Günaydın kızlar, hayırlı sabahlar hepinize, nasılsınız bakalım?
Akşamları ne kadar çok şey kaçırıyorum ben böyle yahu, oku oku bitmiyor bir türlü
Bazı mesajları gördüm pek de hoşlanmadım açıkçası, bunlardan biri açık açık doktor tavsiyesi idi. Biliyorsunuz ben de doktora gidiyorum ki ben eğer parmak egzersizlerini yapabilmiş olsaydım gitmezdim bile herhalde. Tabii ki bir rahatsızlığımız olduğunda doktora gitmek en mantıklısı ama birincisi, doktor ücretleri bizim durumumuzda acayip pahalı, herkes bu ücretleri karşılayamayabilir, ikincisi de durup dururken bu şekilde ad verilmesi sorulmadan, reklam kokuyor ve bence bu da doktorun adına hoş birşey değil.
Bir de "ceyar" kullanıcısının mesajına istinaden; arkadaşım "Bekara karı boşamak kolay gelir" derler, hem bekarsın, hem hiç sevişmediğini söylüyosun, burda bu kadar evli kadına gelmişsin, tabiri caizse kendi bahçende dal olamayıp bize ağaçlık taslıyosun. Lütfen bu yazıyı okuyosan yanlış anlama, kötü niyetle yazmıyorum, senin de kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum da zaten. Vajinismus zaten psikolojik bir rahatsızlık çoğunlukla ve öyle kasmayın demekle olmuyor. Zaten o kadar rahat olsaydı herşey böyle bir rahatsızlık olmazdı. Okumakla icraat farklı, yarın kocan sana yatakta ne okuduğunu sormayacak, icraat isteyecek. İnşallah sen bu derdi yaşamazsın.
Biz eski ya da birbirini mesajlardan bilen üyeler olarak ortak derdimiz etrafında birbirimizi anlayabiliyoruz ve en azından anlamaya çalışıyoruz. Birbirimize en çok psikolojik olarak destek veriyoruz. Benim doktora gitmem tedavimin fizyolojik tarafı gibi birşey ama ben moral desteğimi en çok buradan alıyorum ve birçoğumuz da benim gibi.
Foruma yeni gelen arkadaşlardan ricamız, lütfen yazdığınız mesajlarda hassas olunuz, mümkün olduğunca bizleri incitmeden yazınız. Eğer gerçekten bu dert için buradaysanız, hepimiz elimizden geldiğince destek oluruz.