Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet iyiki kk var... hiç aklıma gelmezdi bu kadar açık net insanların deneyimlerini paylaşacağı bir yer olsun.. herkes deneyimlerini yaşadıklarını yada yaşayamadıklarını anlattıkça hepimiz yeni şeyler öğrenip bişeyler için çabalıyoruz.. en önemlisi herkese anlatabileceğin bi dert değil.. en yakınımızdakileri anlatamadıklarımızı burada rahatça paylaşıp birbirimize destek olabiliyoruz.. işte gerçek kadın dayanışması!! (allah allah coştum valla bi yandan ütü yapıpta ayrıca) hepimiz birbirimize destek olup bu sorunu yenip rahat bi nefes alabileceğiz..
bu arada inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğini kucağına almaya nasip eder allah..
bizde o günleri görürmüyüzkiii:26:

kesinlikle katılıyorum.. eşimin desteği olmasa depresyona girmem kaçınılmazdı..
ben ağlayıp üzüldüğümde hep şevkatle elimi tutup sarılmasa napardım ben

ayy bak o günlerim aklıma geldi...denemeler hüsranla sonuçlanınca başlardım ağlamaya eşimde artık korkar olmuştu denemeye her defasında ağlamayla bittiği için ama sağolsun zamanı gelince olur sıkma demekki hayırlı bir saati var derdi.ben ne kadar doktora gitmeyi istediğimde ne kadarda doktora gitsek senin beyninde biticek derdi hakikaten de dediği gibi tek sorun beynimizdi...

kesinlikle Allah onlardan razı olsun... bu konuda çok şanslıyız işte :)) şükürler olsun... benim de aklıma gelmezdi ki o kadar araştırma yaptım hep aynı muhabbet vaji şöyledir vaji böyledir ama burası süper bence de :) ben de hiç kimselere anlatamıyodum ama benim annem babam benim bi şeyim olduğunu anlayıp çok sıkıştırdılar bi ara söyleyemem diye ağladım o zaman daha çok üstüme geldiler ben de ikide bir sorarsanız sizinle görüşmek istemeyebilirim kalbinizi kırabilirim söylettirmeyin dedim ama beni kandırdılar :) ve o şekilde anlaştık söyledim ama sağolsunlar onlar da hiç üstüme gelmedi eşim de... babam bile biliyo çok anlayışlılar her zaman yardıma hazırız dediler de annem bile bu kadar açık ve rahat anlatmamıştı ama her zaman için dualarını ve desteklerini fazlasıyla yapıyorlar...Allah onlardan ve sizlerden razı olsun...

Rabbim inşallah bize de bebekli günler gösterir canım...inşallah biz bi açılışı yapalım da :))))))

canım sen ne kadar sürede aşmıştın ?

teşekkür edrim canım inşallah bende sizler gibi hamile kalabilir rabbim aratmasın inşllah hayırlısıyla isteyen herkese versin
ben bir senelik evliyim daha iki ay oldu yeneli bu siteye üye olmadan ilk sayfaları her gece sabahlara kadar okudum aslında evlenmeden önce hiç korkum yoktu diyebilirim aman ne olacak ki nedir falan diyordum ama ole olmuyormuş malesef farkında olmadan eşimi itmeye başlamıştım bacaklarımı tam açamıyordum parmak egzersizlerini ilk defa burada okudum sonra acaba alabilir miyim diye bi deniyim dedim ve hiç zorlamadım bir iki üç hepsini zamanla aldım ama hala ilişki olmuyordu yine burdan okuduğum hareketlerle mesela popo yönüne doğru olduğundan hiç haberim bile yoktu yada ıkınmak gibi denedik denedik sonunda başardık işte
inanın insan o kadar rahatlıyorki ben inanamadım ağladım resmen sevinçten bi gülüp bi ağladım hatta eşim de sende olmasa ağlıyosun olsa ağlıyosun falan diye dalga geçti kaç kere sordum oldu mu oldu mu diye bazen insan o kadar sıkılıyo ki sanki hiç olmicak gibi geliyo ama burda yenen insanları okudukça bende yapıcam diyosun bence okumayanlar varsa ilk sayfalrdan da biraz okusun allah hepimizden razı olsun herkesin yardımcısı olsun inşallah sabırla yenmeyi bekleyen herkese o günleri yaşamayı nasip etsin amin

canım sen ne kadar sürede aşmıştın ?

