- 17 Ekim 2021
- 97
- 24
- 8
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.781
Aynı durumdayım seninle doktordan sonra oldu sonra da asla izin vermedilem başında kalıyorNe biliyim. Her seyi yaptim. Evlenir evlenmez ilk ay psikologa gittim. Kac ayimi o adam aldi bos yere. Sonra doktora gittim aparatlar sonrasi iyilestin dedi. Olmamasi icin hicbi neden yok dedi. Yine olmuyor. Ne yapilmasi gerekiyosa basindan beri yapiyorum olmuyo
Canım benim gözünaydın çok çok sevindim her yendim başardım mesajları beni o günlere götürürKızlar ben de yendim vajinismusu.Yazmaya anca fırsat bulabiliyorum ama ayın 29'unda yendim. 29 Nisan'da ilk kez aparat çalışmaya başlamıştım. 29 Mayıs'ta başardım. Bu bir aylık süreçte destek olan, sorularıma cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim. Özellikle bu topiğe katılmama vesile olan Tiniminimavihanim 'a. Aparat çalışırken gelip buradaki mesajları okumak beni çok motive etti, bana cesaret verdi. Hayal ettiğimden çok daha güzel, çok daha heyecan verici bir şeymiş. :) Eşim bir hafta sonra 1 aylığına başka bir yere gitmek zorunda. İnşallah o süreçte ben başa dönmem. Şunu anladım ki ertelemezsek başarabiliriz ancak. Dualarım çalışmalarını sürdüren arkadaşlarımla
Kullanabilirsin ama dikkatli kullan bazılarında mantar enfeksiyona sebep oldu o yüzden su bazlı kayganlaştırırcılar daha iyi olur ultrosan jeli gibi trendyolda varArkadaslar bebek yagi aldim bugun onunla deniycem onunla dahami iyi oluyo we vajinaya zarar werirmi kullanan warmi
Ben de öyle düşünüyorum aparat çalışacağım sürekli. Keşke her vajinismus olan burayı keşfetseCanım benim gözünaydın çok çok sevindim her yendim başardım mesajları beni o günlere götürür
Gerekirse o boşlukta aparat çalışmaları yap başa dönmezsin Çok güzel söyledin bu bir erteleme hastalığı zaten bugün yarın diyerek senelerimizi çalıyor. İnşallah darısı diğer kızların başına
Suan alma imkanim yok cnm bebek yagini kendimede surcekmiyim yoksa sadece aparatami suriyimKullanabilirsin ama dikkatli kullan bazılarında mantar enfeksiyona sebep oldu o yüzden su bazlı kayganlaştırırcılar daha iyi olur ultrosan jeli gibi trendyolda var
Hem kendine hem aparata sür öncesinde hatta biraz o bölgene masaj bile yapabilirsin canımSuan alma imkanim yok cnm bebek yagini kendimede surcekmiyim yoksa sadece aparatami suriyim
Tebrik ederim, ne kadar güzel bir haberKızlar ben de yendim vajinismusu.Yazmaya anca fırsat bulabiliyorum ama ayın 29'unda yendim. 29 Nisan'da ilk kez aparat çalışmaya başlamıştım. 29 Mayıs'ta başardım. Bu bir aylık süreçte destek olan, sorularıma cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim. Özellikle bu topiğe katılmama vesile olan Tiniminimavihanim 'a. Aparat çalışırken gelip buradaki mesajları okumak beni çok motive etti, bana cesaret verdi. Hayal ettiğimden çok daha güzel, çok daha heyecan verici bir şeymiş. :) Eşim bir hafta sonra 1 aylığına başka bir yere gitmek zorunda. İnşallah o süreçte ben başa dönmem. Şunu anladım ki ertelemezsek başarabiliriz ancak. Dualarım çalışmalarını sürdüren arkadaşlarımla
Çok teşekkür ederim.Tebrik ederim, ne kadar güzel bir haber
Tamam cnmKayganlık sağlayan ultrason jeli ya da bebek yağı olur kendine ilaca spreyi odaklama sen başla bakarsın duruma göre alırsın canım
MasallahKızlar ben de yendim vajinismusu.Yazmaya anca fırsat bulabiliyorum ama ayın 29'unda yendim. 29 Nisan'da ilk kez aparat çalışmaya başlamıştım. 29 Mayıs'ta başardım. Bu bir aylık süreçte destek olan, sorularıma cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim. Özellikle bu topiğe katılmama vesile olan Tiniminimavihanim 'a. Aparat çalışırken gelip buradaki mesajları okumak beni çok motive etti, bana cesaret verdi. Hayal ettiğimden çok daha güzel, çok daha heyecan verici bir şeymiş. :) Eşim bir hafta sonra 1 aylığına başka bir yere gitmek zorunda. İnşallah o süreçte ben başa dönmem. Şunu anladım ki ertelemezsek başarabiliriz ancak. Dualarım çalışmalarını sürdüren arkadaşlarımla
Canm nasil yendin anlatirmisin birazÇok teşekkür ederim.
