- 17 Haziran 2011
- 1.826
- 29
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.241
Mesajı yazan elemanın çok gururuna dokunmuş demek ki özümün yazdıkları. Oysa gayet haklı özüm.
Süprsin canım, bu emin ol hepimizin ilk verdiği tepkiydi. İlk dokunuşta acır gibi oluyor ama o tamamen sen kastıgın için oluyor. Sırt üstü uzan ya da hafif yatar gibi yap, bacaklarını iyice aç, ve ıkın, gör bak o et parçasının aşağısına doğru bir yer açılacak, işte orası delik, vajina girişi. ama bunu yapmadan önce biraz masaj yap, yumuşat bölgeyi.
evet evet gördüm deliği=) ama parmağımı sokmadım oruçluyum diye ama akşam deniyecem saolun ya sayenizde deliğimi buldum=) yardımlarınızla aşacam galiba bi umut burası benim için
canım bende öyle hamile kaldım yarısına kadar giriş oldu eşim de tutamadı kendini bende bişi olmaz dedim ama olmuş işte bizde düşünmüyorduk ama şimdi iyiki olmuş diyorum
kızlar özüm neden banlandı noldu burada ?
dün biri ortamı gerdi özümde dayanamadı..şikayet etmiş özümü galiba..venüs ekledinmi benide listene..
canım daha 48 günlük evliyim bi de eşim daha askerliğini yapmadı bebek elbette istiyorum ama inşallah yanılıyordur gerçi 3gün geçti hala adet olmadım ilerde bebeğime sen bi kaza idin demek istemiyorum hayırlısı olsun inşallah değildir ama öyleyse de inşallah ben de iyi ki olmuş derim.
benim korkum evliliğin ilk üç yılı riskli diyorlar ya biz severek isteyerek evlendik ama olur da hamilelik döneminde fizyolojik ve psikolojik değişimler eşimle aramızı açarsa diye korkuorm.
eşim de asker dönüşü istiyordu ama olursa da Allahtan ben mutluyum sen de mutsuz olma diyor
sen zaten vardın listede bebiş...allah allah kimmiş o bizde onu şikayet edelim ben göremedim nicki neymiş o şahsın ?
kızlarr sorum var acil!
geçen hafta çarşamba adet oldum, perşembe yani 2. gün yasmin doğum kontrol hapına başladım 3 gün kullandım hapı aldığm ikinci gün adetim tamamen kesildi, ben denize fln da grdm, 3 gün kullandğm hapı bırakmak zorunda kaldım çünkü çok ağır geldi bulantı fln yapıodu çok halszleştrdi beni eşim de zaten daha bişe yapamıoruz alma ben korunurm dedi bıraktım ama bugün çarşamba ve ben de yine kanama oldu adetim geri geldi sanki, bi bilgisi olan var mı korkmam gerekr mi yoksa bekleym mi, orucu da bozdum bu arada
canım doğum kontrol hapları hormonları düzenlediğinden ilk başlarda alışmak zaman alıyor ben 1-2 ayda ancak alışmıştım sonrasında bırakıncada alışmak zaman alıyor çünkü tekrar hormonların baştan aşağı değişiyor ben 1 hafta arayla 2 defa normal adet olduğum zamanları bilirim...o yüzden çok iyi bi karar ver eğer başlamak istiyosan katlanıp devam edeceksin...bu tür şeyler normal ama içim rahat etsin diyorsan bir uzmana görünüp ona durumu anlatmanda fayda var bebişim
ya canım kullanmayı çok istedm hani korunma garanti olsun die olmuo çok kötü oldum dayanamadım, ben bu kanamanın ilaçla kesilenin devamı olarak düşünüyorum sanki,bilmiyorum ne kadar mantıklı?