- 9 Ağustos 2016
- 7.093
- 22.967
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.921
Canım bence tamamen girmeden yani tamamen alışmadan bebek düşünme, çünkü hamile kalınca da cinsellik sekteye uğruyormuş.Bi kısmı oluyo zaten ama acaba dedim hepsinin girmesimi gerek
Eşli denemelerde tamamını yapabiliyor musun?Bi kısmı oluyo zaten ama acaba dedim hepsinin girmesimi gerek
Ewet yapabiliyorum ama aşırı baskı varEşli denemelerde tamamını yapabiliyor musun?
Ah mayacım ahhh gel bunu anlat eşimeCanım bence tamamen girmeden yani tamamen alışmadan bebek düşünme, çünkü hamile kalınca da cinsellik sekteye uğruyormuş.
Bugün 3 numaraya kadar yaptık eşim sağolsun çok büyük destekcim benim hiç cesaretim yok o olmasa yapamazdim heralde sürekli beni telkin etti her boy da ayrı ağlama krizi yaşadım ama 3. Boyda epey rahatlama geldi bana korkum epey azaldı 4. Boyu deneyelim dedik ve sanki kapalı orası ileriye gitmiyor yolunu bulamıyoruz sanırım anlamadım bu şekilde acı duyunca herşey baştan yıkılıyor sanki 3.e geri döndüm bu sefer onda da yine acı duydum gücüm de tükenmişti bıraktık artık şimdi 4. Aparatta izlemem gereken bir yol varmı acaba nasıl daha kolay yapabilirimBırak eşine her şeyi kendini şöyle telkin et kendimde o cesaretim olmasa da eşime güvenmeye her zaman hazırım başaracağım inanmalısın olmazları kaldır kafanda
Merhaba cinsel arzuyu artıran buhardanlik nedir tam anlayamadım onu açabilir misiniz faydası olursa bende almak istiyorumMerhaba kızlar 2. Doktora gittim Şunu dedi evet darlık var ama ben amelıyat demıyorum hemen aparat çalışmasında zorluk çekersen senin kararınla amelıyata karar verırız dedi …karar verdim kızlar kendi adımlarımı atacagım önce vajinama yabancı büyütüldüğünde için onu tanıyacağım doktor da bunu tavsiye etti yabancı bir cisim gıbı görüyoruz orayı ,,,aparat siparişi vercem bir yandan bir de buhardanlık tütsi alacam seans odası yapacam kendıme evde akşamları gevşemeyi öğretcem bedenime doktor ylang ylang uçucu yapı önerdi cinsel arzuyu artıran buhardanlıgıma dökerim mis hava hırslısın ama aceleci olma dedi her gün ufak da olsa adım atman önemli başarısızlıkta bırakmaman önemli dedi …başaran arkadaşım size bir sorum var aparat aşamasına nasıl cesaretinizi topladınız artık olmalı diyip bıkkınlıktanmı veya başka egzersizlere başlayıp rahatlamayı öğrenip öylemi bu şuna benziyor kendine iğneyi batırbilmeyen o duyguyu yaşamayan belırsızlık için beyin öle hipnoz halinde ,
Bende senin gibi 3 boyu rahat calisip 4. de cogu dişarda kalmisti. Yanlis yere baski yaptiğim için çoğunluğunu alamadim acaba sende mi benim gibi aşşağiya “Bugün 3 numaraya kadar yaptık eşim sağolsun çok büyük destekcim benim hiç cesaretim yok o olmasa yapamazdim heralde sürekli beni telkin etti her boy da ayrı ağlama krizi yaşadım ama 3. Boyda epey rahatlama geldi bana korkum epey azaldı 4. Boyu deneyelim dedik ve sanki kapalı orası ileriye gitmiyor yolunu bulamıyoruz sanırım anlamadım bu şekilde acı duyunca herşey baştan yıkılıyor sanki 3.e geri döndüm bu sefer onda da yine acı duydum gücüm de tükenmişti bıraktık artık şimdi 4. Aparatta izlemem gereken bir yol varmı acaba nasıl daha kolay yapabilirim
Ben öncesinde 3. Aparata baya çalışıp içindeyken keğel yaptım en az 10 dakika hemen arkasından 4. Aparatı sağ sol yaparak yapmıştım benimde sanki girmiyodu ama başını vajinaya yerleştirip sağ sol yaparak ittim ve girdi sende bi böyle dene hatta iki dizimin üzerine kalkıp alttan yapmıştım kolay oldu. İnan sende başaracaksın sadece olmadı die pes etme ve emin ol başarınca bumuydu ya diyceksinBugün 3 numaraya kadar yaptık eşim sağolsun çok büyük destekcim benim hiç cesaretim yok o olmasa yapamazdim heralde sürekli beni telkin etti her boy da ayrı ağlama krizi yaşadım ama 3. Boyda epey rahatlama geldi bana korkum epey azaldı 4. Boyu deneyelim dedik ve sanki kapalı orası ileriye gitmiyor yolunu bulamıyoruz sanırım anlamadım bu şekilde acı duyunca herşey baştan yıkılıyor sanki 3.e geri döndüm bu sefer onda da yine acı duydum gücüm de tükenmişti bıraktık artık şimdi 4. Aparatta izlemem gereken bir yol varmı acaba nasıl daha kolay yapabilirim
