- 28 Mayıs 2010
- 238
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.321
peki ne hiissediosun yaptığın zaman çok merak ediorum bide zevk olayı olmadığı için yaparken acı olmuo mu hani ıslaklık olmuo falan ya?
kızlar biz bebek çalışmalarına başladık bile ...Rabbim inşallah nasip eder ve her denememiz bi öncekinden daha iyi oluyor baya bi yol katettik sanırım. tabi bende zevk olayı henüz yok bu 6. denememizdi ama hala bende tık yok inşalah o kısımlara da geliriz.
anam bugün burası ne kadar kalabalık bu derttenmisiniz yoksa merak edipte mi okuyorsunuz:97:
önsev..me uzun olduğu için ıslaklık fazlasıyla oluyor canım ve ben en başından beri kayganlaştırıcı yada farklı bişi kullanmadım hiç.zevk olayı hiç yok ama acı da yok yani iş o kısma geldiğnde hiç bişi hissetmiyorum biraz baskı var ama oda git gide azaldı benim için keyifli geçiyor gene önse..me den dolayı sadece o kısımdan zevk almıyorum oda zamanla olur herhalde
canım bendede aynı sorun var bende zamanla düzeleceğini inanıyorum hala düzelmedi..ama bende birazcık acıda var..
herkeste boyle mi acaba??
canım tez zamanda bebişin olur inş. hmiş olmak içinde yumurtlama dönemimiz varmış yeni yeni öğreniyorum bi ay içinde bi kaç günmüş sadece
takip ettiğim kadarıyla herkeste böyle ve zamanla düzeliyo. bide şunu farkettim üstte olunca daha çok hissediyorsun gerçi ben sadece bi kere üsteyken denedim o zaman yönünü bulmam baya bi zor olmuştu canım da yanmıştı ama tamamını alınca git gellerde zevk alır gibil olmuştumama dedğim gibi ilk girerken biraz canım yandığından daha o pozisyonu denemedim altta hemencecik giriveriyo hiç uğraştırmıyo ondan alışana kadan hep altta denmeyi düşünüyorum hem bebiş istediğimiz için alt pozisyon daha iyiymiş
aynı dertten muzdaribiz canım=)ben henüz bilgi toplama aşamasındayım reglim bitince inşallah geçicem uygulamalara=)çok ipucu yakaladım sayenizde,bir de uygulayabilirsem tamamdır
bizim 20 deneyimimiz falan oldu..gittikce bende alısıyorum ilk zmanlar cok acıyordu..acıkcası iki taraflı tam bir şey yasanmadığı için kacıyorum hep..birde eşim orgazm olup bitiyor ve bende olmuyor..bittiğinde aşırı yorgun oluyorum..galiba kasıyorum hala
iyi bakalım.egserz yapanlar baya çoğalıyoruz.birbirimize gaz verelim arkadaşlar yoksa ben çok fısım ya
iyi bakalım.egserz yapanlar baya çoğalıyoruz.birbirimize gaz verelim arkadaşlar yoksa ben çok fısım ya
hangi pozisyonda deniyorsunuz.. eskiden eşim benim peşimden koşardı yatağa atmaya çalışırdı şimdi de ben hergün deneyelim istiyorum zevk aldğmdan değil tamamen iyice alışsın diye yoksa hiç zevk yok
hangi pozisyonda deniyorsunuz.. eskiden eşim benim peşimden koşardı yatağa atmaya çalışırdı şimdi de ben hergün deneyelim istiyorum zevk aldğmdan değil tamamen iyice alışsın diye yoksa hiç zevk yok
ben daha da fısım canm hatta fıs ötesi fısım offf offff
3 tane ama bende soyle bir şey oluyor.1 kez giriş cıkıs yaptıktan sonra cok acılıyor rahatlıyorum..ondan sonra her pozxisyon rahat ama ben alttayken cok rahat giriyor..yinede ben cok yoruluyorum..bende o zevk alsın simdilik diyorum..yoksa oda cok isterken simdi sogumaya başladı..valla ben nasıl zevk alınır onu bilmiyorum ki?gel-git yapınca tuhaf bir his oluyor birde çiişim geliyor sanki ama bitiş yok
hayırlısı olsun bakem..
inan bende öyleyim üzme kendini.parmağımı alamıyorum bile tam olarak bi ay oldu nerdeyse başlayalı parmak egzersizine .anam ne tembelmişim ben
ben çıkıyorum iftara dua istiyorum lütfennnnnnn bana biraz cesaret gelisn hemen yeneyim bide bebişim olsunemir_bebek:çok istiyorum bebek ben ya)...ayy ne çok şeyy istedimm