Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın kızlar, hayırlı sabahlar hepinize, nasılsınız bakalım?

Akşamları ne kadar çok şey kaçırıyorum ben böyle yahu, oku oku bitmiyor bir türlü :KK9: Bazı mesajları gördüm pek de hoşlanmadım açıkçası, bunlardan biri açık açık doktor tavsiyesi idi. Biliyorsunuz ben de doktora gidiyorum ki ben eğer parmak egzersizlerini yapabilmiş olsaydım gitmezdim bile herhalde. Tabii ki bir rahatsızlığımız olduğunda doktora gitmek en mantıklısı ama birincisi, doktor ücretleri bizim durumumuzda acayip pahalı, herkes bu ücretleri karşılayamayabilir, ikincisi de durup dururken bu şekilde ad verilmesi sorulmadan, reklam kokuyor ve bence bu da doktorun adına hoş birşey değil.

Bir de "ceyar" kullanıcısının mesajına istinaden; arkadaşım "Bekara karı boşamak kolay gelir" derler, hem bekarsın, hem hiç sevişmediğini söylüyosun, burda bu kadar evli kadına gelmişsin, tabiri caizse kendi bahçende dal olamayıp bize ağaçlık taslıyosun. Lütfen bu yazıyı okuyosan yanlış anlama, kötü niyetle yazmıyorum, senin de kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum da zaten. Vajinismus zaten psikolojik bir rahatsızlık çoğunlukla ve öyle kasmayın demekle olmuyor. Zaten o kadar rahat olsaydı herşey böyle bir rahatsızlık olmazdı. Okumakla icraat farklı, yarın kocan sana yatakta ne okuduğunu sormayacak, icraat isteyecek. İnşallah sen bu derdi yaşamazsın.

Biz eski ya da birbirini mesajlardan bilen üyeler olarak ortak derdimiz etrafında birbirimizi anlayabiliyoruz ve en azından anlamaya çalışıyoruz. Birbirimize en çok psikolojik olarak destek veriyoruz. Benim doktora gitmem tedavimin fizyolojik tarafı gibi birşey ama ben moral desteğimi en çok buradan alıyorum ve birçoğumuz da benim gibi.

Foruma yeni gelen arkadaşlardan ricamız, lütfen yazdığınız mesajlarda hassas olunuz, mümkün olduğunca bizleri incitmeden yazınız. Eğer gerçekten bu dert için buradaysanız, hepimiz elimizden geldiğince destek oluruz.

günaydın canım.hayrola biraz kızgın gördüm seni .bende bakayım akşam yazılanlara seni böle kızdırdıklarına göre

Thejust, arkadasım, sen aştın dimi güzel güzel:))

Ben de muhtemelen 1 hafta sonra falan denemeye başlıycam sanırım. Aparat alırken kolay da, ilk baskı hissi korkutuyo beni yahu :KK43: Onu ne yapmalı??

canlarım ya . ya kızlr geçen biri demiştiki parmakla olmuyosa direk deneyin diye bende gaza geldim kaç gündür.dün yine deneme yaptık.olmadı tabi herzamanki gibi .ama bu defa daha rahattım sanki yani farklı bi duygudaydım.tedirginliğim yoktu korkumda yoktu inş olacak diyorum ya telaşlanıyordum normalde nefes nefese kalıyordum olmadı bu denemede bakalım artık

azıcık cesaret olay bitmiştir kızlar. eğer deneyecekseniz siz altta olun ozaman p..s yönünün daha iyi buluyo kendiliğnden kayıyo kontrol yine sizde oluyo. nasıl mı kendiniz elinizle yerleştiriyorsunuz eşinizi yönlendiriyorsunuz dur bekle ilerle diye kontrol yine sizde olduğu için fazla kasmıyorsunuz bide denemeden önce eşiniz va..naya masaj yapsın orasını iyice bi rahatlatsın yeterli ıslaklığa ulaştıktan sonra elinizle yavaş yavaş yerleştirin göreceksiniz çok kolay olacak. parmak egzersizi çok önemli bi kere bile yapmak önemli yeterki yönünü öğrenin. ben bi kç kere yaptım parmak egzersizi beynim kabul etti sonrada p..s denemesi yaptık.
albunea cım seninn hayırlı haberin yakındır çok kısa zamanda senin haberini alacaz inşallah. Aybicecim sende azıcık cesaret göstersen olacak. inşalahh

