-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.261
bu arada bende dr gittim hem kk hemde doktor sayesinde yendim ve kendisi mükemmel bir insandı dr gitmek isteyen kaç tane arkadaşa tavsiye ettim kesinlikle dr a gidilmesine karşı deilim hatta kişi egzersiz yapamıyosa aylarca bu sayfada okuyup okuduklarını uygulayamıyorsa hiç vakit kaybetmeden bi uzmandanda yardım alabilir bütçesine göre tavsiye edilen bi doktor mutlaka vardır. ben 5 seans gittim seans ücreti 150 tl idi. 750,00 tl ye mal oldu. helali hoş olsun bana kadınlığa bakış açısından çok faydası oldu diyebilirim....
adet günüm iki gün geçti sağlık ocağına gittim ve test yaptırdım
ikinci çizgi silik çıktı
doktor zayıf pozitif, olma ihtimali var
üç dört gün sonra tekrar gel dedi
yeni evliyim hamile kalmak istemiyorum
olmama ihtimali de var değil mi
yüzdeye vurursak yüzde kaç olur yüzde kaç olmaz
adet dönemim yaklaştığında sivilce çıkar sivilce çıktı yine
ama üç gün geçti hala olmadım
bi fikri olan var mı :95::95::95::95:
adet günüm iki gün geçti sağlık ocağına gittim ve test yaptırdım
ikinci çizgi silik çıktı
doktor zayıf pozitif, olma ihtimali var
üç dört gün sonra tekrar gel dedi
yeni evliyim hamile kalmak istemiyorum
olmama ihtimali de var değil mi
yüzdeye vurursak yüzde kaç olur yüzde kaç olmaz
adet dönemim yaklaştığında sivilce çıkar sivilce çıktı yine
ama üç gün geçti hala olmadım
bi fikri olan var mı :95::95::95::95:
akşama neler yapıyorsunuz kızlar iftara
bence eşin askere gidince yoldaş olur sana .gelirse bebişin hoş geldi sefa geldi....Rabbim senin için en hayırlısı neyse onu versin
yapmakta bişi yok düşünmesi daha zor yaf :44:
hamilesin canım sen Allahın izniyle bi dokunsana göbeğine hissediyo musun onu?
evet ya ben bi türlü karar vermedim ne yapacağıma
mrblar.. bende 4 senedir bu durumdan muzdaribim.sizide 2 seneye yakındır takip ediyorum ama ben maalesef kendim başaramadım.doktor desteği aldım..15-20 gün falan oldu..ilk denememizde olmadı sonra oldu yani eşim oldu dedi..ama dün gece denememizde zorlandım..hayal kırıklığı yaşadım açıkcası..yenenlerdede böyle bi sorun oldumu acaba.banada yardımcı olurmusunuz(
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/387567-hazir-gelinlik-icin-yardim.html#post14949366
kızlar size dr tavsiyesinde bulunan arkadaş henüz evli bile deilmiş ????? buyrun linke bakın....
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/387567-hazir-gelinlik-icin-yardim.html#post14949366
kızlar size dr tavsiyesinde bulunan arkadaş henüz evli bile deilmiş ????? buyrun linke bakın....
aybike hadi düşün banada söle aynı menüyü hazırlayalım
aybike hadi düşün banada söle aynı menüyü hazırlayalım