Çokk teşekkür ederim hepimiz mutlu oluruz inşallahMasallahtebrik ederim canim, hep mutlu olursun insallah
Ben de çoğu arkadaş gibi aparatlar sayesinde yendim. Sipariş vermiştim ama kullanmaya korktum. Sonra buraya üye olup kullanmaya başladım. Başlarda tuhaf geldi oraya bir şeylerin temas ediyor olması ama zamanla alıştı. Birinci, ikinci ve üçüncü aparat çok zorlamadı beni. Onlar içeriye girebiliyor olsa da vajina girişindeki o tuhaf hisse alışmak için girişinde gezdirdim sürekli. Arkadaşların dediği gibi aparatı içeri iterken nefes vererek ve ıkınarak oranın açılmasını sağlamaya çalıştım. Bu bende çok işe yaradı. Dördüncü aparat diğerlerinden biraz daha zordu ama biraz ittirmeyle o da giriyor. Başta acıyor gibi oluyor içeride bekletince alışıyor. Sonrasında bahsettiğim gibi eşliye geçtim ama yapamadım. Dördüncü aparata bir şeyler sararak büyüttüm. O sayede eşli yapabildim. Ben bebe yağı kullandım.Canm nasil yendin anlatirmisin biraz
Sakın sakın biz zaten bunları biliyorduk ki olabilirdi ve sen bu şekilde oldun diye ömrünün sonuna kadar aynı hissi yaşayacaksın diye bir şey yok. Düşünsene önceden bu şekilde olacağını hayal bile edemezdim bence şu anki başarını kutla ve mutlu olmaya bakArkadaşlar dün söylemiştim, bugün anestol olmadan denedik bugün. Eşim girişin çok rahat olduğunu ama girdiğini fark edince kastığımı sonra gevsedigimi söyledi. Çok başarılıydın dedi ama açıkçası şimdiye kadarki denemelerimde en fazla yanma hissettiğim bu oldu. Aşırı derecede yanma duydum özellikle git-gellerde. Gerçekten canımı sıktı, üzüldüm de biraz. Şimdiye kadar sadece ilk iki denemede özellikle yanma hissetmiştim o da git-gelde değil sadece giriş anindaydi. Şimdi mütemadiyen bir yanma vardı. Üzüntüden ağlamak üzereyim.
Bende senin gibi kendime bir ay veriyorum ve artık bitsin istiyorum umarım ikimizde atlatırız ben 3 aydır evliyim parmak egzersizi yapıyorum eşimle birlikte de yapıyorum eşli iki parmağı yaptım üstüne o gün yarım penisi de almıştım sonrasında ayrı şehirlerde kaldık benim regli başladı derken araya zaman girdi şimdi tekrar panikleme kasılmalar başladı sizleri okuyup dilatör sipariş verdim 1 temmuza kadar bitsin istiyorum artıkCanm ben kendime 1 ay werdim bugun 1 haziran 1 temmuza kadar bitirebilirmiyim gunde kac kere calismam lazim alismam icin
Bugun ilk kez en kucugunu denedim acikcasi biraz kortum sadece yarisi girdi yapamacagim diye korku saldi icimiN E F E S K E G E L
E G Z E R S İ Z i
Benim şu taktik çok işe yaradı aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver)
ve o sırada kafana takmamak için gerilmemek için ya arkada tv açık olsun, ya da müzik, konser sevdiğin bir şeyler yani bi ses olsun ki tek onu düşünüp gerilme pozitif,olumlu,mutlu olmak önemli nefesi unutursan kasarsın sakın unutmabunu burada bir arkadaşta paylaşmıştı oradan aldım
@gamzeli07 E esmer1993 @ogretmeningorusleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?