Benim de aynı şekildeBugün 3 numaraya kadar yaptık eşim sağolsun çok büyük destekcim benim hiç cesaretim yok o olmasa yapamazdim heralde sürekli beni telkin etti her boy da ayrı ağlama krizi yaşadım ama 3. Boyda epey rahatlama geldi bana korkum epey azaldı 4. Boyu deneyelim dedik ve sanki kapalı orası ileriye gitmiyor yolunu bulamıyoruz sanırım anlamadım bu şekilde acı duyunca herşey baştan yıkılıyor sanki 3.e geri döndüm bu sefer onda da yine acı duydum gücüm de tükenmişti bıraktık artık şimdi 4. Aparatta izlemem gereken bir yol varmı acaba nasıl daha kolay yapabilirim
Peki ilk denemeyi sizin üstte olduğunuz pozisyonda mı yaptınızBen öncesinde 3. Aparata baya çalışıp içindeyken keğel yaptım en az 10 dakika hemen arkasından 4. Aparatı sağ sol yaparak yapmıştım benimde sanki girmiyodu ama başını vajinaya yerleştirip sağ sol yaparak ittim ve girdi sende bi böyle dene hatta iki dizimin üzerine kalkıp alttan yapmıştım kolay oldu. İnan sende başaracaksın sadece olmadı die pes etme ve emin ol başarınca bumuydu ya diyceksin
Baskı hissi bizim henüz alışık olmadığımız ve normalleştirmediğimiz bir his olduğu için tuhaf veya rahatsız edici geliyor ama ilişki sayısı arttıkça o baskı hissi zamanla kayboluyor. Bir de naçizane tavsiyem örneğin bu baskı hissi geçene, ilişki senin için normalleşene kadar çocuk fikrini birkaç ay ileri atabilirsiniz. Burada çok okudum daha yeni yenen eşli denemeler esnasında hamile kalıp doğum sonrası sil baştan vaji olan veya tam yenemeden hamile kalıp nasıl muayene olacağım, nasıl doğum yapacağım diye yazanlar. Birkaç ay daha ilişkiye devam edip sen rahatlayinca çalışmalara başlayabilirsiniz.Ewet yapabiliyorum ama aşırı baskı var
Yavaş yavaş aparatlara iyice alışa alışa git. 4'ün öncesinde 3'e çok iyi alış. 4'ü yarım bile denemiş olsan içinde 15 dk beklet. Sonra 4 ü ileri geri yap yavaş yavaş, iterken güçlü ıkın, nefes ver.Bugün 3 numaraya kadar yaptık eşim sağolsun çok büyük destekcim benim hiç cesaretim yok o olmasa yapamazdim heralde sürekli beni telkin etti her boy da ayrı ağlama krizi yaşadım ama 3. Boyda epey rahatlama geldi bana korkum epey azaldı 4. Boyu deneyelim dedik ve sanki kapalı orası ileriye gitmiyor yolunu bulamıyoruz sanırım anlamadım bu şekilde acı duyunca herşey baştan yıkılıyor sanki 3.e geri döndüm bu sefer onda da yine acı duydum gücüm de tükenmişti bıraktık artık şimdi 4. Aparatta izlemem gereken bir yol varmı acaba nasıl daha kolay yapabilirim
Eşli denemede evet ilk iki denemedede ben üstte yaptımĞ
Peki ilk denemeyi sizin üstte olduğunuz pozisyonda mı yaptınız
Valla bana kalsa 3 ay sonra falan aslında ama işte eşim artık çok istiyor çünkü çok fazla sabır gösterdi alışıyosun artık her geçen gün daha iyisin diyince bende çaresiz kalıyorum off napim artık umarım başa dönmemBaskı hissi bizim henüz alışık olmadığımız ve normalleştirmediğimiz bir his olduğu için tuhaf veya rahatsız edici geliyor ama ilişki sayısı arttıkça o baskı hissi zamanla kayboluyor. Bir de naçizane tavsiyem örneğin bu baskı hissi geçene, ilişki senin için normalleşene kadar çocuk fikrini birkaç ay ileri atabilirsiniz. Burada çok okudum daha yeni yenen eşli denemeler esnasında hamile kalıp doğum sonrası sil baştan vaji olan veya tam yenemeden hamile kalıp nasıl muayene olacağım, nasıl doğum yapacağım diye yazanlar. Birkaç ay daha ilişkiye devam edip sen rahatlayinca çalışmalara başlayabilirsiniz.
İnşallah canım, tek taraflı olmayınca böyle kararlar insan arada kalıyor. Eşim zaten çok bekledi, onun istediği gibi olsun diyebiliyoruz. Sen de haklısın, eşin de haklı.Valla bana kalsa 3 ay sonra falan aslında ama işte eşim artık çok istiyor çünkü çok fazla sabır gösterdi alışıyosun artık her geçen gün daha iyisin diyince bende çaresiz kalıyorum off napim artık umarım başa dönmem
Aynen öyle canım çünkü gerçekten zor süreçlerden geçtik yani ayrılalım artık dediğim günler oldu çok şükür ki geçti kendimizi boş yere yıpratmışız işte böyle olunca oda haklı diyorum ses çıkaramıyorum. Aynen canım bakalım inş bizde haz alcazİnşallah canım, tek taraflı olmayınca böyle kararlar insan arada kalıyor. Eşim zaten çok bekledi, onun istediği gibi olsun diyebiliyoruz. Sen de haklısın, eşin de haklı.Tek taraflı değil bizim yaşadıklarımız. Hakkında hayırlısı olsun canım, sen eşli denemelerine devam et. Her denemede biraz daha rahatlayacaksın, o baskı dediğin his kaybolacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?