• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bugün 3 numaraya kadar yaptık eşim sağolsun çok büyük destekcim benim hiç cesaretim yok o olmasa yapamazdim heralde sürekli beni telkin etti her boy da ayrı ağlama krizi yaşadım ama 3. Boyda epey rahatlama geldi bana korkum epey azaldı 4. Boyu deneyelim dedik ve sanki kapalı orası ileriye gitmiyor yolunu bulamıyoruz sanırım anlamadım bu şekilde acı duyunca herşey baştan yıkılıyor sanki 3.e geri döndüm bu sefer onda da yine acı duydum gücüm de tükenmişti bıraktık artık şimdi 4. Aparatta izlemem gereken bir yol varmı acaba nasıl daha kolay yapabilirim
4.aparatta bende zorlanmistim hatta 4.aparati yapmak 1 2 ayımı aldı yapa yapa alışıyor orası zaten şuan acısız bir şekilde yapıyorum 4. Aparati evet başta yanma sızlama gibi şeyler olur ama yapabilirsin birazini yap bekle acisada bekle sonra biraz daha ilerlet derken olacak yavaş yavaş güzel bacım ☺️

Aparatları yapabiliyorum fakat eşli denemede ucundan sinrasu gelmiyor çok acı veriyor
Burada eşli deneme notları paylaştık ben onları paylaşayım bir de o şekilde dene baktın hala yapamıyorsun eksiklerini tekrardan konuşalım canım

guzelgunler1 guzelgunler1 bak canım bu notlar👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Aşağıda yazdıklarımı birebir uygulaa canımm

size şöyle sıralayım🤗

1) en baştan aparatlara başla 10 dk ara ile daha sonra 4.olan aparatla en iyi egzersizlerini yap ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz ve aparatı içinde rahat 20dk kadar beklet ben uyuştrucu krem sprey kullanmadım

2) Sen bu egzersizlerini yaparken eşin hazırlansın aparatı çıkarıp direk eşli denemeye geçin aparat sayesinde esneme yapıyor.

3) Eşine izin ver müdahele etme ona güvenmelisin aparatla nasıl yaptıysan aynı öyle hatta aparat daha zor eşli deneme daha kolay

4) Yarıya kadar oldu ama devamı olmadı dediğin yerde acele etmek yok o şekılde bekleyin sonra sen deriin nefes al nefesi verirken hafif ıkın ve eşin devam etmeli bal gör olacak ve kendine hep olumlu olumlamalar yap ben vajınusmusu yendim başardım harikaayım de sen bunlarla devam et güzel haberlerini bekliyorum

Yatak ucuna geliyorsun kalçanı yüksek tutmaya çalış eş ayakta ayaklarını istersen eşinin beline sararabilir yada küçük tabure alıp ayaklarına koyabilirsiniz.Bu şekilde kasılma daha az oluyor. Takıldıgın duvar hissi diye adlandırdığın yerde bekle acele etmeden sık bırak yapıp nefes egzersizleriyle destekleyip tamamlamaya çalışın zaten %80 ni bitmiş bu işin

Birde giriş olurken kalçaya eğimli olmalı giriş direk değil benim hep kullandığım bir emoji var 🌈 bunu göz önüne getirin🌺

🥹 kızlaaar ben yaptımmm olduuuu🥹 dün 4.yü yapmıştım akşam eşim denemeyelim olmayınca üzülüyorsun biraz çalış demişti sonra denemeye karar verdik olmazsa olmaz yarın bi bi daha deneriz dedik o yüzden aparatı kullanmadan bol jel ile denemek istedim ve oldu🥹🥹 inanamadım bak bi içerde mi gerçekten diye🥹🥹🥹 üstte olduğum pozisyonda denedim ama asla kıpırdamasına izin vermedim eşimin aparat gibi kullandım galiba😅 yemin ederim hiç bi şekilde ne acı ne ağrı hafif bi baskı o da saniyelikti 🥹🥹🥹🥹🥹🥹 benim altta olduğum pozisyonu denemek istedik ama onu yapamadım heyecan mı nedir bilmiyorum bacaklarım çok titredi alışmam lazım tam hala açamıyorum bacaklarımı. Yaaaa çok mutluyumm çok. Hep yazılanları okurdum ve evet haklılarmış bu muydu aylarımı yıllarımı heba ettiğim korku tühhh😒 o son boyut insana gerçekten hiç bir şey olmayacağını öğretiyormuş. Buradaki yazan yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim rabbim gönlünüzdeki güzellikleri bir bir sersin önünüze 🥹🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İlişki esnasında kendinizi kastınız mi girdikten sonra yani. Ona rağmen acı olmuyor mu onu merak ettim

Merhaba cinsel arzuyu artıran buhardanlik nedir tam anlayamadım onu açabilir misiniz faydası olursa bende almak istiyorum
Merhaba cnm sana da geçmiş olsun güzel ilerleme kaydediyorsun okudum buhardanlıklar var ya satılan onlardan alıp uçucu yağlar bar esans diye gecmekte buhardanlıga onlardan damlatıp ortamın havasını solumak ylang yağı mesela cınsel istek artırıcı yasemın lavanta yine kas gevşetmeye yarayan aromatık yağlar ile egzersız sırasında gevşemene yardımcı oluyormus

Kızlar kızlar iyi akşamlar bir sorum olacaktı aparatlar gelene kadar kulak çubuğu ile deneyi dedim pamuklu kısmı ancak girdi onda da zorla kapalı yere bırsey sokuyormusum hıssı olustu bende viaxi kayganlastırıcı sürdüm ama siz kanganlastırıcıyı bolcamı kullandınız ben sadece aparat ucuna damlattım ondandır zorlandım acaba

Kızlar dün gayet güzel yapmıştım bugün 2. Aparatı yapamadım ve eşim parmağını dahi sokamadı inanılmaz bir sızı oldu ne yapıcam 😞

Kızlar kızlar iyi akşamlar bir sorum olacaktı aparatlar gelene kadar kulak çubuğu ile deneyi dedim pamuklu kısmı ancak girdi onda da zorla kapalı yere bırsey sokuyormusum hıssı olustu bende viaxi kayganlastırıcı sürdüm ama siz kanganlastırıcıyı bolcamı kullandınız ben sadece aparat ucuna damlattım ondandır zorlandım acaba
Hem o bölgenize hem de aparata süreceksiniz bolca nefes egzersizlerini unutmayınn
Aparat mı yaptın sadece kulak çöpünü mü anlayamadım canım

Kızlar dün gayet güzel yapmıştım bugün 2. Aparatı yapamadım ve eşim parmağını dahi sokamadı inanılmaz bir sızı oldu ne yapıcam 😞
Demekki tam anlamıyla kendini eşine bırakmadın kastığın için olmuyor canım yoksa daha önceden yaptın herhangi bir fizyolojik sorun da yok

Back