Thejust, arkadasım, sen aştın dimi güzel güzel:))

Ben de muhtemelen 1 hafta sonra falan denemeye başlıycam sanırım. Aparat alırken kolay da, ilk baskı hissi korkutuyo beni yahu :KK43: Onu ne yapmalı??

canım bu baskı öyle dayanılmicak bişi değil acı değil yani. git gel yaparken biraz baskı oluyo o da zamanla azalıyo. benim git gide azaldı.bizde görmemişler gibi bi başardıkya hergün mutlaka iki kere falan deniyoruz üç yılın acsını çıkartmak bu oluyo galiba :) dedğim gibi acı yok kesinlikle acıdığı anda bırakın demekki yanlış yere takılıyo acıdımı bekle hatta cıkart tekrar elinle yerleştir bi girdimi zaten kendisi kayıyo.başardıktan sonra diceksinki bumuymuş bak o kadar diyorum yani

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende bu dertten muzdaribim. 1 yılı aşkın evliyim. aşmak istiyorum artık bunu.önce sadece bende var zannaderdim burayı görünce birçok insanda bu dert var dedim. aşmış olanları görünce çok mutlu oluyorum bende yapsam diyorum:KK43: bende kurtulmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkk. bizim çocuğumuzda oldu.Allah'tan o oldu yani tek teselliyi onda buluyoruz.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende bu dertten muzdaribim. 1 yılı aşkın evliyim. aşmak istiyorum artık bunu.önce sadece bende var zannaderdim burayı görünce birçok insanda bu dert var dedim. aşmış olanları görünce çok mutlu oluyorum bende yapsam diyorum:KK43: bende kurtulmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkk. bizim çocuğumuzda oldu.Allah'tan o oldu yani tek teselliyi onda buluyoruz.

hoşgeldin aramıza canım bende dört aylık evliyim bakalım burda düzelmeye çalışıyoruz can arkadaşlar sayesinde .sayfayı takip etmeye çalış sanada yardımcı olurlar inş:13:

Son düzenleme:

canım sana geçmişi okumanı tavsiye ediyorum takıldığn yerler olursa yine burdan sorarsın sana yardımcı oluruz. ben nerdeyse geçmişin tamamını okumuştum ve çok işime yaradı sürekli söylüyorum ama biraz cesaret biraz sabır biraz inat sonuç mutluluk.. bi cesaretle başladın mı gerisi geliyor nolur sende erteleme artık bak burayı buldun ilk ve en büyük adımı atmış oldun. hadi canım ha gayret...
kızlar özümün nikinin altında neden kapsama alanı dışında yazıyo bilen varmı?

canım sana geçmişi okumanı tavsiye ediyorum takıldığn yerler olursa yine burdan sorarsın sana yardımcı oluruz. ben nerdeyse geçmişin tamamını okumuştum ve çok işime yaradı sürekli söylüyorum ama biraz cesaret biraz sabır biraz inat sonuç mutluluk.. bi cesaretle başladın mı gerisi geliyor nolur sende erteleme artık bak burayı buldun ilk ve en büyük adımı atmış oldun. hadi canım ha gayret...
kızlar özümün nikinin altında neden kapsama alanı dışında yazıyo bilen varmı?

E, dün buradaydı özüm! Allah Allah:96:

hoşbulduk canım saolun okudum hepsini zaten önce hep okuyodum sonra üye olmaya karar verdim. ya ben vahim bi vakayım bırakın penisin girmesini ben bacaklarımı yana açamıyorum daha.

hoşbulduk canım saolun okudum hepsini zaten önce hep okuyodum sonra üye olmaya karar verdim. ya ben vahim bi vakayım bırakın penisin girmesini ben bacaklarımı yana açamıyorum daha.

Canım hiç endişelenme, burada hepimi vahim vakayız, belki de senden daha beter durudma olduğumuzu bile düşündük çoğu zaman ama merak etme, korkacak bişey yok. Hepimiz geçtik o dönemden. Hiç endişeleme ve korkma başaramayacağım vs diye. Emin ol başaracaksın. Bir yerden başlayalım : Sen egzersz yapıyo musn, ya da daha önce yaptın mı? Ve bu konuyla ilgili daha önce herhangi bir yardım aldın mı?

Sormak istediğin birşey olursa hiç çekinme, Allah' ın izniyle hepimiz yeneceğiz inşalalh güzelim:):KK34:

X