1 hafta da aştım canım çok şükür kısa sürdü ama hiç aksatmadım her gün 40 dk kadar egzersiz yaptım üstüne gittim bazen vaji küsüyor o zamanlar bile bekledim bugün bu aparat olacak dedim ve inatla aldım.kendinizle inat edin vajinizlede inat edin...siz benim halimi görseniz kopardınız egzersiz yaparken vajiyle konuşuyordum sen inatsan ben daha inadım bugün bunu alıcam falan diyeyanımada tlfnu alırdım açardım oynak bişiler hem söyler hem git gel yapardım ilk 3 gün heyecan olur zorlanma olur ama inan sonrası merak ve istek oluyor yılamdan yapın çauk kurtulursunuz

nasıl yani evlendikten 1 hafta sonra mı yaptın egzersizlere başlayıp 1 hafta sonra mı ? ben de inatçıyım da çabuk vazcayarım bakalım inşallah bundan yılmam...

sen inatsan ben daha inat haa:90: koptum valla alemsinn

amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin...demekki hepimiz aynıyız bende yendiğim gece inanamadım aynayla bakmaya bile çalıştım günlerce eşime sordum gerçekten oldu dimi diye insan dediğin gibi artık hep öyle kalıcam zannediyor ama ben Rabbimede çok dua ettim hep secdeler de yalvardım Rabbimin yardımı ve azmimle kurtuldum.

amin canım çok doğru böle bişeyi kimseyle paylaşamıyorsun ben jinekolojik muayeneyi bile reddettim gitmedim dedim ki o kadar insan bunu yenmiş ben niye yapamicam zaten her konuda kendime güvenim tamdır herkes kendini bu şekilde önce motive etmeli acaba bende yapar mıyım diye düşünmekten ziyade yaparım demek çok önemli burada kendinizi motive etmeniz bile çok büyük birşey bence iyiki burayı bulmuşum bulmuşsunuz

Son düzenleme:
nasıl yani evlendikten 1 hafta sonra mı yaptın egzersizlere başlayıp 1 hafta sonra mı ? ben de inatçıyım da çabuk vazcayarım bakalım inşallah bundan yılmam...

evlendikten 4,5 ay sonra yendim canım.egzersizlere başladım 1 haftada bitirdim zaten kendime 1 hafta zaman ayırdım eşime de dedim pazar günü seninim biticek bu iş dedim çok şükür pazara bitti.pazartesi başladım cumartesi yarıdan çoğu girdi onu saymadım pazar tekrar bir egzersiz eşimle beraber arkasından deneme hepsi oldu...

ne güzel yaa maşallah benim gibi senelerini harcamamışsın...ilk 8 ay ne olduğumu bilmeden geçirdim zaten... sonra vajinismus diye bişey duydum araştırdım ama araya birsürü dert sıkıntı girdi onu düşünmek bile istemedim sanki düşünmeyince geçecek gibi davrandım...burayı bulduğum günden beri hergün şöyle yapcam böyle yapcam burası böyleymiş şurası şöyleymiş diye öğrendiğim her şeyi eşimle de paylaşıyorum... bir an önce en tez zamanda aşmak istiyorum ben de daha egzersizlere başlayamadım ama başlayınca çok uzun sürmemesi için dua ediyorum...yoksa yine olmayacak yine yapamıcam diye iyice depresyona girmekten korkuyorum...

bende 15 gün boyu araştırdım canım sonra kendimi vajinusmuslu olduğuma kabullendirdim.ilk başlarda kabullenmemiştim ne zaman kabullendim başladım egzersizlere.vakit kaybetme kendini hazırla 2-3 gün içinde egzersizlere sıcak bakmaya çalış kendini telkin et düşün oradan bebek çıkıyor kaç kg ve bunu defalarca yapan var 5-6 kere doğuran var ki pe...onun yanında hiç kalır.o kadar esnek bir yer bunları düşün biraz daha hazır olmana yardımcı olcaktır

şekerler ben çıkayım sahurumu yapayım bakalım yarın ne kadar dayanabilcem Rabbim sabır versin hepimize öpüyorum kendinize iyi bakın hayırlı sahurlar

ben baya geç farkettim işte... çevremde beni bilgilendiren bir kişi bile olmadı...ne öğrendiysem burdan öğrendim diyebilirim yani...evet yaa zaten ordan o bebek çıkma olayını da hala çözebilmiş değilim Rabbim işte düzenli intizamlı yaratıyo da biz bilemiyoruz :)
teşekkür ederim canım yardımların ve telkinlerin için herşeyi bir bir denicem sonuca doğru emin adımlarla inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…