Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gulumse44
peki arkadaşlar vajinanın önündeki o et parçası kızlık zarı değilse ney? alttaki delik çok küçük ordan nasıl p..s girecek.

canım o et parçası dediğin iç dudaklardan bahsediyosun galiba.kızlık zarı 2-3 cm içeridedir..valla orası kaslarla çevrili olduğu için esneme yeteneğine sahip..sadece biz kasıyoruz...normal doğum olduğu zaman bi bebek çıkıyo ordan okadar esneyebiliyo yani..bu bizim elimizde aslında ..

cnm sen egzersizleri düzenli yap ıkın bırak ıkın bırak ora esnek zaten açılıyo zamanla parmak egzerslzi yapıyomusun

hayır bi kere deneedim yapamadım nasıl yapılıyo bilmiyorum açıkcası. bu öyle bi hastalıkki dr. gitmeye utanıyosun durumunu kimseyle paylaşamıyosun zaten, yönlendiren olmuyo yani. işte sonunda burayı buldum birilerine ben vajinismusum diyebilmek hiç olmassa içini döküyosun.

gulumse44
peki arkadaşlar vajinanın önündeki o et parçası kızlık zarı değilse ney? alttaki delik çok küçük ordan nasıl p..s girecek.

canım o et parçası dediğin iç dudaklardan bahsediyosun galiba.kızlık zarı 2-3 cm içeridedir..valla orası kaslarla çevrili olduğu için esneme yeteneğine sahip..sadece biz kasıyoruz...normal doğum olduğu zaman bi bebek çıkıyo ordan okadar esneyebiliyo yani..bu bizim elimizde aslında ..

hayır iç dudakları biliyorum bu içinde vajinin.

gulumse44

selam kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor egzersızler ben yerımde saymaktayım ramazan geldı orucuma zarar gelmesın dıye egzersız yapmıyorum aksam ıftardan sonrada cok halsızlık cokuyo cAnım hıc yapmak ıstemıyo akayyy cnm sen napıyosun ne durumdasın bakayım basladınmı egzersızlere...

anam bugün burası ne kadar kalabalık bu derttenmisiniz yoksa merak edipte mi okuyorsunuz:97:

Son düzenleme:
Cinsel organa bir şey sokmak orucu bozar mı?

Kadın parmağını veya başka bir aleti su yahut yağ ile ıslattıktan sonra cinsel organına sokarsa ve parmağı veya benzeri şey cinsel organında kaybolursa orucu bozulur, kaza etmesi gerekir.

Kaynak:
Büyük Kadın İlmihali, Rauf PEHLİVAN

Son düzenleme:

onlarda bi çeşit kas ıkındığın zaman açılıyo. kremle dene bide benim doktorum bepanthen vermişti..onunla ilerledim epey.hala daha kullanıyorum.

hayır bi kere deneedim yapamadım nasıl yapılıyo bilmiyorum açıkcası. bu öyle bi hastalıkki dr. gitmeye utanıyosun durumunu kimseyle paylaşamıyosun zaten, yönlendiren olmuyo yani. işte sonunda burayı buldum birilerine ben vajinismusum diyebilmek hiç olmassa içini döküyosun.

yapman gereken geçmişe dönüp yazılımları okumak..kafana takılan ne olursa sor herkes yardımcı olur..

kızlar biz bebek çalışmalarına başladık bile ...Rabbim inşallah nasip eder ve her denememiz bi öncekinden daha iyi oluyor baya bi yol katettik sanırım. tabi bende zevk olayı henüz yok bu 6. denememizdi ama hala bende tık yok inşalah o kısımlara da geliriz.

kızlar biz bebek çalışmalarına başladık bile ...Rabbim inşallah nasip eder ve her denememiz bi öncekinden daha iyi oluyor baya bi yol katettik sanırım. tabi bende zevk olayı henüz yok bu 6. denememizdi ama hala bende tık yok inşalah o kısımlara da geliriz.

peki ne hiissediosun yaptığın zaman çok merak ediorum bide zevk olayı olmadığı için yaparken acı olmuo mu hani ıslaklık olmuo falan ya?

X