-3 cm içeridedir..valla orası kaslarla çevrili olduğu için esneme yeteneğine sahip..sadece biz kasıyoruz...normal doğum olduğu zaman bi bebek çıkıyo ordan okadar esneyebiliyo yani..bu bizim elimizde aslında ..
gulumse44
canım o et parçası dediğin iç dudaklardan bahsediyosun galiba.kızlık zarı 2-3 cm içeridedir..valla orası kaslarla çevrili olduğu için esneme yeteneğine sahip..sadece biz kasıyoruz...normal doğum olduğu zaman bi bebek çıkıyo ordan okadar esneyebiliyo yani..bu bizim elimizde aslında ..
hayır bi kere deneedim yapamadım nasıl yapılıyo bilmiyorum açıkcası. bu öyle bi hastalıkki dr. gitmeye utanıyosun durumunu kimseyle paylaşamıyosun zaten, yönlendiren olmuyo yani. işte sonunda burayı buldum birilerine ben vajinismusum diyebilmek hiç olmassa içini döküyosun.
hayır iç dudakları biliyorum bu içinde vajinin.
kızlar biz bebek çalışmalarına başladık bile ...Rabbim inşallah nasip eder ve her denememiz bi öncekinden daha iyi oluyor baya bi yol katettik sanırım. tabi bende zevk olayı henüz yok bu 6. denememizdi ama hala bende tık yok inşalah o kısımlara da geliriz.