Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersiz bi kere yapmayı denedim yapamadım sokamıyorum parmağımı. 2 kere doktara gittim kadın doğum uzmanına tabi jinekolojik muayene olamadım bakamadı sıktım kendimi psikolojik dedi psikolog önerdi o oldu daha gitmedim.

Canım bizler için vajinismus konusuna hakim jinekologlara gitmek çok önemli. Ben de parmak sokamadım başta, sonra aparatlarla çalıştım ki hala devam ediyorum, birkaç gün arayla değiştirerek. Önce neden korktugunu düşün, seni korkutan şey ne, tam olarak onu bulmalısın. Mesela ben iimde bir yer olmadıgını, içime birşey alamayacagımı düşünüyordum. İçeriye p..s girmesi fikri beni irite ediyordu. Ama ne zaman ki ilk aparatı alabildim, dedim gerisini de yapabilirim. Önce korkunu netleştirelim, sonra vajinanı aynanın karşısına geçip tanımaya çalış. Ben bu korkularla yaaşrken geen hafta jinekolojik muayene bile oldum, demem odur ki hiç korkma, cesaret:))

Canım bizler için vajinismus konusuna hakim jinekologlara gitmek çok önemli. Ben de parmak sokamadım başta, sonra aparatlarla çalıştım ki hala devam ediyorum, birkaç gün arayla değiştirerek. Önce neden korktugunu düşün, seni korkutan şey ne, tam olarak onu bulmalısın. Mesela ben iimde bir yer olmadıgını, içime birşey alamayacagımı düşünüyordum. İçeriye p..s girmesi fikri beni irite ediyordu. Ama ne zaman ki ilk aparatı alabildim, dedim gerisini de yapabilirim. Önce korkunu netleştirelim, sonra vajinanı aynanın karşısına geçip tanımaya çalış. Ben bu korkularla yaaşrken geen hafta jinekolojik muayene bile oldum, demem odur ki hiç korkma, geçecek hepsi:))

bende onu soracaktım vajinama aynadan baktığımda vajinanın önünde bi et parçası gibi bi şey var delik yok oraya bişey değdimi çok canım acıyo acaba o kızlık zarı mı? sizde de böyle bişey var mı?

iyidi özüm kötü bişi dememişki herzamanki şeyler bundan dolayı ceza verilirmi ki hem bu ceza ne cezası ne zaman bitiyo acaba bilen varmı

aynaya bakarken ıkın ozaman delik acılıyo sonra hafiften dokun biraz bekle dokunmaya dvm et derin nefes al verirken ıkın parmagını birazdaha ilerlet bu şekil dvm et ne acı ne sızı hiç bişey yok vakkumlayıp çekiyo ztn bi bakmışın parmagın içerde..

Süprsin canım, bu emin ol hepimizin ilk verdiği tepkiydi. İlk dokunuşta acır gibi oluyor ama o tamamen sen kastıgın için oluyor. Sırt üstü uzan ya da hafif yatar gibi yap, bacaklarını iyice aç, ve ıkın, gör bak o et parçasının aşağısına doğru bir yer açılacak, işte orası delik, vajina girişi. ama bunu yapmadan önce biraz masaj yap, yumuşat bölgeyi.

Özüm' ün kızdığı mesajı ben de gördüm, hatta sabah da ona istinaden bişeyler yazdım ama özüm epey sinirlenmiş:18: :)))

sinirlenmemek elde deildi ama anlamıyoduki bişey aklı eveldi biraz özümde haklı olarak gerildi bikere ceza aldıgım için bulaşmadım burda çoluk çocuk tombalak çok ne desen boş tartışmaya meyilliyse başka yere çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…