Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu arada bende dr gittim hem kk hemde doktor sayesinde yendim ve kendisi mükemmel bir insandı dr gitmek isteyen kaç tane arkadaşa tavsiye ettim kesinlikle dr a gidilmesine karşı deilim hatta kişi egzersiz yapamıyosa aylarca bu sayfada okuyup okuduklarını uygulayamıyorsa hiç vakit kaybetmeden bi uzmandanda yardım alabilir bütçesine göre tavsiye edilen bi doktor mutlaka vardır. ben 5 seans gittim seans ücreti 150 tl idi. 750,00 tl ye mal oldu. helali hoş olsun bana kadınlığa bakış açısından çok faydası oldu diyebilirim....

daha çok yeniyz canım toplamda 3 kez denedik henüz 13 günlk evlyz ben burdan bayaa bişeler öğrendm bundan sonraki denemelerde ilerleme kaydedeciğimi düşünüyorum hayrlısı bakalım çok saol yardımların için canım.

adet günüm iki gün geçti sağlık ocağına gittim ve test yaptırdım
ikinci çizgi silik çıktı
doktor zayıf pozitif, olma ihtimali var
üç dört gün sonra tekrar gel dedi
yeni evliyim hamile kalmak istemiyorum:KK59:
olmama ihtimali de var değil mi
yüzdeye vurursak yüzde kaç olur yüzde kaç olmaz
adet dönemim yaklaştığında sivilce çıkar sivilce çıktı yine
ama üç gün geçti hala olmadım
bi fikri olan var mı :95::95::95::95:

ikinci çizgi silik çıktı

bence eşin askere gidince yoldaş olur sana .:emir_bebek:gelirse bebişin hoş geldi sefa geldi....Rabbim senin için en hayırlısı neyse onu versin

ikinci çizgi silik çıktı

hamilesin canım sen Allahın izniyle bi dokunsana göbeğine hissediyo musun onu? :KK61:

mrblar.. bende 4 senedir bu durumdan muzdaribim.sizide 2 seneye yakındır takip ediyorum ama ben maalesef kendim başaramadım.doktor desteği aldım..15-20 gün falan oldu..ilk denememizde olmadı sonra oldu yani eşim oldu dedi..ama dün gece denememizde zorlandım..hayal kırıklığı yaşadım açıkcası..yenenlerdede böyle bi sorun oldumu acaba.banada yardımcı olurmusunuz:KK43:(

mrblar.. bende 4 senedir bu durumdan muzdaribim.sizide 2 seneye yakındır takip ediyorum ama ben maalesef kendim başaramadım.doktor desteği aldım..15-20 gün falan oldu..ilk denememizde olmadı sonra oldu yani eşim oldu dedi..ama dün gece denememizde zorlandım..hayal kırıklığı yaşadım açıkcası..yenenlerdede böyle bi sorun oldumu acaba.banada yardımcı olurmusunuz:KK43:(

doktorun tedavi yöntemi nedir peki nasl oldu egzersizmi yaptın naptın

Son düzenleme:
doktor tedavisi 4 gün sürdü önce konuştuk kadın organ yapısı falan.sonra acı yok bunu kafandan at dedi..daha sonra kremler ve 4 boy çubukla 4 günlük günde 1 seans doktorda daha sonra evde çalıştık.olay bu..ama ben dokunamıyodum bile..çok şükür buraya kadar geldi ama..işte sonrası korkutuyo.şimdi ramazan bide denemeler aksıyo..hayırlısı hakkımızda..

anaaaaaaaaaa ben tarihi 2011 gördüm :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: günahını aldım kızın :63: hamile var topikte yemekten bahsetmeyinnnnn yoksa teker teker taşırsınız yemekleri bana doğru :KK19: özümün selamı var sizlere okuyo sizi yazamasada :KK34:

X