Kızlar benim ilk tavsiyem bu konuda uzman bir psikoloğa gitmeniz olur, daha evliliğinizin ilk aylarıymış ben 1 sene 3 ay sonrasında artık olmayınca terapi aldım, tabi bu demek değil ki terapisiz yenilmez burada buna birsürü örnek arkadaş var. Ailevi durumlarınızı bilemem, altınlar borcamı gitti vs. gibi ama düğün takısı bozdurun gerekirse, cinselliksiz evliliği mobilyasız eve benzetirim ben.
Öncelikle vajinanızı tanıyın, alın aynayı karşınıza ve inceleyin. Kendinize dokunun bu yaşa kadar hiç kendine dokunmayan vajinasını tanımayanlarda bu sorun daha sık oluyor.
Parmak egzersizleri vajinada bir boşluk olduğunu orada bir duvar olmadığını içine aldığı şeyin şeklini alabildiğini gayet esnek akordiyon gibi uzayan ve genişleyen bir yer olduğunu görmemiz için önemli bir aşama.
Kaygılarınızı azaltın, her şeyin bir vakti vardır ve vaktinden önce malesef hiçbir şey olmaz, siz kendinizi yırtsanızda. Kader gayrete aşıktır siz üzerinize düşeni yapın.
Ben acı eşiği çook düsük biriyim, eğer benim gibi değilseniz işiniz çok daha kolay. Acı diye tanımladığımız şey birleşme sırasında oluşan kas kasılması bu arada. Pelvik taban egzersizleriyle doğru nefeslerle bu kasılmalar kontrol altına alınabiliyor.
Sizi en iyi anlayanlardan biri benim, şuan yendim diyebilirim ilişkiye alışma safhasındayım ayrıntılı sorularınızı yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum