- 7 Haziran 2011
- 329
- 12
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.221
günaydın canım hoşgeldin.. nasılsın
Günaydınlarr ,bu surat ifadesi ne güzelim, uykusuz musun:))?
günaydın hanımlar.....
egzersiz bi kere yapmayı denedim yapamadım sokamıyorum parmağımı. 2 kere doktara gittim kadın doğum uzmanına tabi jinekolojik muayene olamadım bakamadı sıktım kendimi psikolojik dedi psikolog önerdi o oldu daha gitmedim.
egzersiz bi kere yapmayı denedim yapamadım sokamıyorum parmağımı. 2 kere doktara gittim kadın doğum uzmanına tabi jinekolojik muayene olamadım bakamadı sıktım kendimi psikolojik dedi psikolog önerdi o oldu daha gitmedim.
yok be kuzum mutsuzummmm
he valla böle diyince benden korkuyordu acıveriyodu hemen deliği
albuneaa sen çalışıyormusun canım
Evet canım çalışıyorum, hatta şu an ofisteyim:))
Sen çalışıyomusun?:)
kızlar özüm ceza almış dün biri ortamı gerdi oda dayanamadı belliki oda şikayet etmiş..
evet canım bende çalışıyorum. iş yok pek sıkılıyorum
iyidi özüm kötü bişi dememişki herzamanki şeyler bundan dolayı ceza verilirmi ki hem bu ceza ne cezası ne zaman bitiyo acaba bilen varmı
bende onu soracaktım vajinama aynadan baktığımda vajinanın önünde bi et parçası gibi bi şey var delik yok oraya bişey değdimi çok canım acıyo acaba o kızlık zarı mı? sizde de böyle bişey var mı?
bende onu soracaktım vajinama aynadan baktığımda vajinanın önünde bi et parçası gibi bi şey var delik yok oraya bişey değdimi çok canım acıyo acaba o kızlık zarı mı? sizde de böyle bişey var mı?
Özüm' ün kızdığı mesajı ben de gördüm, hatta sabah da ona istinaden bişeyler yazdım ama özüm epey sinirlenmiş:18: :)))