Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Farkındayım aparat olmadan aşılması zor ama ben kulak çubuğunu bile yerleştiremiyorum onları nasıl yapabilirim bilmiyorum
Su an kulak çubuğuna olumsuz bir şeymiş gibi baktığın ya da öyle hissettiğin için olabilir belki, bilmiyorum. Ama dilatör için olumsuz bir şey düşünmek veya hissetmek yerine iyileşmenin bir parçası, seni istediğin yere götürecek olan bir araç gibi anlamlar yükleyerek başlarsan daha rahat hissedersin. Biliyorum çok mutsuz ya da kötü hissediyorsun belki ama "kulak çubuğunu bile yapamıyorum onları nasıl yapacağım" döngüsünü kırman lazım. Ben, değil bir şey yerleştirmek asla dokunamiyordum asla. Bak sen ne güzel bir şeyler denemeye çalışmıştım, benden katbekat daha cesursun. Sakinleş, kendine gerekirse birkaç gün zaman ver. Kendini hazır hissettiğinde başlarsın.

Çok teşekkür ederim artık başarmak istiyorum

Merhaba tekrardan buraya yazmıştım bir hafta önce reglim bitti ve dilatörle çalışmak için başladım az önce ama yapamadım burada yazılan gibi nefes alıp verirken sokmaya çalışıyorum ama ittiremiyorum cesaretim yok azıcık acıya bile tahammülüm yok nasıl aşıcam bu durumu bilmiyorum canım çok sıkıldı yaparım bunlarla diyordum ama en küçüğünü bile sokamadim içeri eşimle bunları yapsak ona yaptırtsam sizce nasıl olur

Aynı yaptığın nefes egzersizi ile sen değil eşin ittirsin canım zaten ittirsen hepsi girecek ama biliyorum elinde değil.

Aynı yaptığın nefes egzersizi ile sen değil eşin ittirsin canım zaten ittirsen hepsi girecek ama biliyorum elinde değil.
Evet olmadı yapamadım moralim de bozuldu ve kaygım daha çok arttı bu böyle giderse ne olur diye düşünüyorum bu sefer birde eşimle deneyeceğim inşallah başarırım

Evet olmadı yapamadım moralim de bozuldu ve kaygım daha çok arttı bu böyle giderse ne olur diye düşünüyorum bu sefer birde eşimle deneyeceğim inşallah başarırım
Bırak eşine her şeyi kendini şöyle telkin et kendimde o cesaretim olmasa da eşime güvenmeye her zaman hazırım başaracağım inanmalısın olmazları kaldır kafanda

İyi akşamlar. Pes etmemek en önemlisi zaten. Sizdede mi vaj.. da yanma oluyordu dokunduğunuz zaman?

S
Evet ilk başta doktor dilatorun en küçüğünü denerken bile yanıyor demiştim evde parmak egzersizi yaparken de ilk yanma oldu sonra yandığı yerde bekledim nefesle rahatlamaya çalıştım sonra nefes verirken baktım ki geçiyor parmak da gidiyor o şekilde kolaylaştı. Şuan iki parmak aşaması bitti eş parmağı yapıyoruz sonra da artık p...s yapmaya gecicez

Aynı devam kuzum bildiğin gibi sen ne yapıyorsun ne var ne yok nerelerdeydin
Bizim aile şu sıralar arka arkaya sağlıkla sınanıyo annanem meme kanseri amcam lösemi bir ayağımız şu sıralar hastanede Eşimle çocuk çalışmalarına çok fazla zaman ayıramıyoruz falan zaten daha tam alışamadım hala bi baskı var

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin inşallah.Araya hastalık girince her şey geri planda kalıyor. Endişelenme, bir kere yendikten sonra araya zaman girse de yavaş yavaş alışılıyor. Yazın ben memlekete gidince eşimle bir aydan fazla ayrı kalmak zorunda kalmıştık. Öncesinde de yine hastalık vs gibi sebeplerden çok az deneyebilmistik, hiç de sorun olmadı bir kere yenince gerisi geliyor. Baskı hissine takılma, zamanla geçecek. Tekrar çok geçmiş olsun.

Çok teşekkür ediyorum canım saolasın Valla inş geçer ya birde bişey sorcam mesela bu çocuk olması için penisin tamamımının vajinada olmasımı gerek

Ah çiçeğim çok çok geçmiş olsun Rabbim hastalarımıza şifa versin inşallah hiç acele etme zaten yeni yendin birazcık bu dönemde ona adapte ol sonra zaten illaki bebek düşüneceksiniz hepsi inşallah geçecek

Çok teşekkür ediyorum canım saol amin amin rabbim tüm hastalara şifa versin çok zor bi süreçteyiz gerçekten canım işte eşim artık bir an önce olsun istiyo Bir yandan onada hak veriyorum kaç zaman bekledi artık durduramıyorum off ne bilim canım

Çok teşekkür ediyorum canım saolasın Valla inş geçer ya birde bişey sorcam mesela bu çocuk olması için penisin tamamımının vajinada olmasımı gerek
Ne diyeyim su an bilemedim ama vajen içine boşalması gerektiği için penisin en azından bir kısmının içeride olması gerek mantıken diye düşünüyorum.

Ah canım geçmiş olsun çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…