- 24 Aralık 2021
- 2.916
- 14.937
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.761
Amin canım, inşallah.Sende güzel ilerliyorsun kuzum hiç endişe etme ufacık şeyler kaldı onları da yavaş yavaş halledeceksin
BaşaracaksınNe kadar güzel ilerlemissin, anestol benim kafamın rahat olmasını sağladı hep şimdi yollarımızı ayırma vaktinin geldiğini hissediyorum. Yarın anestolsuz deneyeceğim inşallah.
Amin canım, inşallah.Başaracaksın
Evet yapıyor tabii, ben hep doktor kontrolünde ve sonrasında da onun önerisiyle kullandım. Doktorla çalışırken de yanmanin normal olduğunu söylemişti. Çok büyük bir yanmadan bahsetmiyorum tabii hafif bir yanma.Bende sanki kolanya sürmüş gibi oldu vajinama o yüzden anestol sürmek istemiyorum pek
Hamile kaldın mı peki bende çocuk çok istiyormBende ilk eşli denememde vemcaine sprey kullandım sonraki 2 ilişkide yine kullandım sonra birden bıraktım bırakınca herşeyi hissetmeye başladım gitgel yapmak benim için biraz tuhaf geliyordu ama kendimi ikna ettim hamile kalmayı düşünüyordum bu hem kendime hem bebeğime zarar verir diyip kafamda bitirdim hiç korkma yaptık başardık bir kere onlara ihtiyacımız yok artık ben aparatı da çok kullanmadım eşli de başarılı olunca 1 hafta sonra da aparatı bırakmıştım
Hayir henüz hamile değilimHamile kaldın mı peki bende çocuk çok istiyorm
Tabiki ☺ sizde durumunuzu bize yazın ne aşamadasınız ?B
anada yzabilirmisiniz acaba
Size de mesaj göndereceğim ☺Kegel egzersizi nasil yapiliyo siz nasil yapmistiniz biri anlatabilirmi lutfen
Bende istiyorum canim ama bilemiyoruz :)Kızlar biz bu hastalığı atlatınca ne zaman hamile kalabiliriz inş rabbi. Nasip eder
Merhabalar vajinusmus fakat yenemiyorum yardimci olur musunuz surec ilgili
Evet geldi daha yeniSen aparat sipariş etmiştin geldi mi peki canım
Ben hiç cinsel ilişkide zevk alamıyorum
Hic denemedim bugun dilator aldimMerhaba çok geçmiş olsun. Hangi aşamadasınız? Dilator ya da parmak egzersizi denediniz mi hiç?
Merhabalar banada yazarmisiniz ozelden ben basarmak. İstiyorumMerhaba bence tek başınıza da yenersiniz. Doktor çok yüksek bir ücret talep etmiş. Bende cinsel terapi aldim ama pelvik taban ve fizyoterapist egitmeniydi bu kadar yüksek miktar vermedim. Ben size musait olduğumda pelvik taban ve nefes egzersizlerini nasil yapacağınızı yazacağım ozelden.
Iyiki adım attınız
İnş gelecek aya düzene oturtmuş oluruzBende istiyorum canim ama bilemiyoruz :)
Gün asiri ilişki çok önemli.
Ikimizde çalışınca biraz biz bu düzeni kuramadık. Çokta kendimi umutlandırmak istemiyorum.
Hayırlı zamanda insallah
Bir sorun oldugu dusPenis vajinaya girdiğinde de aparat çalıştığımda da benden hiç kan gelmedi. Fakat dün akşam ilk kez ilişki sonrası kan geldi ve sabaha kadar tuvalete her gittiğimde peçetede kırmızılık oldu. Sabah kesildi. Kızlık zarı yeni mi bozuldu yoksa başka bi sebepten mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı?
Tesekkur ederim cnmN E F E S K E G E L
E G Z E R S İ Z i
Benim şu taktik çok işe yaradı aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver)
ve o sırada kafana takmamak için gerilmemek için ya arkada tv açık olsun, ya da müzik, konser sevdiğin bir şeyler yani bi ses olsun ki tek onu düşünüp gerilme pozitif,olumlu,mutlu olmak önemli nefesi unutursan kasarsın sakın unutmabunu burada bir arkadaşta paylaşmıştı oradan aldım
G gamzeli07 E esmer1993 O ogretmeningorusleri
Kayganlık sağlayan ultrason jeli ya da bebek yağı olur kendine ilaca spreyi odaklama sen başla bakarsın duruma göre alırsın canımİlaci almadim ama cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?